הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה לכאלה שהיו פחות מ10 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור alexxx
  • פורסם בתאריך

alexxx

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
אהלן אני כרגע על אחוז שומן חד ספרתי ושמתי לב שרק בתאורה טובה אם בשמש או תאורה מלאכותית אני נראה מאוד חטוב וכל השרירים בולטים אבל שאני נמצא בתאורה לא טובה חוץ מבטן שטוחה ומבנה גוף לא רואים כל כך קוביות ושרירים בולטים, האם זה אצל כולם ככה? והאם כל התמונות שיש באינטרנט וביוטיוב מאנשים זה כאשר הם בתאורה טובה?

איך אתה יודע שאתה על אחוז שומן חד ספרתי? מבחינת מסת שריר, היית אומר שאתה מעל הממוצע או רזה?

אהלן אני כרגע על אחוז שומן חד ספרתי ושמתי לב שרק בתאורה טובה אם בשמש או תאורה מלאכותית אני נראה מאוד חטוב וכל השרירים בולטים אבל שאני נמצא בתאורה לא טובה חוץ מבטן שטוחה ומבנה גוף לא רואים כל כך קוביות ושרירים בולטים, האם זה אצל כולם ככה? והאם כל התמונות שיש באינטרנט וביוטיוב מאנשים זה כאשר הם בתאורה טובה?
אם אתה על אחוז שומן חד ספרתי (באמת, לא לפי מחשבונים מפוקפקים) אז אתה בכל תאורה תראה טוב.
אולי בחלק מהמצבים פחות טוב ובחלק יותר אבל אין עוררין על חיטוב של פחות מ10 א.ש.

איך מדדת אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
אין לי מסת שריר גבוה יש אמנם מסה אבל קטנה ומדדתי על ידי קליפר ואני באמת רזה אבל כנראה שהסיבה זה שאין לי מסת שריר גבוה במיוחד
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זאת הכוונה שלי בדיוק אני נראה רזה גם בתאורה לא טובה אבל רק בתאורה טובה רואים את הקוביות ואת יתר השרירים בצורה ברורה ומודגשת כמו בתמונה, השאלה שלי עד כמה התאורה קריטית ואם כל הכוכבי רשת של פיתוח גוף שמעלים תמונות וסרטונים זה תמיד בתאורה טובה? כי יש בזה הגיון שמי שזה הפרנסה שלו תמיד ינסה להוציא את עצמו על הצד הטוב ביותר
Screenshot_20230404_163049_Facebook.jpg

נערך לאחרונה:
ברור שברשתות הכוכבים משקיעים הרבה עבודה טכנית בשביל לצאת טוב, מצד שני 7% נניח זה עדיין יהיה מרשים גם בתאורה לא משהו. אגב זה משהו שכנראה לא הגעת אליו, ומדידה בקליפר שווה לתחת. אם תרצה תוכל להעלות לפה תמונה ונגיד לך את חוות דעתנו, אם לא לדעתי תתמקד במסה מתונה לאורך הרבה זמן ותפסיק להתעסק במספרים של אחוז שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית