הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בחיטוב

Hen_hen

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
בן 27, משקל התחלתי 81.5 גובה 178, התחלתי חיטוב לפני קצת פחות מחודשיים בהתחלה הכל הלך טוב הייתה ירידה טובה של לפחות חצי קילו בשבוע עם ציט והכל טוב, מ ה 2 לחודש אני תקוע במשקל ובקושי יורד( איזה מאה גרם בשבוע) הורדתי קצת בקלוריות והגעתי ל 1900 קלוריות ליום שבחיטוב הקודם שלי זה היה הקלוריות של הסיום חיטוב והייתי יורד איתם חלק חצי קילו בשבוע לפחות, הורדתי את הציט למרות שאני עושה אוצו יחסית מסודר ועדיין תקוע, אני שוקל אוכל הכל מסודר, עושה 4 פעמים בשבןע אירובי חצי שעה(270 קלוריות) אני על פי 2.2 ככה חלבון בערך 140 פחממה וחמישים ומשהו שומן( הפחממה והשומן קצת משתנה אבל אוצו עיקרון), למה התקיעה? זה גם קרה בבום אחרי ירידה טובה ורגילה בדרכלל הטווחי קלוריות שלי בחיטוב הם 2250 טווח עליון ו 1900 טווח תחתון ואני כרגע על התחתון

• פותח/ת השרשור
כמה?

יש לך בעיה בבלוטת התריס?

יכול להקטין הוצאה אנרגטית במידה כזו או אחרת, אבל זה לא *ימנע* ירידה במשקל. גם פחות סביר שזאת הבעיה. רוב הסיכויים שהתזונה שלך מעכבת אותך בירידה במשקל.

מה התדירות של ארוחות הצ'יט? כמה פיצה אכלת בארוחה האחרונה?
אין בעיה בבלוטה סתם נתתי דוגמא, בקיצר שבת עשיתי ציט יחסית גדול יום ראשון אכלתי 1500 ומשהו קלוריות אחרי הציט יום שני שלישי 1700 קלוריות והיום בשקילה אני קילו פחות מהשקילה של יום שישי
יש תזוזה חחחחח נראלי אני אשאר על 1700 שלא ארד יותר מדי בזמן קצר שלא אאבד שריר

הפסקתי אבל השבת הזאת עשיתי(לפני יומיים), זה היה אחרי תקופה ארוכה שאני על קלוריות נמוכות והמשקל עדיין לא זז.
זה היה ציט ארוחה של פיצה.
בלוטת התריס וכל מני כאלה לא יכול לפגוע בירידה?
בבדיקות דם של תפקוד בלוטת תריס אתה יכול לקבל אבחנה, אם יש לך הייפות'יירודיזם, בהחלט יכול לפגוע בירידה במשקל בצורה משמעותית, אבל אז מדובר בבעיה רפואית שיכולה לדרוש ניתוח ואז כדורים לכל ימי חייך.
בגדול, התסמינים של זה לא יהיו רק קושי בירידה במשקל אז אם זה רק הדבר היחיד שאתה חושב עליו, כנראה שאין לך את זה. אבל קל לבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית