אחרי שבועיים קלן, עומד להתחיל ימוהבין, שאלה קטנה

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אוקיי בהפסקה מהקלן, מתחיל ימוהבין, יש לי גם l-tyrosine וקפאין, איך לשלב?

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:14 ----------

אגב, לא היו לי שום תופעות מהקלן, מלבד פעמיים יחידות(כמעט ולא היה) שבהם הרגשתי עייפות קלה, ופעם ב... סחרחורת שעברה אחרי 10 שניות(היה לי תבולגרי הרפואי, אז המלצה חמה עליו).

---------- התגובה התווספה ב 19:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

אגב, יעיל לקחת תמיוהבין גם בימים שבהם אני לא עושה אירובי(לצורך העניין, אני כמעט ולא עושה... פעם ב... אולי איזה ספינינג וגם זה בקושי).

אז תתחיל לעשות אירובי אני עושה עם יהומבין שעה אליפטי בבוקר

0.2 יהומבין לקילו
200 מ"ג קפאין
1-3 גרם ל-טירוזין
הרבה מים

לא לאכול כלום 4 שעות לפני ואחרי

• פותח/ת השרשור
ווהאו, שניה, לא לאכול 8 שעות???
לא שאני מחפד "לשרוף מסת שריר", אבל זה נראה לי מתכון לשגעון עצמי לא לאכול 8 שעות... גם ככה אני מת מחוסר אוכל בחיטוב הזה.

אממממ לבחור ששאל, יש לי תמונות בפייסבוק עדכניות מעכשיו, לפני אין לי, ולמען האמת הדיאטה שלי לא הכי נקייה, זאת אומרת אני מאוד משתדל, אבל אני דופק קפה עם דקסטרוז חופשי(שהבנתי שזה לא טוב), וכמות הפחמימות שלי גבוהה קצת(בסביבות ה120 ככה~), בכללי, ירדתי מ87 בערך לאזור ה83-82, וכן, יש שינויי, אבל לא כזה גדול, אם כי בגלל שלא היו לי תופעות לוואי, אז כן אני ממליץ, ולדעתי זה טוב יותר מההפדרין.

moo, אז לקחת רק בימים שבהם אני עושה אירובי? אתה עשית/עושה, כל יום אירובי?

אני לוקח כל יום ועושה כל יום אירובי (אולי נקח יום חופש), סה"כ זה אירובי קל
אני רואה טלויזיה ושומע מוזיקה שעה

קח כל יום מלבד ימי העמסה

לגבי הצום אם אתה לוקח ישר שאתה קם אז 4 שעות עוברות מהר
חצי שעה-שעה עד האירובי
שעה אירובי
מקלחת
ואז יש לך שעה ככה לחכות

• פותח/ת השרשור
הא הבנתי אותך, בכללי 4 שעות, פרשתי את זה כלקחת 4 שעות לפני האירובי, ואחרי האירובי לחכות 4 שעות, חחחח מזל:)

הא ותודה על העזרה.

בשבועיים ירדת 5 קילו? מעולה!
אוליי אני גם אריץ סייקל כשיצא.

מצטער "לגנוב" קצת את הטופיק-
MOO- כמה זמן סייקל יהומבין ממוצע צריך לקחת?

בשבועיים ירדת 5 קילו? מעולה!
אוליי אני גם אריץ סייקל כשיצא.

מצטער "לגנוב" קצת את הטופיק-
MOO- כמה זמן סייקל יהומבין ממוצע צריך לקחת?

21 יום יש מחקר על שחקני כדורגל שעלו במשקל וירדו 2% שומן בממוצע (תראה במאמר על יהומבין ותחפש שם, משה שלח לי בזמנו את המחקר המלא)

יש כאלה שלוקחים שבועיים - שבועיים קלן-יהומבין (אין לי נסיון עם קלן)

אני חושב פשוט לגמור קופסא (21-30) יום ולקחת את זה רק בסוף החיטוב

אני מסדר מאיזה בחור מפוקפק ביותר 90 כדור כניראה, זה יספיק לי לשבועיים לא יותר. מספיק? או שעדיף להוריד את המינון ולסחוב 3 שבועות?

אני מסדר מאיזה בחור מפוקפק ביותר 90 כדור כניראה, זה יספיק לי לשבועיים לא יותר. מספיק? או שעדיף להוריד את המינון ולסחוב 3 שבועות?

את המינונים תשאיר 0.2 לקילו (פחות מזה היעילות יורדת דרסטית לפי לייל)
שבועיים יתנו אבל תעשה כל יום פרוטוקול 2, ומדי פעם 4.
תלוי כמה יש לך להוריד, אם יש לך רק 2 קילו זה יתאים
אם יותר אז תמתין רק לסוף ממש

אם יש לך נגיד 4 קילו שקשה לך להוריד כדאי לך ללכת על 21-30 יום

התחלתי לפני יומיים שימוש ביהומבין
מה באמת עושים לגבי האימוני כוח? עשיתי אימון אנאירובי ואירובי ביחד עם יהומבין וחוץ מדופק באמת קצת גבוה לא היה משהו מיוחד מידי ..
יותר אפקטיבי להפריד את הכוח והאירובי או שזה לא קריטי? מה שמפריע לי באימון מחובר כזה עם יהומבין הוא הצום לאחר השינה ולעשות כוח בלי אוכל קצת קשה , אולי זה פסיכולוגי אבל עדיין..

קיבלתי המלצה בקשר ליהומבין ממישהו לקום 5-6 שעות לפני שאתה אמור להתעורר, לאכול איזה סנדוויץ ולשתות 4-5 כוסות מים ולחזור לישון, אתה קם כמו שצריך ולא רעב בכלל ולא יבוא לך לאכול 4 שעות לפחות מאז שאתה קם (והוא היה 100+ קילו).
לא יודע אם זה יעבוד מניסיון אישי, ממה ששמעתי עובד כמו קסם.

קיבלתי המלצה בקשר ליהומבין ממישהו לקום 5-6 שעות לפני שאתה אמור להתעורר, לאכול איזה סנדוויץ ולשתות 4-5 כוסות מים ולחזור לישון, אתה קם כמו שצריך ולא רעב בכלל ולא יבוא לך לאכול 4 שעות לפחות מאז שאתה קם (והוא היה 100+ קילו).
לא יודע אם זה יעבוד מניסיון אישי, ממה ששמעתי עובד כמו קסם.

WTF

למעשה אין כמו ללכת לישון על קיבה מלאה.... זה הכי כיףף

• פותח/ת השרשור
בונא, היום לקחתי בדיוק תמינונים שאמרת moo, בפעם הראשונה, אבל לא על הבוקר(כי יש לי לימודים), אלה אחרי האוכל 3 וחצי שעות ככה, ואז הלכתי לעשות אירובי, החרא הזה ממריץ עוד יותר מהפדרין והקלן, ואפילו היה לי תסימפטום של הרעידות ביידים שלא היה לי בקלן... בקיצור הדבר הזה חזקO_O...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית