הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה חריפה ואימונים עצימים

• פותח/ת השרשור Reef
  • פורסם בתאריך

Reef

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
אהלן חברים,
לאחר שנה+ ללא אימונים, ועלייה במשקל של יותר מ-10 קילו (ככל הנראה לא שריר), החלטתי לחזור להתאמן, תוך כדי התחלת חיטוב. נכון להיום, אחרי חודשיים וחצי, פחות 7.5-8 קילו כאשר במקביל לזה חזרתי לכל משקלי השיא שלי ואף שיפרתי את רובם. תהליך החיטוב כלל גירעון קלורי של בין 25-35% מדי יום.
בשבוע שבועיים האחרונים, אני מרגיש עייף ייתר על המידה, וויתכן כי ההתאוששות שלי לא מיטבית. רציתי לדעת אם כדאי אולי לחזור לניטרלי לשבוע- שבועיים ואז להמשיך, לתת לגוף סוג של ריסטרט קצר, או אולי לשנות את תוכנית האימונים ולהוריד נפחים/עצימות לתקופה מסויימת.
קצת נתונים עליי:
בן 21
שוקל 77.5~
אוכל סביבות 1900 קלוריות ליום - 2.1~ גרם חלבון בממוצע לקילו
מתאמן AB עצים + אימון אירובי נוסף פעם בשבוע.
אשמח לשמוע את דעתכם

אהלן חברים,
לאחר שנה+ ללא אימונים, ועלייה במשקל של יותר מ-10 קילו (ככל הנראה לא שריר), החלטתי לחזור להתאמן, תוך כדי התחלת חיטוב. נכון להיום, אחרי חודשיים וחצי, פחות 7.5-8 קילו כאשר במקביל לזה חזרתי לכל משקלי השיא שלי ואף שיפרתי את רובם. תהליך החיטוב כלל גירעון קלורי של בין 25-35% מדי יום.
בשבוע שבועיים האחרונים, אני מרגיש עייף ייתר על המידה, וויתכן כי ההתאוששות שלי לא מיטבית. רציתי לדעת אם כדאי אולי לחזור לניטרלי לשבוע- שבועיים ואז להמשיך, לתת לגוף סוג של ריסטרט קצר, או אולי לשנות את תוכנית האימונים ולהוריד נפחים/עצימות לתקופה מסויימת.
קצת נתונים עליי:
בן 21
שוקל 77.5~
אוכל סביבות 1900 קלוריות ליום - 2.1~ גרם חלבון בממוצע לקילו
מתאמן AB עצים + אימון אירובי נוסף פעם בשבוע.
אשמח לשמוע את דעתכם
מה זה ריסטרט לגוף?
דיאט ברייק צריך להיערך בין 4-8 שבועות לדעתי.

• פותח/ת השרשור
מה זה ריסטרט לגוף?
דיאט ברייק צריך להיערך בין 4-8 שבועות לדעתי.
המטרה שלי היא להמשיך להוריד עוד 4-5 קילו לערך, מה שייקח לי בין חודש- לחודשיים להערכתי,השאלה שלי היא איך נכון להיערך לזה במידה ואני נמצא בחיטוב אגרסיבי כבר חודשיים וחצי, הן מבחינת תזונה והן מבחינת אימונים. כלומר מבחינת תזונה, אולי כדאי לעבור לניטרלי לתקופה ואז להמשיך או מבחינת אימונים אולי כדאי לעבוד חלש יותר או להמשיך באותו אופן

לדעתי השיקול כאן הוא נטו מנטלי, מה יעזור לך להתמיד עוד חודשיים ולהצליח בחיטוב?

אם מנוחה שבוע מהחיטוב לניטרלי יהיה הדבר המנטלי שיעזור לך להתמיד בחודשיים שאחרי, זה מעולה. אבל אם אין לך סבלנות ואתה רוצה להגיע כבר ליעד שלך, ואין לך צורך בניטרלי שבוע, זה די מיותר להיכנס לניטרלי סתם ככה.

בנוגע לאימונים, אני לא יודע בדיוק מה אתה עושה ולא רוצה להיכנס לזה יותר מידי. אבל באופן אישי אני מעדיף בחיטוב נפח נמוך ועצימות גבוה, שזה אומר משקלים כבדים ופחות זמן במכון, ולהשלים פעילות עם הליכה, סתם מבחינה מנטלית זה מרגיש לי טוב.

המטרה שלי היא להמשיך להוריד עוד 4-5 קילו לערך, מה שייקח לי בין חודש- לחודשיים להערכתי,השאלה שלי היא איך נכון להיערך לזה במידה ואני נמצא בחיטוב אגרסיבי כבר חודשיים וחצי, הן מבחינת תזונה והן מבחינת אימונים. כלומר מבחינת תזונה, אולי כדאי לעבור לניטרלי לתקופה ואז להמשיך או מבחינת אימונים אולי כדאי לעבוד חלש יותר או להמשיך באותו אופן
חודשיים וחצי זה לא הרבה זמן אבל כמו שאלחנן ציין אם יש קושי לעמוד בתזונה כדאי לעשוץ חושבים מחדש ולבדוק את ההתנהלות המלאה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית