הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התנהלות של תרגילים

PowerPoint

משתמש קבוע
1,488
874
נק' מוניטין:
1,094
1,488
874
אהלן חברים
בתוכנית של קנדיטו,מתחילים עם סקוואט ואז בנץ עוד תרגיל עזר,ואז דדליפט..
שאלת תייר:
עלי להתחמם לדדליפט?
או ישר לסדר על המוט ולתת עבודה.
לדוגמא 120X2X6
תודה

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים
בתוכנית של קנדיטו,יש תרגילים שעושים לפי rpe..
רציתי לדעת,הרי לא לכל אימון אנחנו מגיעים 100%.
אז איך אדע לתאם את הrpe?
יום אחד מרגיש טוב עם rpe9
ויום אחר מרגיש לי שrpe 9 הוא כמו 10.
תודה

מהה?? פשוט מעל 200 קילו לחזרות מבלי להתחמם?
היום נכנסתי לחמישיות עם 260 ק"ג ללא חימום כלל.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אהלן חברים
בתוכנית של קנדיטו,יש תרגילים שעושים לפי rpe..
רציתי לדעת,הרי לא לכל אימון אנחנו מגיעים 100%.
אז איך אדע לתאם את הrpe?
יום אחד מרגיש טוב עם rpe9
ויום אחר מרגיש לי שrpe 9 הוא כמו 10.
תודה
עוד סיבה לא לעבוד עם RPE, מה אפשר להוסיף?
לא סתם מייק טושייר אומר שלפני 10 שנים נסיון RPE מיותר, וגם אז רק רלוונטי לסטים עם מעט חזרות.

• פותח/ת השרשור

לא סתם מייק טושייר אומר שלפני 10 שנים נסיון RPE מיותר, וגם אז רק רלוונטי לסטים עם מעט חזרות.
מסכים איתך.
אבל ככה התוכנית של קנדיטו כתובה..
מה עלי לעשות?

קשה לי להאמין שהוא אמר דבר כזה, אפשר קישור?

לשאלה עצמה: אם רפי 9 של לפני שבוע מרגיש רפי 10 השבוע, או שתוריד קצת משקל או שתעשה חזרה פחות, זה לא כזה מסובך.

מסכים איתך.
אבל ככה התוכנית של קנדיטו כתובה..
מה עלי לעשות?
אם תחליט להסתכל על RPE כRIR כמו שסטיב דנובי ומאמנים נוספים מסתכלים על זה, אתה יכול פשוט לעשות סט אחד עד כשל, דהיינו RPE10, וטש לדעת שחזרה אחת פחות מזה יהיה RPE9.

אם תחליט להסתכל על RPE9 אחרת מRIR, ולחשב אותו על פי תחושה מסוימת, כמו שצ'אד ווסלי סמית עושה ומאמנים נוספים, תצטרך כנראה פסיכולוג צמוד לעזור לך לבחון את הרגשות שלך לעומק באותו רגע.

גם סטיב דנובי מדווח על מתאמנים שלא מצליחים לעבוד עם RPE. פאוורליפטרים שמתאמנים שנים, ועובדים לפי RIR, גם הם מתקשים לדייק בזה לטענתו.

אצל ג'וני קנדיטו בשונה ממאמנים אחרים, הוא מבקש RPE רק בתרגילים פחות חשובים, דהיינו אקססוריז, אם כן, אני לא חושב שזה משנה אם תעשה RPE7-10.
קשה לי להאמין שהוא אמר דבר כזה, אפשר קישור?
אני אנסה לחפש לך, אבל זה היה באחד הפודקסטים הארוכים שלו, יהיה קשה לי למצוא את הסרטון והרגע בסרטון שהוא אמר את זה.

דעתו של ג'וני קנדיטו על RPE

קישור לצפייה: https://youtu.be/MAlB9A02VyI

נערך לאחרונה:
אם תחליט להסתכל על RPE כRIR כמו שסטיב דנובי ומאמנים נוספים מסתכלים על זה, אתה יכול פשוט לעשות סט אחד עד כשל, דהיינו RPE10, וטש לדעת שחזרה אחת פחות מזה יהיה RPE9.

אם תחליט להסתכל על RPE9 אחרת מRIR, ולחשב אותו על פי תחושה מסוימת, כמו שצ'אד ווסלי סמית עושה ומאמנים נוספים, תצטרך כנראה פסיכולוג צמוד לעזור לך לבחון את הרגשות שלך לעומק באותו רגע.

גם סטיב דנובי מדווח על מתאמנים שלא מצליחים לעבוד עם RPE. פאוורליפטרים שמתאמנים שנים, ועובדים לפי RIR, גם הם מתקשים לדייק בזה לטענתו.

אצל ג'וני קנדיטו בשונה ממאמנים אחרים, הוא מבקש RPE רק בתרגילים פחות חשובים, דהיינו אקססוריז, אם כן, אני לא חושב שזה משנה אם תעשה RPE7-10.

אני אנסה לחפש לך, אבל זה היה באחד הפודקסטים הארוכים שלו, יהיה קשה לי למצוא את הסרטון והרגע בסרטון שהוא אמר את זה.

דעתו של ג'וני קנדיטו על RPE

קישור לצפייה: https://youtu.be/MAlB9A02VyI

סרטון מאוד ישן אז מעניין אותי אם גם היום הוא לא מאמין בRPE, ניסיתי לחפש סרטון עדכני ולא מצאתי.

בכל מקרה זה הסרטון תגובה של מייק טי לסרטון של קנדיטו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/d0RWiAjXLuI

• פותח/ת השרשור
התבלבלתי עוד יותר..
נראה לי שהכי טוב,שאלך לפי הרישומים שאני עושה לי,וגם לפי תחושה(לאותו אימון ספצפי)
אחרי הכל אני *עדין* לא בראיין שואו

סרטון מאוד ישן אז מעניין אותי אם גם היום הוא לא מאמין בRPE, ניסיתי לחפש סרטון עדכני ולא מצאתי.

בכל מקרה זה הסרטון תגובה של מייק טי לסרטון של קנדיטו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/d0RWiAjXLuI

כן, ראיתי את הסרטון תגובה שלו.
צריך להבין שהצורה שמייק טושייר משתמש בRPE זה כאוטו רגולציה באמצע האימון לתרגילים החשובים ביותר, לחזרות נמוכות.
גם סטיב דנובי עובד ככה.

צ'אד ווסלי סמית לעומת זאת משתמש בRPE באופן זהה, אבל לחזרות רבות יותר, וכאן יש עוד יותר ביקורת לדעתי על השימוש בRPE.

ג'וני קנדיטו משתמש בRPE בתרגילים לא חשובים, אקססוריז בסוף האימון לחזרות מרובות. נכון שעל זה יכול להיות יותר ביקורת, אבל זה רק בגלל שלא מעניין את ג'וני כל כך אם תחרוג מהRPE שלו, זה כולה תרגילים לא מידי חשובים לדעתו.

לכן לג'וני אין סיבה להשתמש בRPE, כי זה לא קיים בתוכנית שלו, הוא סתם כותב RPE בלי לדייק במספר לדעתי בתרגילים המבודדים.

• פותח/ת השרשור
חברים עוד שאלה
לקראת שבוע 3
רשום לי לעשות בנץ,בלי מספר מוגדר.. אלא ככה:
102.5-107.5x3x3
איך אמור לדעת כמה ?
אין שום note בצד..
תודה

חברים עוד שאלה
לקראת שבוע 3
רשום לי לעשות בנץ,בלי מספר מוגדר.. אלא ככה:
102.5-107.5x3x3
איך אמור לדעת כמה ?
אין שום note בצד..
תודה
לך על הכבד אם תצליח, ועל הקל אם אתה חושב שלא תצליח.

• פותח/ת השרשור
חברים שאלה..
מגיע לאימונים הבנץ,קצת תפוס קצת דומס.
זה לגיטימי הקנדיטו?
אני עושה משו לא בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית