הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לחיטוב

dobigal

משתמש מתחיל
51
5
נק' מוניטין:
22
51
5
שלום לכם אני בדיוק חזרתי מפציעה לחדר כושר ויכול להתאמן רגיל בלי הגבלות
אז ככה אני בן 26
גובה :1.65
משקל : 102
המטרה שלי להגיע ל75-80 קילו כי אני יודע שיש עליי מסת שריר יחסית גדולה אבל גם האחוז שומן גבוה אז אני מאמין שב75-80 קילו אראה סבבה לגמרי
עכשיו חשבתי לחזור לתוכנית אימונים הזאת :
FBW שלוש פעמים בשבוע

סקוואט 3x5
בנצ פרס 3x5
פולי עליון 3x6
אוברהד פרס 3x6
יד קידמת 3x10
יד אחורית 3x10
כפיפות בטן 3x12

מה דעתכם על התוכנית ? לאיזה תוכנית הייתם ממליצים לחזור ? מאמן אישי לא בא כרגע בחשבון אין לי אפשרות כרגע להוציא כסף כל מאמן אישי

זה אפשרי, אבל לא רואה סיבות לבצע חמישיות בחיטוב – זה יגמור אותך עם הזמן אבל זה גם תלוי בגירעון הקלורי. תעלה קצת את טווח החזרות ותוריד משקלים. הייתי מעלה ל 6–8 חזרות בסקוואט/בנצ' ומפריד את הבנצ' מהאוברהד פרס כי זה אוברקיל לכתף באותו האימון

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי, אבל לא רואה סיבות לבצע חמישיות בחיטוב – זה יגמור אותך עם הזמן אבל זה גם תלוי בגירעון הקלורי. תעלה קצת את טווח החזרות ותוריד משקלים. הייתי מעלה ל 6–8 חזרות בסקוואט/בנצ' ומפריד את הבנצ' מהאוברהד פרס כי זה אוברקיל לכתף באותו האימון
נגיד לחלק את זה לupper lower , זה גם אפשרות ?

תמיד אפשרות, אבל לרוב גברים לא ישרדו פעמיים בשבוע רגליים בלבד באימון ועוד בחיטוב זה פחות מומלץ.

אתה יכול לחלק ל-FBW כאשר האימון הראשון והשלישי יהיו עם לחיצת חזה והאימון האמצעי יהיה עם אוברהד פרס במקום לחיצת חזה. אפשר באימון הראשון והשלישי לעבוד על חלקים אחרים בכתף כמו הרחקות וכתף אחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית