הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בחיטוב

Hen_hen

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
בן 27, משקל התחלתי 81.5 גובה 178, התחלתי חיטוב לפני קצת פחות מחודשיים בהתחלה הכל הלך טוב הייתה ירידה טובה של לפחות חצי קילו בשבוע עם ציט והכל טוב, מ ה 2 לחודש אני תקוע במשקל ובקושי יורד( איזה מאה גרם בשבוע) הורדתי קצת בקלוריות והגעתי ל 1900 קלוריות ליום שבחיטוב הקודם שלי זה היה הקלוריות של הסיום חיטוב והייתי יורד איתם חלק חצי קילו בשבוע לפחות, הורדתי את הציט למרות שאני עושה אוצו יחסית מסודר ועדיין תקוע, אני שוקל אוכל הכל מסודר, עושה 4 פעמים בשבןע אירובי חצי שעה(270 קלוריות) אני על פי 2.2 ככה חלבון בערך 140 פחממה וחמישים ומשהו שומן( הפחממה והשומן קצת משתנה אבל אוצו עיקרון), למה התקיעה? זה גם קרה בבום אחרי ירידה טובה ורגילה בדרכלל הטווחי קלוריות שלי בחיטוב הם 2250 טווח עליון ו 1900 טווח תחתון ואני כרגע על התחתון

כמה שקלת בחיטוב הקודם שלך שירדת חצי קילו בשבוע?
לקחת בחשבון שבחיטוב הקודם ירדת נוזלים בהתחלה ולא רק שומן?
מה אתה אוכל בדרך כלל? אתה שם רטבים/שמנים באוכל? מטגן חזה עוף/פרגית? או משהו עם סויה וטריאקי?
מה אכלת ב3 ימים האחרונים? תרשום לי הכל.

כשאתה אומר שאתה עושה אירובי חצי שעה 4 פעמים בשבוע, כמה ק''מ אתה עושה בחצי שעה?
והאם אתה מוסיף את מה ששרפת כדי לאכול עוד אוכל לאותו יום?

אם אתה תקוע כבר כמה שבועות אז כנראה שאתה כבר לא בגירעון קלורי.
רוב הסיכויים שאתה אוכל יותר קלוריות ממה שאתה חושב. אולי יש לך קלוריות ש"מתחבאות" באוכל שלך, בין אם זה שימוש ברטבים, שמן בסלט, שמן בטיגון, שתיה מתוקה, חלב בקפה, סוכר בקפה וכו'
או שיש לך נשנושים שאתה אוכל במהלך היום ואתה בכלל לא שם לב אליהם, כמו פיצוחים, אגוזים, קרקרים וכו'.

יכול להיות גם שאתה אכן אוכל בסביבות ה-1,900 קלוריות בכל יום, אבל ההוצאה הקלורית שלך קטנה, מה שגרם לצמצום הגירעון

בן 27, משקל התחלתי 81.5 גובה 178, התחלתי חיטוב לפני קצת פחות מחודשיים בהתחלה הכל הלך טוב הייתה ירידה טובה של לפחות חצי קילו בשבוע עם ציט והכל טוב, מ ה 2 לחודש אני תקוע במשקל ובקושי יורד( איזה מאה גרם בשבוע) הורדתי קצת בקלוריות והגעתי ל 1900 קלוריות ליום שבחיטוב הקודם שלי זה היה הקלוריות של הסיום חיטוב והייתי יורד איתם חלק חצי קילו בשבוע לפחות, הורדתי את הציט למרות שאני עושה אוצו יחסית מסודר ועדיין תקוע, אני שוקל אוכל הכל מסודר, עושה 4 פעמים בשבןע אירובי חצי שעה(270 קלוריות) אני על פי 2.2 ככה חלבון בערך 140 פחממה וחמישים ומשהו שומן( הפחממה והשומן קצת משתנה אבל אוצו עיקרון), למה התקיעה? זה גם קרה בבום אחרי ירידה טובה ורגילה בדרכלל הטווחי קלוריות שלי בחיטוב הם 2250 טווח עליון ו 1900 טווח תחתון ואני כרגע על התחתון
-אתה לוקח עוד מדדים מלבד משקל? תמונות? היקפים?
-הורדת את הצ'יט ואתה אוכל 1,900 מדויק כל יום ולא יורד?
-כמה אתה שוקל נכון להיום?
-משהו השתנה באורח חיים שלך?
-כמה שקלת בסוף החיטוב האחרון שלך? כמה זמן הוא לקח?

בכללי אחרי שתענה כל אלה הייתי הולך לבדוק 3 דברים מרכזיים שהם
הכנסה קלורית לא מודעת (כמו שמאור ציין), שינוי באורח חיים שגרר שינוי בNEAT ואדפטציות מטבוליות.

• פותח/ת השרשור
-אתה לוקח עוד מדדים מלבד משקל? תמונות? היקפים?
-הורדת את הצ'יט ואתה אוכל 1,900 מדויק כל יום ולא יורד?
-כמה אתה שוקל נכון להיום?
-משהו השתנה באורח חיים שלך?
-כמה שקלת בסוף החיטוב האחרון שלך? כמה זמן הוא לקח?

בכללי אחרי שתענה כל אלה הייתי הולך לבדוק 3 דברים מרכזיים שהם
הכנסה קלורית לא מודעת (כמו שמאור ציין), שינוי באורח חיים שגרר שינוי בNEAT ואדפטציות מטבוליות.
היום אני שוקל 78(אני לא חטוב יש עוד כמה קילו להוריד), חיטוב קודם אחרי 4 חודש סיימתי במשקל 72 תמונות ומדדים אני לא לוקח ובעין אני לא רואה איזה שינוי ,הכנסה קלורית לא מודעת אין! לא אוכל רטבים וגם אם אוכל עם שמן אני שוקל אותו בכוס לפני ואז משתמש, אין לי שינוי באורח חיים הכל רגיל ואפטציות מטבוליות אין לי מושג מה זה, אני לא אוכל הרבה ירקות (אם זה קשור ) והתחלתי לשתות אשווגנדה לפני החיטוב
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כמה שקלת בחיטוב הקודם שלך שירדת חצי קילו בשבוע?
לקחת בחשבון שבחיטוב הקודם ירדת נוזלים בהתחלה ולא רק שומן?
מה אתה אוכל בדרך כלל? אתה שם רטבים/שמנים באוכל? מטגן חזה עוף/פרגית? או משהו עם סויה וטריאקי?
מה אכלת ב3 ימים האחרונים? תרשום לי הכל.

כשאתה אומר שאתה עושה אירובי חצי שעה 4 פעמים בשבוע, כמה ק''מ אתה עושה בחצי שעה?
והאם אתה מוסיף את מה ששרפת כדי לאכול עוד אוכל לאותו יום?
חיטוב קודם התחלתי במשקל 80 עד 72 , והאירובי אני עושה הליכה על מהירות 6 ושיפוע 5 וחצי, אין רטבים וכל מה שאני אוכל אני שוקל גם שמן אני שם בכוס ושוקל ואז אוכל, ואין דבר כזה מוסיף את הקלוריות של האירובי, אני על 1900 קלוריות
מה שאני אוכל בגדול זה מעדן מולר בבוקר של 25 חלבון
צהריים 70 גרם אורז לפני בישול ו 100 אפונה עם 125 גרם חזה עוף
אחרי אימון שייק חלבון ועוד 125 גרם חזה עוף
ובערב 150 גרם פיתה עם 100 גרם גבינה צהובה ומעדן פרו 20 גרם חלבון, זה בגדול ולפעמים משנה את הגבינה ב 3 ביצים וכו'

נערך לאחרונה:
נשמע שאתה צריך לקצץ בקלוריות, תרד ל1,400 אם אתה רוצה להוריד מהר, זה בעיקר חלבון וירקות ומעט פירות. נקרא מיניקאט בשפה המקצועית, מוזמן לקרוא באינטרנט

או שתוריד קלוריות (כ-100 קלוריות) או שתוסיף עוד פעילות גופנית או גם וגם, ותראה מה קורה למשקל.
באיזו תדירות אתה נשקל?
דרך אגב, התחלת לקחת קריאטין לאחרונה?

• פותח/ת השרשור
או שתוריד קלוריות (כ-100 קלוריות) או שתוסיף עוד פעילות גופנית או גם וגם, ותראה מה קורה למשקל.
באיזו תדירות אתה נשקל?
דרך אגב, התחלת לקחת קריאטין לאחרונה?
אם הייתי מתחיל עם קריאטין ישר הייתי חושד בזה, השבוע אני פשוט אוסיף עוד יומיים אירובי בימים שאני לא מתאמן 400 קלוריות כל פעם, אני לא אוכל ירקות יכול להיות שזה חלק מהבעיה?

אני לא אוכל ירקות יכול להיות שזה חלק מהבעיה?
לא, ירקות כשלעצמם לא יכולות למנוע ירידה במשקל או ירידה באחוזי שומן. אבל אתה כן צריך לשלב ירקות בתזונה היומית שלך בלי שום קשר למשקל על מנת לקבל וויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים

• פותח/ת השרשור
לא, ירקות כשלעצמם לא יכולות למנוע ירידה במשקל או ירידה באחוזי שומן. אבל אתה כן צריך לשלב ירקות בתזונה היומית שלך בלי שום קשר למשקל על מנת לקבל וויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים
ירדתי ל 1800 קלוריות וגם הוספתי עוד אירובי השבוע,( הוספתי עוד 600 קלוריות אירובי) ועדיין ירידה של 200 גרם בקושי חחחחחחחחח בחיים זה לא קרה לי אני משתגע מזה, מה יכול לגרום לזה?
אני לוקח רק מולטי ויטמין ואשווגנדה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה אתה רוצה לרדת? קילו בחודש?
תעבור ל1,400 קלוריות, בלי הבדל של אימון/אירובי.
תרד ככה קילו בשבוע +-
המטרה לרדת בערך חצי קילו בשבוע, לרדת ל 1400 קלוריות זה כבר קלוריות של בחורה אני לא יודע אם זה כדאי ואם זה נכון בכלל לעשות את זה, אני לא יודע אם זה בכלל הקלוריות הבעיה משהו פה מןזר לי מאוד, חיטוב קודם אני חושב הגעתי לאיזה 1900 קלוריות בסוף החיטוב והכל זרם רגיל, עכשיו גם על 1800 אני תקוע וסיימתי רק שליש מהחיטוב ואני לא חטוב יש עדיין שומן להוריד אז אני לא מבין

האופציה הכי סבירה היא שאתה אוכל יותר קלוריות ממה שאתה חושב. שימוש ברטבים, שמן, אגוזים, פיצוחים, נשנושים כאלה ואחרים, חלב בקפה, שתייה מתוקה - כל אלה מוסיפים קלוריות ולפעמים אנשים לא שמים לב אליהם.

• פותח/ת השרשור
האופציה הכי סבירה היא שאתה אוכל יותר קלוריות ממה שאתה חושב. שימוש ברטבים, שמן, אגוזים, פיצוחים, נשנושים כאלה ואחרים, חלב בקפה, שתייה מתוקה - כל אלה מוסיפים קלוריות ולפעמים אנשים לא שמים לב אליהם.
אני לא אוכל רטבים ואני שוקל הכל מהכל, זה לא קרה לי בחיים, צירפתי לך תמונה של אחד הימים מהתפריט, לפעמים אני מחליף ביצים ב 100 גרם גבינה צהובה וכו' אבל אני שוקל הכל!. זה לא חיטוב ראשון ובחיים זה לא קרה לי, איזה מצבים רפואיים יכולים למנוע ירידה במשקל?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230702_192457_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20230702_192457_MyFitnessPal.jpg
    KB 125.9 · צפיות: 35
  • Screenshot_20230702_192520_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20230702_192520_MyFitnessPal.jpg
    KB 135.2 · צפיות: 37
אני לא אוכל רטבים ואני שוקל הכל מהכל, זה לא קרה לי בחיים, צירפתי לך תמונה של אחד הימים מהתפריט, לפעמים אני מחליף ביצים ב 100 גרם גבינה צהובה וכו' אבל אני שוקל הכל!. זה לא חיטוב ראשון ובחיים זה לא קרה לי, איזה מצבים רפואיים יכולים למנוע ירידה במשקל?
דברים כמו אבטיח בכמות יפה יכולים לפגוע בשקילה מבחינת הנוזלים.
אתה נשקל בממוצע שבועי?
אתה חייב לקחת מדדים נוספים מלבד השקילות.

• פותח/ת השרשור
דברים כמו אבטיח בכמות יפה יכולים לפגוע בשקילה מבחינת הנוזלים.
אתה נשקל בממוצע שבועי?
אתה חייב לקחת מדדים נוספים מלבד השקילות.
צודק ובדיוק גם התחלתי לקחת מדדים.
אני נשקל כמעט כל יום חוץ מאחרי ציט שאני לא נשקל איזה יומיים אחרי.
איזה בעיות רפואיות יכולות לגרום לתקיעה במשקל?

אני נשקל כמעט כל יום חוץ מאחרי ציט שאני לא נשקל איזה יומיים אחרי.
אתה עדיין עושה צ'יט או לא? כי בהודעה הראשונה שלך כתבת שהפסקת...
אם אתה עדיין עושה צ'יט - אתה מתכוון לארוחת צ'יט? ליום צ'יט או למשהו אחר. מה התדירות שאתה עושה את זה?
כעיקרון אפשר בארוחת צ'יט אף לקזז גירעון קלורי של שבוע שלם

איזה בעיות רפואיות יכולות לגרום לתקיעה במשקל?
אין בעיות רפואיות שיכולות למנוע ממך לרדת במשקל

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין עושה צ'יט או לא? כי בהודעה הראשונה שלך כתבת שהפסקת...
אם אתה עדיין עושה צ'יט - אתה מתכוון לארוחת צ'יט? ליום צ'יט או למשהו אחר. מה התדירות שאתה עושה את זה?
כעיקרון אפשר בארוחת צ'יט אף לקזז גירעון קלורי של שבוע שלם

אין בעיות רפואיות שיכולות למנוע ממך לרדת במשקל
הפסקתי אבל השבת הזאת עשיתי(לפני יומיים), זה היה אחרי תקופה ארוכה שאני על קלוריות נמוכות והמשקל עדיין לא זז.
זה היה ציט ארוחה של פיצה.
בלוטת התריס וכל מני כאלה לא יכול לפגוע בירידה?

בלוטת התריס וכל מני כאלה לא יכול לפגוע בירידה?
יכול להקטין הוצאה אנרגטית במידה כזו או אחרת, אבל זה לא *ימנע* ירידה במשקל. גם פחות סביר שזאת הבעיה. רוב הסיכויים שהתזונה שלך מעכבת אותך בירידה במשקל.

מה התדירות של ארוחות הצ'יט? כמה פיצה אכלת בארוחה האחרונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית