מידע מתיחות לקראת אימון סקוואט

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שאתה עדיין צריך מתיחות כדי להגיע למצבים הנכונים. אני מוכן להתערב שחימום טוב יעשה את אותה העבודה. לא שלעשות מתיחות זה כזה קריטי, אבל פשוט נראה מיותר.

יכול להיות, בכל זאת אני מרגיש שבאזורים הבעיתיים אצלי אני צריך מתיחות דינאמיות וסטטיות וכל מה שאפשר. אני קרש גיהוץ מהלך. מי שלא צריך, מן הסתם לא צריך. זה לא כזה קשה לבדוק.

איך כופפי הירך מגבילים אותך בתנועה שהיא ברובה פשיטת ירך?

המערכת השרירית עובדת בצמדים אנטגונסטים אחד לשני וביחס ההפעלה ביניהם במפרק מסויים.
כופפי ירך דומיננטים,מגבילים את טווח התנועה בכפיפת ירך (בשלב האקצנטרי בסקוואט),בהנחה כמובן שהם קצרים ומתוחים מלכתחילה (JANDA LOWER CROSS SYNDROME)
סביר להניח שגם המתיחה לכופפי ירך במתאמנים מתקדמים לא תהיה משמעותית

אתה קרש גיהוץ בפלג גוף תחתון?

נערך לאחרונה:
יכול להיות, בכל זאת אני מרגיש שבאזורים הבעיתיים אצלי אני צריך מתיחות דינאמיות וסטטיות וכל מה שאפשר. אני קרש גיהוץ מהלך. מי שלא צריך, מן הסתם לא צריך. זה לא כזה קשה לבדוק.

לא יודע אם ניסית, אבל אני חושב שירידה איטית ומבוקרת עם משקל קל + קצת goodmornings עושה את העבודה לכולם. אולי אני טועה.

• פותח/ת השרשור
המערכת השרירית עובדת בצמדים אנטגונסטים אחד לשני וביחס ההפעלה ביניהם במפרק מסויים.
כופפי ירך דומיננטים,מגבילים את טווח התנועה בכפיפת ירך (בשלב האקצנטרי בסקוואט),בהנחה כמובן שהם קצרים ומתוחים מלכתחילה (JANDA LOWER CROSS SYNDROME)
סביר להניח שגם המתיחה לכופפי ירך במתאמנים מתקדמים לא תהיה משמעותית

אתה קרש גיהוץ בפלג גוף תחתון?

כל הפלגים שיש 😛

תודה, אפילו שזה באמת נראה קצת מוגזם (אפרופו ה 'טריידאופ' הזה)

והבחור שמדבר שם, אני מאוד אוהב את הסרטונים שלו. ראיתי די מזמן את רובם. אתה יודע אולי את שמו? ומה ההכשרה/ניסיון שלו?

עריכה: קוראים לבחור Jon Gilson ולדוגמא, הסרטון טכניקת דדליפט שלו מעולה [video=vimeo;1073939]http://vimeo.com/1073939[/video]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אכפת. הוא מבצע ומסביר כל כך טוב שרציתי לדעת.
זה לא שאם הוא כלומניק, אני אגיד שהסרטון לא משהו- כי הוא אחד הטובים.

הוא אחד מהדמויות הראשיות בסצנת הקרוספיט. הוא אחד מהמדריכים הבולטים שלהם. הוא ממוקם בבוסטון עד כמה שזכור לי. הסירטונים בסדרה של ה- mic'd instructor הם לרוב מאוד מוצלחים.

תודה, אפילו שזה באמת נראה קצת מוגזם (אפרופו ה 'טריידאופ' הזה)

והבחור שמדבר שם, אני מאוד אוהב את הסרטונים שלו. ראיתי די מזמן את רובם. אתה יודע אולי את שמו? ומה ההכשרה/ניסיון שלו?

עריכה: קוראים לבחור Jon Gilson ולדוגמא, הסרטון טכניקת דדליפט שלו מעולה דדליפט
פיי איזה טכניקה יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית