הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Dhb

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כל מידע רלוונטי לגבי dhb, מינונים, תופעות לוואי, תקופת שימוש, אסטר, כניסה ויציאה, כל מידע רלוונטי יעזור.
מחפש עזרה מהחברה הותיקים, אלו מהתקופה שלי בפורום, מי שבא לבלבל את המוח ולהציג שטויות לא רלוונטיות תחסכו מעצמכם וממני את התגובה, תודה.

היה לי חבר בחד"כ הישן שלי שנטל dhb למשך 8 שבועות, ואחרי זה הפסיק כי זה ממש השפיע לו על תפקודי הכבד.
לפי מה שהבנתי הוא סטרואיד אנאבולי חזק מבחינת מסה על הגוף, יכול לגרום לpips לא נעימים, הוא סמיך ולפעמים צריך לחמם אותו.
יותר מזה, אני לא יודע.

נערך לאחרונה:
זה נגזרת dht שמגיעה מבולדנון
הסטרואיד הזה יחסית חדש בין 5-7 שנים בשוק נעשה במעבדות אנדרגראונד בדיוק כמו ש טסט עובר ל dht בגוף גם בולדנון עובר ל dhb בגוף זאת אומרת אם יצא לך לקחת בולדנון אנדקונאט אז הגוף שלך קיבל ממנו במהלך סייקל גם dhb.

החומר כואב , אין פרמטרים עד כמה הוא אנאבולי / אנדרוגני.

לפי מה שאני ראיתי יכול לעלות או להוריד e2
יכול לעלות מדדי כליות או לעלות רק מדדי פנל ניקוי רעלים דרך הכבד כמו urea , creatinine , bun וכולי..

אין יותר מדי מידע עליו מה כן לא תצטער איתו נכנס לעבוד מהר הרגשה מדהימה בחדר כושר הכוח עולה מהר משקל גוף עולה גם כן הוא מעלה סינתזת חלבון מהר מאוד קיצור אחלה של חומר

משלבים אותו אם טרן ואנאבולים אחרים ממליץ להתחיל איתו במינון נמוך לחלק את הזריקות למספר פעמים בשבוע ולאט לאט לעלות את המינון.

חומר שגם אני מאוד מתעניין בו לאחרונה...אשמח גם למידע כמה שיותר עליו כול מה ששמעתי זה על הpip האכזרי שלו וזהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית