הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחרי שבועיים קלן, עומד להתחיל ימוהבין, שאלה קטנה

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אוקיי בהפסקה מהקלן, מתחיל ימוהבין, יש לי גם l-tyrosine וקפאין, איך לשלב?

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:14 ----------

אגב, לא היו לי שום תופעות מהקלן, מלבד פעמיים יחידות(כמעט ולא היה) שבהם הרגשתי עייפות קלה, ופעם ב... סחרחורת שעברה אחרי 10 שניות(היה לי תבולגרי הרפואי, אז המלצה חמה עליו).

---------- התגובה התווספה ב 19:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

אגב, יעיל לקחת תמיוהבין גם בימים שבהם אני לא עושה אירובי(לצורך העניין, אני כמעט ולא עושה... פעם ב... אולי איזה ספינינג וגם זה בקושי).

בונא, היום לקחתי בדיוק תמינונים שאמרת moo, בפעם הראשונה, אבל לא על הבוקר(כי יש לי לימודים), אלה אחרי האוכל 3 וחצי שעות ככה, ואז הלכתי לעשות אירובי, החרא הזה ממריץ עוד יותר מהפדרין והקלן, ואפילו היה לי תסימפטום של הרעידות ביידים שלא היה לי בקלן... בקיצור הדבר הזה חזקO_O...

כן החרא הזה טוב
מינון נמוך כמו בפורמולות לא מורגש

ואל תעשה עם זה כוח (בריאותית)
ולגבי שיהומבין משפר ביצועים באימוני כוח זה בולשיט (תקרא את המחקר, אין שיפור בכוח רק ירידה ב 2% שומן)

אני עושה עם זה כוח..לא מרגישים כלום.

תשמע הדופק עולה ממש גבוה במיוחד אחרי סטים כבדים, ולמזלי זה גם די ממריץ אותי אפילו כמו אפדרין ובינתיים אין בעייה
אני רוצה להפריד את הכח מהאירובי ולפני המשקולות לקחת איזה ג'ק ואז על בטן ריקה בערב אירובי
לפחות בחודש הקרוב..

• פותח/ת השרשור
היום עשיתי אימון כוח והתלבטתי אם לקחת את זה או לא, בסוף החלטתי שלא, ועכשיו ראיתי את מה שכתבת ואני שמח שהחלטתי ככה, פשוט הרגשתי שאני יחטוף שם איזה התקף לב או משהו.

רק אני חושב שזה בהרבה יותר חזק גם מאפדרין וגם מקלן? זה נותן לי אנרגייה מטורפץ לאיזה 3 שעות, ואז קראש מטורף....

היום עשיתי אימון כוח והתלבטתי אם לקחת את זה או לא, בסוף החלטתי שלא, ועכשיו ראיתי את מה שכתבת ואני שמח שהחלטתי ככה, פשוט הרגשתי שאני יחטוף שם איזה התקף לב או משהו.

רק אני חושב שזה בהרבה יותר חזק גם מאפדרין וגם מקלן? זה נותן לי אנרגייה מטורפץ לאיזה 3 שעות, ואז קראש מטורף....

לא הרגשתי קראש בכלל האמת, אולי זה מהקפאין
עם אפדרין הרגשתי קראש מטורף (השתמשתי בו מספר בודד של פעמים רק כממריץ לפני אימון, אני לא משתמש בו בחיטוב בכלל לא אוהב לחיות על ספידים)

לי זה לא עושה כלום. לקחתי 0.2 לקילו + עיגול (0.2 לקילו יוצא קרוב ל18, וכל כדור 5מג, אז לקחתי 20).

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי קראש בכלל האמת, אולי זה מהקפאין
עם אפדרין הרגשתי קראש מטורף (השתמשתי בו מספר בודד של פעמים רק כממריץ לפני אימון, אני לא משתמש בו בחיטוב בכלל לא אוהב לחיות על ספידים)
לא זה לא הקפאין... אני די חסין לממריצים כאלה ואחרים, אפילו האפדרין והקלן לא משפיעים עליי בצורה משמעותית מבחינת המרצה, אולי זה השילוב של הימוהבין+הקפאין+הl-tyrosine, שגורם לזה...

לי אפדרין לא עושה כלום, לעומת זאת בחיטוב עד עכשיו יהומבין עשה פלאים.
MOO תן עידכונים מהחיטוב שלך

אחוז שומן גבוה ליהומבין זה מעל 12 13 , וסט פויינט לא קשור כל עוד אתה בבקרה קלורית ומתאמן רצוף בשביל לשמור על אחוז שומן מתחת כביכול לסט פויינט
לדעתי באחוז שומן גבוה יחסית לא יהיה יעיל להשתמש ביהומבין כי הוא עוזר לשריפת שומן עיקש שהוא האחרון והכי קשה לגוף להיפטר ממנו, וכשאתה באחוז שומן גבוה יחסית זה לא אומר שלא תרד אבל זה יהיה פחות אפקטיבי

הבנתי, תודה.

היעילות של המוצר יורדת עם השימוש ולכן משתמשים בו בשביל השומן העיקש?
אחרת אני לא רואה סיבה למה לא לעשות סייקלים למוצר בכל תהליך החיטוב..

או שפספסתי משהו?
ואם המוצר יודע להעיף רק שומן עיקש - (השומן ה"צהוב" כמו שכמה מכנים אותו, אני חושב) זה לא יסיר את השומן הספציפי הזה בכל מקרה, רק שזה לא ייראה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשיתי היום שוב אירובי, ולקחתי, ולא היה לי קראש... כנראה שהגוף שלי פשוט לא היה רגיל לדבר הזה או משו, אז קבלתי תגובה קשה בפעמיים הקודמות שלקחתי, ועכשיו לא היה קראש, וגם היה אנרגייה באירובי, עשיתי אינטרוולים בריצה חופשית בחוץ, ובפעמיים שרצתי ספרינט ממש מהיר הרגשתי שאני הולך לקבל איזה התקף לב או משו(שוב באפדרין וקלן לא היה לי את זה אף פעם...), אל תזלזלו בדבר הזה חברים, ימוהבין זה דבר חזק לאללה, אפילו שיש לו נגישות גבוהה יותר והוא כביכול "חוקי" בניגוד לאפדרין וקלן.

יש לי אני קראשים מטורפים, אבל לדעתי זה מהקפאין. אני לוקח בבוקר 15-20 מ"ג יהומבין(משקל גוף 69)+400 מ"ג קפאין ואחרי 4 שעות אני מרגיש שדרס אותי דחפור.

היום נרדמתי בצבא בתוך איזה חדר 3 שעות ושחזרתי בצהריים הביתה ישנתי עוד 3 שעות ואני מרגיש גמור, עד שאני לוקח שוב קפאין.

הבנתי, תודה.

היעילות של המוצר יורדת עם השימוש ולכן משתמשים בו בשביל השומן העיקש?
אחרת אני לא רואה סיבה למה לא לעשות סייקלים למוצר בכל תהליך החיטוב..

או שפספסתי משהו?
ואם המוצר יודע להעיף רק שומן עיקש - (השומן ה"צהוב" כמו שכמה מכנים אותו, אני חושב) זה לא יסיר את השומן הספציפי הזה בכל מקרה, רק שזה לא ייראה?
שומן "חום" בד"כ נועד לשמור על מצבי קור ככה שלהיפטר ממנו כמעט בלתי אפשרי הוא גם אולי קיים כ-10% מכלל השומן בגוף ככה שהוא לא כזה משנה.
השומן ה"לבן" (לא צהוב) הוא השומן שמתכוונים אליו כאשר מורידים שומן.
בגדול לייל ממליץ בספר שלו להתחיל לקחת יהומבין רק ב 10% ומטה, אני (ועוד כמה אנשים) סבורים שזה דיי "קיצוני" ואפשר להתחיל גם מ 12% מהסיבה הפשוטה שרוב האוכלוסיה לא חייה/לא מגיעה ל 12% ומטה לכן אפשר לומר שזהו שומן עיקש או לפחות שבירה של SET POINT.
שימוש רצוף ביהומבין אינו נחקר לכן לא מומלץ לקחת אותו יותר מתקופת ה"חיטוב", האפקטיביות שלו בדומה לאפדרין לא יורדת לאורך זמן השימוש ואפילו מעצימה את עצמה ככל שהשימוש יותר רציף על בסיס יומי גם בימים ללא אימון.

אתה עושה משקולות גם עם זה?
אני לא מצליח להפריד את האימונים ועושה על בטן ריקה כוח וגם אירובי עם היהומבין, מבחינת המשקלי עבודה אין לי ירידה, השאלה שלי אם זה בעייה להתאמן כוח מבחינת מאגרים ריקים ובלי אוכל משהו כמו 12 שעות?...לא מבחינת דופק לב ולחץ דם..
מישהו יכול לעזור בקטע הזה? או שזה לא קריטי כל כך ,והאימון משקולות יכול לתפקיד כמו האינטרוולים של הפרוטוקולים של לייל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית