הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם הייתם צריכים לבחור תרגיל 1, איזה הוא היה?

• פותח/ת השרשור ofir80
  • פורסם בתאריך

ofir80

משתמש מתחיל
24
3
נק' מוניטין:
3
24
3
סתם מסקרנות. וברור שכל אחד אולי יבחר אחר. ועדיין. נגיד הייתם צריכים לבחור תרגיל 1 (ואם 1 זה טוב מאצ', אז קחו 2 עליי, אבל דרגו איזה הראשון ואיזה השני),

שנותן את האפקט הכי טוב, בעיקר לפלג הגוף העליון, חזה ידיים וכו'. איזה הוא היה ?

אני נוטה למתח ולשכיבות שמיכה. מה שלכם ?

מחדד: תרגילים בלי ציוד/משקולות וכו'

נערך לאחרונה:
בתקופת שרימו אותנו בסגרים של "המגפה הנוראית" הייתי עושה שכיבות סמיכה בנפח גבוה, וזה שימר לי את הכוח והמסה באופן מוחלט. לא גדלתי, אבל לא איבדתי כוח ולא שריר בכלל. נשארתי אותו דבר. ברגע שחזרתי לחד"כ תוך אימונים בודדים הגעתי למשקלי העבודה שהיו לי בתקופה שלפני הסגר.
הכלל הוא שלשמר אדפטציה מסוימת (שריר, כוח) דרוש הרבה פחות נפח מאשר לבנות את האדפטציה. לכן, יש בזה היגיון.
אציין שהייתי טבעי באותה תקופה, כך, שהיום, אני לא בטוח עד כמה שכיבות סמיכה יעזרו לי לשמר כוח ושריר של 35 סטים שבועיים לחזה (ו20-25 ליד אחורית).

• פותח/ת השרשור
מתח ומקבילים.
האמת ? מתח אני שונא וגם אין לי מוט לעשות עליו כל כך, מקבילים אני מאוד אוהב וזה קל לי גם יחסית. מה דעתך לגבי שכיבות שמיכה? זה גם קל לי יחסית וזה לא מצריך שום ציוד
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בתקופת שרימו אותנו בסגרים של "המגפה הנוראית" הייתי עושה שכיבות סמיכה בנפח גבוה, וזה שימר לי את הכוח והמסה באופן מוחלט. לא גדלתי, אבל לא איבדתי כוח ולא שריר בכלל. נשארתי אותו דבר. ברגע שחזרתי לחד"כ תוך אימונים בודדים הגעתי למשקלי העבודה שהיו לי בתקופה שלפני הסגר.
הכלל הוא שלשמר אדפטציה מסוימת (שריר, כוח) דרוש הרבה פחות נפח מאשר לבנות את האדפטציה. לכן, יש בזה היגיון.
אציין שהייתי טבעי באותה תקופה, כך, שהיום, אני לא בטוח עד כמה שכיבות סמיכה יעזרו לי לשמר כוח ושריר של 35 סטים שבועיים לחזה (ו20-25 ליד אחורית).
מגניב. מה זה נקרא נפח גבוה ?

אני עושה קרוספיט כרגע, השכיבות שמיכה שאני עושה זה בימים שלא מתאמן, וסתם שאלתי באופן כללי את השאלה של השרשור 😃
אהה הבנתי אחי
יכול להזכיר לי רק מה המטרה בקרוספיט? כוח? שריר? כוח מתפרץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית