הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טקסס - עצימות, והפעם דדליפט

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אחרי כמה חודשים טובים של חיטוב+ ניטרלי ועליה הדרגתית במשקלים הגיע השיא:
150

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד, אחלה טכניקה, לפי מה שנראה לי יש מצב שאתה משען קצת קדימה כי ככה זה נראה אבל את זה רק אתה יודע כי לא רואים בסרטון.
כל השאר פרפקט, אתה מרוצה מהתוכנית? כמה זמן אתה איתה כבר? ניסית לפני זה מדקאו או התקדמות שבועית אחרת?

• פותח/ת השרשור
תודה.
כן עשיתי לפני טקסס את הליניארית של ביל סטאר.
ואני בערך 3-4 שבועות בתוכנית, עוד שבוע- שבועיים מתחיל לשבור שיאים גם בשאר התרגילים.
אני מעדיף להתמקד בדדליפט מאשר בסקוואט בינתיים.
דרך אגב בקשר למשקל על העקבים אתה צודק, נתתי לזה כמה שיותר דגש , עדיין לא מספיק טוב.

• פותח/ת השרשור
מזל טוב על ה PR, אבל זה לא באמת סט של 3 אם עזבת את המוט.​

באמת?.. ממתי?
אני זוכר שאני העלתי ואנשים אחרים העלו וגם עזבו את המוט ולא נאמר על זה כלום.
אבל אם אתה אומר.. אדע להבא

דרך אגב, ראתי שרשמת שאתה מעדיף להתמקד בדדליפט בטקסס, אתה יכול לרשום איך אתה עושה אותה?

• פותח/ת השרשור
לעשות דדליפט וסקוואט כבדים באותו אימון זה מאוד בעייתי, אחד מהם יפגע , אז אני מתחיל עם הדדליפט מה שפוגע בסקוואט .. כנס ללוג שלי ותראה , כשהתחלתי עם הסקוואט היו לי בעיות בדדליפט.
שבוע שעבר ה145 בקושי עלה, ועלה מכוער בגלל שזה היה אחרי הסקוואט.. היום הוספתי 5 קילו וזה עלה הרבה יותר יפה מאימון קודם בגלל שהתחלתי עם הדדליפט.

תודה

לעשות דדליפט וסקוואט כבדים באותו אימון זה מאוד בעייתי, אחד מהם יפגע , אז אני מתחיל עם הדדליפט מה שפוגע בסקוואט .. כנס ללוג שלי ותראה , כשהתחלתי עם הסקוואט היו לי בעיות בדדליפט.
שבוע שעבר ה145 בקושי עלה, ועלה מכוער בגלל שזה היה אחרי הסקוואט.. היום הוספתי 5 קילו וזה עלה הרבה יותר יפה מאימון קודם בגלל שהתחלתי עם הדדליפט.

תודה

זה משפיע עליך עד כדי כך גם אם אתה עושה רק סט אחד בכל תרגיל?

• פותח/ת השרשור
זה משפיע עליך עד כדי כך גם אם אתה עושה רק סט אחד בכל תרגיל?

עד לפני שבועיים זה לא השפיע, עכשיו הגעתי למשקלי שיא(בדדליפט) ומשקל שקרוב לשיא בסקוואט אז אני מרגיש שזה משפיע בצורה רצינית.

תעלה 2-3 קילו ותראה איך כל הדברים מרגישים קלים שוב. על ה6 קילו שהוספתי למשקל גוף נוספו גם 40 קילו למשקל סקוואט. באמת שעל כל גרם במשקל שעליתי הרגשתי חזק יותר ועל כל גרם שירדתי דברים נעשו קשים.

אני מקנא בך שאתה מצליח לסדר את החגורה כמו שצריך בדדליפט, אני פשוט לא מצליח להכנס כמו שצריך למצב של משיכה נכונה עם החגורה, עבה ורחבה מדי.

• פותח/ת השרשור
תעלה 2-3 קילו ותראה איך כל הדברים מרגישים קלים שוב. על ה6 קילו שהוספתי למשקל גוף נוספו גם 40 קילו למשקל סקוואט. באמת שעל כל גרם במשקל שעליתי הרגשתי חזק יותר ועל כל גרם שירדתי דברים נעשו קשים.

אני מקנא בך שאתה מצליח לסדר את החגורה כמו שצריך בדדליפט, אני פשוט לא מצליח להכנס כמו שצריך למצב של משיכה נכונה עם החגורה, עבה ורחבה מדי.

אני יודע אבל אני מעדיף בינתיים למשוך את ההתקדמות עם 2600-2800 קלוריות ככה אני מתקדם טוב ונשאר באחוז שומן טוב.

מה הכוונה לא מצליח? זה לא נוח או שפשוט זה מפריע לך באגן? תנסה להעלות אותה טיפה.

---------- התגובה התווספה ב 14:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:26 ----------

אחלה משיכה. ואיפה יש בגבעתיים מקום שאפשר לזרוק בו משקלים על הרצפה?

בעיקרון יש מכון בשדרות ירושלים , אבל זה לא היה בגבעתיים... ימי חמישי בבוקר אני באוניברסיטת תל אביב

באמת?.. ממתי?
אני זוכר שאני העלתי ואנשים אחרים העלו וגם עזבו את המוט ולא נאמר על זה כלום.
אבל אם אתה אומר.. אדע להבא

אין חוקים לגבי לזה. ככה נהוג. אתה לא מחזיר את המוט בסקוואט בין החזרות, אז זה בערך אותו הדבר. אין עם זה בעיה, פשוט אם אתה נח מספיק בין החזרות כבר לא ממש אפשר לקרוא לזה סט.

זה נכון לגבי תחרויות.
צריך להחזיר את המוט לריצפה בלי לזרוק אותו.

קולד, גם אתה זורק את המוט, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית