עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי פחות עניין של שופוני או פוזות פשוט עידן של קיצורי דרך אנשים לא מוכנים לעבוד קשה בשביל כלום והדור הזה של הילדים לקח את זה בצורה קיצונית שהרוב ממצאים דברים מהר כל כך בחשיבה של אם תוך x זמן אני לא נראה כמו שחלמתי זה לא שווה את זה.נראה כאילו כל ילד חסר ביטחון שלא הרים משקולת אחת בחיים ישר מתחיל להזריק חומרים.
באופן אירוני זה הילדים שנראים כמו איזה ז** תמיד.
תנו כמה שנים טובות של אימון אינטנסיבי רגיל עם תזונה נכונה ורק לאחר מכן תשקלו לקחת סטרואידים, עידן השופוני עלה לכולם למוח.
לא כל אחד שלוקח חומרים יודע מה לעשות ונראה כמו כאחד כזהשופוני או פוזות פשוט עידן של קיצורי דרך אנשים לא מוכנים לעבוד קשה בשביל כלום והדור הזה של הילדים לקח את זה בצורה קיצונית
מסכים איתך חושבים שזה כדור קסמים בגלל זה אתה רוב האנשים לא נראים כמו כאלה שמזריקים.לא כל אחד שלוקח חומרים יודע מה לעשות ונראה כמו כאחד כזה
ולא משיגים תוצאות על חומרים..
מה קשור אני חחחחחחחמסכים איתך חושבים שזה כדור קסמים בגלל זה אתה רוב האנשים לא נראים כמו כאלה שמזריקים.
אפילו האיגוד הטבעי רובם שם מצליחים להביא רמה כמו האיגודים של המוזרקים בארץ.
הייתה שגיאת כתיב התכוונתי שאת רוב האנשים למרות השימוש המהיר לא נראים משתמשים בכלל בגלל החוסר ידע והקפיצה המהירה לחומרים וזה מתבטא ברמה באיגודים הטבעיים מול הרמה באיגודים הלא טבעיים שהיא די דומה לדעתי.מה קשור אני חחחחחחח
אין לי מושג אם אני נראה טבעי או לא מה שכן הגנטיקה שלי פח אשפה אבל מזל שפחות אכפת לי להיראות גם cbuסליחה
איזה סוג מתאמן אתה?נראה כאילו כל ילד חסר ביטחון שלא הרים משקולת אחת בחיים ישר מתחיל להזריק חומרים.
באופן אירוני זה הילדים שנראים כמו איזה ז** תמיד.
תנו כמה שנים טובות של אימון אינטנסיבי רגיל עם תזונה נכונה ורק לאחר מכן תשקלו לקחת סטרואידים, עידן השופוני עלה לכולם למוח.
עזבו תשטויות של "לא כל אחד שמזריק נראה טוב/זה לא כדור קסמים"מסכים איתך חושבים שזה כדור קסמים בגלל זה אתה רוב האנשים לא נראים כמו כאלה שמזריקים.
אפילו האיגוד הטבעי רובם שם מצליחים להביא רמה כמו האיגודים של המוזרקים בארץ.
טבעיאיזה סוג מתאמן אתה?
הטבעי? המזריק שנראה טוב? המזריק שנראה רע? ילד?
סתם סקרן.
אתה ממש טועה חחחסטוראידים הוא יגיע לתוצאות פי כמה וכמה
לא רק שאתה טועה אתה גם מטעה אתה יכול לקחת פה המון דוגמאות של אנשים בפורום אבל לא רק תופעת הסטרואידים בחדר כושר היא עצומה אנשים לא מבינים בכלל עד כמה בגלל שרוב האנשים שמתנסים בחומרים בכלל לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך ולהכין את המעטפת של התזונה והאימונים בכלל לכן הם לא נראים כמו כאלה שמזריקים בכלל.עזבו תשטויות של "לא כל אחד שמזריק נראה טוב/זה לא כדור קסמים"
זה כן כדור קסמים יש לזה השפעה לאין שיעור על הגוף, עובדה שרואים מתאמנים שמגיעים לגדלים אך ורק עם שימוש של סטרואידים ובלעדי זה הם לא היו אפילו 30% מזה.
בוא נדלג כבר על הסיסמאות האלה כשידוע לכל אחד שסטוראידים משפיעים בצורה פנומנלית על הגוף.
תחסכו גם את ה" לא מספיק להזריק צריך גם עבודה קשה".
לא משנה כמה קשה או לא קשה מישהו מתאמן אם הוא יזריק לעצמו סטוראידים הוא יגיע לתוצאות פי כמה וכמה מאשר אם הוא לא באותה רמת מאמץ.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
טבעי
מבחינת כוח לא בהכרח כזה נכון כי ככה או ככה אתה חזק יותר על חומרים..לא רק שאתה טועה אתה גם מטעה אתה יכול לקחת פה המון דוגמאות של אנשים בפורום אבל לא רק תופעת הסטרואידים בחדר כושר היא עצומה אנשים לא מבינים בכלל עד כמה בגלל שרוב האנשים שמתנסים בחומרים בכלל לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך ולהכין את המעטפת של התזונה והאימונים בכלל לכן הם לא נראים כמו כאלה שמזריקים בכלל.
גם מבחינת רמה וגם מבחינת כוח.