הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חו'ד FBW לאישה - FBW - UPPER - LOWER

KolaKoKa

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
שלום לכולם
בונה לבת הזוג שלי תוכנית אימון לחזרה לחדר כושר (אחרי 2 לידות גיל 37 הייתה פעילה מאוד ספורטיבית לפני הלידות)
היא כמובן בעודף משקל גבוהה יחסית (עליה של מעל 30 קג ב 2 הריונות)
היתה מאוד פעילה לפני (4 שנים לערך) טיפוס על קירות, ריצות וכ'ו רגליים בעיקר מאוד מאוד חזקות.
בניית התוכנית שלי התחלקה ל 3 אימוני כוח בשבוע + אימון אירובי = סה''כ 4 אימונים בשבוע

יום ראשון - FBW
-סקוואט אחיזת משקולת בודדה 3*10
- לחיצת חזה במכונה 3*12
-משיכה אחיזה צרה לגב במכונה 3*12
-דד ליפט 3*10
-פתיחת רגליים במכונה (Hip Abductions) 3*10

יום שלישי - UPPER
-פולי עליון 3*10
- פרפר במכונה 3*10
- לחיצת כתפיים במכונה/חופשי 3*10
- כפיפת מרפקים במכונה 3*12
- פשיטת מרפקים חבל 3*12

יום חמישי LOWER
-סקוואט בסמית' 3*10
-לחיצת רגליים במכונה 3*12
-כפיפת רגליים במכונה 3*12
-פשיטת רגליים במכונה 3*12
תאומים במכונה 4*20

דעתכם? שינוי? שיפור? חידוד?

נערך לאחרונה:
הייתי מתחיל אולי מ-FBW פעמיים בשבוע + אירובי – זו העדפה אישית אבל יהיה יותר "נחמד" לחזור ככה לשיגרת אימונים (שוב, עניין של העדפה אישית אבל זה מניסוי וטעייה עם נשים שחזרו מלידות לאורך השנים לאימונים סדירים).

לא רואה צורך בעבודה על תאומים באופן מבודד וגם לא לתרגל פשיטת רגליים לנשים – לרוב זה מיותר והן גם פחות מתחברות (ברמה הפסיכולוגית) לתרגילים מסוג זה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מתחיל אולי מ-FBW פעמיים בשבוע + אירובי – זו העדפה אישית אבל יהיה יותר "נחמד" לחזור ככה לשיגרת אימונים (שוב, עניין של העדפה אישית אבל זה מניסוי וטעייה עם נשים שחזרו מלידות לאורך השנים לאימונים סדירים).

לא רואה צורך בעבודה על תאומים באופן מבודד וגם לא לתרגל פשיטת רגליים לנשים – לרוב זה מיותר והן גם פחות מתחברות (ברמה הפסיכולוגית) לתרגילים מסוג זה.
היי מייק תודה על התגובה
במקרה דיברתי עם נטלי היום 😁
מקווה שנצליח בהמשך לעבוד ביחד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית