שיפור טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
אז זה לא פעם ראשונה שאני מעלה טכניקה על דדליפט, וכל פעם כשאני עולה במשקל אני מרגיש שהטכניקה שלי לא נראית ויזואלית מספיק טוב, ואני עושה בדיקה שוב עם אנשים שמבינים.

אני אציין לפני, שאני מרגיש אחלה עם הטכניקה, כלומר לא מרגישה לי פוגעת בגב תחתון אלא בסדר, אבל הגב נראה שהוא קצת מתעגל.
ברור שהגב תחתון עובד ממש, ואני מרגיש אותו אחרי האימון, ויום אחרי הוא נתפס ממש.
זה חזרה אחת עם 110 ק"ג, המשקל שאיתו אני עובד, אחרי שסיימתי את האימון כבר

תודה!

קבצים מצורפים

• InShot_20230528_172915339.mp4
    1.7 MB
גובה הירכיים קצת גבוה בתחילת המשיכה, הישבן עולה מהר מדי וחסר כיווץ בגב לאורך כל התנועה.
אין מספיק מעורבות של שרירי הרגליים והעכוז, ורוב העומס מופעל על הגב התחתון שמפצה על שאר השרירים שיותר חלשים אצלך באופן יחסי.
תתחיל קצת יותר מכופף, באופן טבעי הטורסו ומנח הכתפיים יהיו גבוהים יותר, מה שגם יעזור לך לשמור על גב מכווץ.

אני מסכים עם כל מה שנאמר מעליי.
אם אסכם לדעתי את הדבר הכי חשוב שקשור וגורם לכל הליקויים שלך, זה מיקום המוט.
תקרב את המוט לשוקיים, ותשמור על מגע ברור ותמידי של המוט בגוף בכל מהלך התנועה, מלמטה למעלה, ומלמעלה למטה.

• פותח/ת השרשור
פצצה, פשוט תמשיך ככה ותתקדם מעולה
יששש מטורף
זה לא נורא שהגב התחתון טיפה התעגל כשהתחלתי להרים? אם אתה מצליח לראות

ויש לך עצה לגבי השוקיים שכואבים כשאני מושך כנגדם? הבנתי שזה משהו שקורה בכללי. זה תקין?

נערך לאחרונה:
יששש מטורף
זה לא נורא שהגב התחתון טיפה התעגל כשהתחלתי להרים? אם אתה מצליח לראות

ויש לך עצה לגבי השוקיים שכואבים כשאני מושך כנגדם? הבנתי שזה משהו שקורה בכללי. זה תקין?
גב מתעגל טיפה זה נורמלי ותקין.
לגבי השוקיים, אתה יכול לקנות גרביים גבוהות ועבות, או ללבוש מכנסיים ארוכות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה מבורך, מעלה כתגובה לשרשור הקודם שלי.

כשאני מרים את המוט בדדליפט, אפילו במשקל נמוך מאוד, כשאני מסיים את החזרה יש לי מין הרגשה כזאת, מין מיני כאב כזה, בגב האמצעי. (מישהו אמר לי שזה בזוקפים? לא יודע בדיוק)
עכשיו זה מתפוגג אחרי כמה דקות אבל עדיין נשארת תחושה של טייטנס באיזור אחרי האימון.
אפילו לפעמים עוד לפני שאני מרים את המוט, אלא רק מאמץ את השרירים בברייסינג שלפני ההרמה, אם אני מתרומם אני מרגיש את האיזור הזה.
מישהו מכיר את התחושה? זה מסוכן? זה סבבה?
תודה!

הייתי חושב שמה שמתאר יכול להיות קשור יותר לתוכנית האימונים שלך, התזונה והשינה שלך.

• פותח/ת השרשור
הייתי חושב שמה שמתאר יכול להיות קשור יותר לתוכנית האימונים שלך, התזונה והשינה שלך.
אני יכול לפרט אם ישנה
בגדול, התזונה שלי לא משהו, אני בצבא, וכשיש לי אוכל בד"כ משתדל לאכול כמה שאני יכול. חלבון אני לא מקפיד. משתדל בגדול לאכול, אבל לא מקפיד. אני ניטרלי כנראה כי אני לא רואה עלייה במשקל.
שינה - משתדל בין 7 ל8, יוצא לפעמים שפחות, בד"כ משתדל לפצות על זה.
תכנית - מאוד בסיסית, כי אני גם מאוד מתחיל, חדר כושר פעמיים בשבוע, רק לפלג גוף תחתון, עוד יומיים קליסטניקס . עושה יום אחד סקוואט כבד (3*5) ודדליפט קל (2*5, 80% מהיום הכבד) , והיום השני (שמגיע 3 ימים אחרי, בד"כ ראשון ורביעי) ההפך, דדליפט כבד (2*5) וסקוואט קל (5*8, 80% מהיום הכבד) .
בלי קשר, או שעם קשר, חשבתי ללכת למאמן שידריך אותי בהתחלה, ייתן לי את הכיוון, ואז ייתן לי לרוץ לבד, גם אם לאט יותר, לא ממהר לשום מקום.
יש לך רעיון איך להתחיל את התהליך הזה? כי אני לא רוצה סתם ללכת לחדר כושר ולבקש מאמן לא יודע על מי אפול.

אני יכול לפרט אם ישנה
בגדול, התזונה שלי לא משהו, אני בצבא, וכשיש לי אוכל בד"כ משתדל לאכול כמה שאני יכול. חלבון אני לא מקפיד. משתדל בגדול לאכול, אבל לא מקפיד. אני ניטרלי כנראה כי אני לא רואה עלייה במשקל.
שינה - משתדל בין 7 ל8, יוצא לפעמים שפחות, בד"כ משתדל לפצות על זה.
תכנית - מאוד בסיסית, כי אני גם מאוד מתחיל, חדר כושר פעמיים בשבוע, רק לפלג גוף תחתון, עוד יומיים קליסטניקס . עושה יום אחד סקוואט כבד (3*5) ודדליפט קל (2*5, 80% מהיום הכבד) , והיום השני (שמגיע 3 ימים אחרי, בד"כ ראשון ורביעי) ההפך, דדליפט כבד (2*5) וסקוואט קל (5*8, 80% מהיום הכבד) .
בלי קשר, או שעם קשר, חשבתי ללכת למאמן שידריך אותי בהתחלה, ייתן לי את הכיוון, ואז ייתן לי לרוץ לבד, גם אם לאט יותר, לא ממהר לשום מקום.
יש לך רעיון איך להתחיל את התהליך הזה? כי אני לא רוצה סתם ללכת לחדר כושר ולבקש מאמן לא יודע על מי אפול.
על הנייר הכל נראה יחסית בסדר, גם התוכנית והשינה שלך.
אין ספק שמאמן יכול לתת לך בסיס טוב שתוכל להמשיך לבד עם הכלים שתלמד.

אני מלווה מתאמנים אונליין, אני מתקשר עם המתאמנים דרך הוואצאפ וסרטונים מהאימונים שהמתאמנים שלי שולחים לי.
אם אתה מחפש מישהו פיזית שיעזור לך, אשמח לשמוע מאיפה אתה ולהמליץ לך על מאמנים אולי באזור שלך.

• פותח/ת השרשור
על הנייר הכל נראה יחסית בסדר, גם התוכנית והשינה שלך.
אין ספק שמאמן יכול לתת לך בסיס טוב שתוכל להמשיך לבד עם הכלים שתלמד.

אני מלווה מתאמנים אונליין, אני מתקשר עם המתאמנים דרך הוואצאפ וסרטונים מהאימונים שהמתאמנים שלי שולחים לי.
אם אתה מחפש מישהו פיזית שיעזור לך, אשמח לשמוע מאיפה אתה ולהמליץ לך על מאמנים אולי באזור שלך.
האמת שכן, אני מחפש פיזית, מרגיש לי שדווקא הטאץ' הזה זה מה שיוכל לתרום לי הכי הרבה, אני מירושלים, מכיר מישהו טוב באיזור?

האמת שכן, אני מחפש פיזית, מרגיש לי שדווקא הטאץ' הזה זה מה שיוכל לתרום לי הכי הרבה, אני מירושלים, מכיר מישהו טוב באיזור?
אליהו הנקין הוא הטוב ביותר לדעתי, אשלח לך בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית