הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pull, Push, Legs מתאים ל4 אימונים בשבוע?

אלמוג לוי

משתמש מתחיל
83
16
נק' מוניטין:
19
83
16
אני מחפש תוכנית אימון חדשה למסה

האם פול פוש לגס מתאימה ל4 אימונים בשבוע?

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים?
אני שוקל 70, גובה 1.76|
בנץ 5 חזרות = 65 קילו
סקוואט 5 חזרות = 80 קילו
דדליפט 5 חזרות = 100 קילו

לא בהכרח. אפשר גם פחות.
אפשר גם לעשות PPL יום אחד בשבוע, מה לכל הרוחות ניסית להגיד כאן?
באיזה עולם נבחר PPL ל 4 ימים בשבוע, כאשר האלטרנטיבות האחרות למשל פיצול AB ימנעו ממך וויתור על עבודה של קבוצת שריר מסויימת לפעם אחת בשבוע בלבד?

אפשר גם לעשות PPL יום אחד בשבוע, מה לכל הרוחות ניסית להגיד כאן?

לדעתי הוא ניסה להגיד שאפשר לעשות ppl 5 פעמים בשבוע ולהגיע לתוצאות אופטימליות. אתה התייחסת למילה אפשר בצורה סמנטית מצומצת מאוד, בהקשר הרחב של הדיון המילה אפשר נושאת מטען מילולי נוסף, כלומר ״אפשר + אופטימלי״

לגופו של עניין, ppl 5/6 פעמים בשבוע זאת חלוקה מצויינת אם היא נוחה לך. אם אתה יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע בלבד, ייתכן שעדיף לך לעשות ppl+fbw ככה תתאמן כל שריר פעמיים בשבוע. או לחלופין ab / upper lower

לדעתי הוא ניסה להגיד שאפשר לעשות ppl 5 פעמים בשבוע ולהגיע לתוצאות אופטימליות.
איך תגיע לתוצאות אופטימליות, כאשר אתה מפספס אימון משיכות דחיפות או רגליים? וויתור על אחד האימונים משמע החזה\גב\רגליים מקבלים אימון שבועי אחד, להבדיל לפיצול המקורי של הPPL שנותן 2 אימונים בשבוע לכל קבוצת שריר.
תוצאות אופטימליות בהקשר של פיצול תכנית אימונים תיהיה ב2 אימונים בשבוע, לפחות לקבוצות שרירים הגדולות, לפחות למתאמן טבעי

PPL לא פיצול יעיל בשום צורה ל4 פעמים בשבוע. "אפשר גם פחות" כן אפשר הכל, אבל זה התחכמות מפגרת שלא הועילה לאף אחד במקרה הטוב וחוסר הבנה במקרה הרע.

איך תגיע לתוצאות אופטימליות, כאשר אתה מפספס אימון משיכות דחיפות או רגליים? וויתור על אחד האימונים משמע החזה\גב\רגליים מקבלים אימון שבועי אחד, להבדיל לפיצול המקורי של הPPL שנותן 2 אימונים בשבוע לכל קבוצת שריר.
תוצאות אופטימליות בהקשר של פיצול תכנית אימונים תיהיה ב2 אימונים בשבוע, לפחות לקבוצות שרירים הגדולות, לפחות למתאמן טבעי

הם אכן יקבלו פעם ב21 יום ״רק״ אימון אחד בשבוע, ו2 אימונים ב8 ימים. זה ממש לא יפגע בתוצאות, אפילו לא טיפה. הגוף לא סופר אימונים בשבוע אלא פער זמן בין אימונים. כאשר הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע למעשה הוא מאמן כל קבוצת שרירים פעם ב72-96 שעות בממוצע שזה ממש ממש סבבה.
PPL לא פיצול יעיל בשום צורה ל4 פעמים בשבוע. "אפשר גם פחות" כן אפשר הכל, אבל זה התחכמות מפגרת שלא הועילה לאף אחד במקרה הטוב וחוסר הבנה במקרה הרע

לפי דעתי זאת לא הייתה התחכמות מפגרת. ייתכן ואתה פשוט לא יורד לסוף דעתו

הם אכן יקבלו פעם ב21 יום ״רק״ אימון אחד בשבוע, ו2 אימונים ב8 ימים. זה ממש לא יפגע בתוצאות, אפילו לא טיפה. הגוף לא סופר אימונים בשבוע אלא פער זמן בין אימונים. כאשר הוא מתאמן 5 פעמים בשבוע למעשה הוא מאמן כל קבוצת שרירים פעם ב72-96 שעות בממוצע שזה ממש ממש סבבה.
אני אפילו לא נכנס לחישוב שעשית כאן-
ppl על 4 אימונים בשבוע משמע קבוצת שרירים אחת מקבלת בשבוע 2 אימונים, ו2 קבוצות שריר האחרות פעם בשבוע. כאשר המצב האופטימלי וכלל האצבע לרוב המתאמנים הוא 2-3 פעמים בשבוע. לא מתכוון לחזור לזה יותר

לפי דעתי זאת לא הייתה התחכמות מפגרת. ייתכן ואתה פשוט לא יורד לסוף דעתו
הכל ייתכן אבל אם ניקח בחשבון את התגובות שלו בנושאים אחרים וגם ממש עכשיו באשכול מקביל אפשר להגיד כמעט בוודאות שמדובר בניסיון לצאת מתחכם

אני אפילו לא נכנס לחישוב שעשית כאן-
ppl על 4 אימונים בשבוע משמע קבוצת שרירים אחת מקבלת בשבוע 2 אימונים, ו2 קבוצות שריר האחרות פעם בשבוע. כאשר המצב האופטימלי וכלל האצבע לרוב המתאמנים הוא 2-3 פעמים בשבוע. לא מתכוון לחזור לזה יותר

אני דיברתי על ppl של 5 פעמים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית