מה קורה עם כל הילדים המצ'וקמקים האלו בגיל 15 על סטרואידים?

Ekroplan

מושעה
55
13
נק' מוניטין:
6
55
13
נראה כאילו כל ילד חסר ביטחון שלא הרים משקולת אחת בחיים ישר מתחיל להזריק חומרים.
באופן אירוני זה הילדים שנראים כמו איזה ז** תמיד.
תנו כמה שנים טובות של אימון אינטנסיבי רגיל עם תזונה נכונה ורק לאחר מכן תשקלו לקחת סטרואידים, עידן השופוני עלה לכולם למוח.

תנו כמה שנים טובות של אימון אינטנסיבי רגיל עם תזונה נכונה ורק לאחר מכן תשקלו לקחת סטרואידים, עידן השופוני עלה לכולם למוח.
לדעתי פחות עניין של שופוני או פוזות פשוט עידן של קיצורי דרך אנשים לא מוכנים לעבוד קשה בשביל כלום והדור הזה של הילדים לקח את זה בצורה קיצונית שהרוב ממצאים דברים מהר כל כך בחשיבה של אם תוך x זמן אני לא נראה כמו שחלמתי זה לא שווה את זה.

שופוני או פוזות פשוט עידן של קיצורי דרך אנשים לא מוכנים לעבוד קשה בשביל כלום והדור הזה של הילדים לקח את זה בצורה קיצונית
לא כל אחד שלוקח חומרים יודע מה לעשות ונראה כמו כאחד כזה
ולא משיגים תוצאות על חומרים..

לא כל אחד שלוקח חומרים יודע מה לעשות ונראה כמו כאחד כזה
ולא משיגים תוצאות על חומרים..
מסכים איתך חושבים שזה כדור קסמים בגלל זה אתה רוב האנשים לא נראים כמו כאלה שמזריקים.
אפילו האיגוד הטבעי רובם שם מצליחים להביא רמה כמו האיגודים של המוזרקים בארץ.

מסכים איתך חושבים שזה כדור קסמים בגלל זה אתה רוב האנשים לא נראים כמו כאלה שמזריקים.
מה קשור אני חחחחחחח
אין לי מושג אם אני נראה טבעי או לא מה שכן הגנטיקה שלי פח אשפה אבל מזל שפחות אכפת לי להיראות גם cbum

מה קשור אני חחחחחחח
אין לי מושג אם אני נראה טבעי או לא מה שכן הגנטיקה שלי פח אשפה אבל מזל שפחות אכפת לי להיראות גם cbuסליחה
הייתה שגיאת כתיב התכוונתי שאת רוב האנשים למרות השימוש המהיר לא נראים משתמשים בכלל בגלל החוסר ידע והקפיצה המהירה לחומרים וזה מתבטא ברמה באיגודים הטבעיים מול הרמה באיגודים הלא טבעיים שהיא די דומה לדעתי.

איזה סוג מתאמן אתה?
הטבעי? המזריק שנראה טוב? המזריק שנראה רע? ילד?

סתם סקרן.

• פותח/ת השרשור
עזבו תשטויות של "לא כל אחד שמזריק נראה טוב/זה לא כדור קסמים"
זה כן כדור קסמים יש לזה השפעה לאין שיעור על הגוף, עובדה שרואים מתאמנים שמגיעים לגדלים אך ורק עם שימוש של סטרואידים ובלעדי זה הם לא היו אפילו 30% מזה.
בוא נדלג כבר על הסיסמאות האלה כשידוע לכל אחד שסטוראידים משפיעים בצורה פנומנלית על הגוף.
תחסכו גם את ה" לא מספיק להזריק צריך גם עבודה קשה".
לא משנה כמה קשה או לא קשה מישהו מתאמן אם הוא יזריק לעצמו סטוראידים הוא יגיע לתוצאות פי כמה וכמה מאשר אם הוא לא באותה רמת מאמץ.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

איזה סוג מתאמן אתה?
הטבעי? המזריק שנראה טוב? המזריק שנראה רע? ילד?

סתם סקרן.
טבעי

נערך לאחרונה:
עזבו תשטויות של "לא כל אחד שמזריק נראה טוב/זה לא כדור קסמים"
זה כן כדור קסמים יש לזה השפעה לאין שיעור על הגוף, עובדה שרואים מתאמנים שמגיעים לגדלים אך ורק עם שימוש של סטרואידים ובלעדי זה הם לא היו אפילו 30% מזה.
בוא נדלג כבר על הסיסמאות האלה כשידוע לכל אחד שסטוראידים משפיעים בצורה פנומנלית על הגוף.
תחסכו גם את ה" לא מספיק להזריק צריך גם עבודה קשה".
לא משנה כמה קשה או לא קשה מישהו מתאמן אם הוא יזריק לעצמו סטוראידים הוא יגיע לתוצאות פי כמה וכמה מאשר אם הוא לא באותה רמת מאמץ.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

טבעי
לא רק שאתה טועה אתה גם מטעה אתה יכול לקחת פה המון דוגמאות של אנשים בפורום אבל לא רק תופעת הסטרואידים בחדר כושר היא עצומה אנשים לא מבינים בכלל עד כמה בגלל שרוב האנשים שמתנסים בחומרים בכלל לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך ולהכין את המעטפת של התזונה והאימונים בכלל לכן הם לא נראים כמו כאלה שמזריקים בכלל.
גם מבחינת רמה וגם מבחינת כוח.

לא רק שאתה טועה אתה גם מטעה אתה יכול לקחת פה המון דוגמאות של אנשים בפורום אבל לא רק תופעת הסטרואידים בחדר כושר היא עצומה אנשים לא מבינים בכלל עד כמה בגלל שרוב האנשים שמתנסים בחומרים בכלל לא יודעים איך לעשות את זה כמו שצריך ולהכין את המעטפת של התזונה והאימונים בכלל לכן הם לא נראים כמו כאלה שמזריקים בכלל.
גם מבחינת רמה וגם מבחינת כוח.
מבחינת כוח לא בהכרח כזה נכון כי ככה או ככה אתה חזק יותר על חומרים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית