הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין מומלץ

• פותח/ת השרשור 50cents
  • פורסם בתאריך

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
לאחרונה מרגיש עייפות כרונית בחיטוב דל פחמימה, לא בגרעון גדול מדי בכלל(יש ימים שמסיים על גירעון של 50-100 קלוריות מרוב שקשה)
יצאתי לנטרלי לתקופה גם לא עזר, שוקל להתחיל לתסף ויטמנים
אשמח לקישור לויטמנים מומלצים בתקופת חיטוב.

במהלך כל חיי הייתי רק למשך 3 ימים בדל פחמימה (אגרסיבי יחסית) ואלו היו ימים מאוד חלשים שלי אם כי דווקא הרמות רעב לא היו גבוהות (סוף החיטוב)
בקיצור אולי פשוט לא תיהיה בדל פחמימה? אני מעריך שלא כולם כמוני ומעריך שהייתי מאוד דל בפחמימה אבל עדיין אני לא כזה מבין למה פשוט לא להפסיק להיות דל פחמימה.

לאחרונה מרגיש עייפות כרונית בחיטוב דל פחמימה, לא בגרעון גדול מדי בכלל(יש ימים שמסיים על גירעון של 50-100 קלוריות מרוב שקשה)
אין דבר כזה ויטמינים מומלצים בתקופת חיטוב. אם אתה חושש שיש לך מחסורים מסוימים, אז תפנה לרופא ולתזונאי. הם יעריכו את המצב הרפואי והתזונתי שלך וישלחו אותך לבצע בדיקות דם רלוונטיות.

לאחרונה מרגיש עייפות כרונית בחיטוב דל פחמימה,
דל פחמימה לא אומר הרבה, זה רק אומר שקיצצת את כמות הפחמימה בתזונה שלך. זה לא נותן מידע לגבי מה כן אכלת ולגיב מה לא אכלת

למה שתעשה חיטוב דל פחמימה מלכתחילה?
זה לא יעזור לך לאנרגיה, תפקיד הפחמימות הוא לדאוג לאנרגיה לגוף
אם אין חוסרים ידועים אין המלצה לתיסוף.

למה שתעשה חיטוב דל פחמימה מלכתחילה?
אין בעיה עם דל פחמימה כשלעצמו, הבעיה היא שהרבה פעמים אנשים עושים את זה בצורה לא חכמה ומורידים מהתזונה שלהם מזונות איכותיים מבחינה תזונתית. גם השאלה מה הוא מגדיר כ"דל פחמימה"

אין בעיה עם דל פחמימה כשלעצמו, הבעיה היא שהרבה פעמים אנשים עושים את זה בצורה לא חכמה ומורידים מהתזונה שלהם מזונות איכותיים מבחינה תזונתית. גם השאלה מה הוא מגדיר כ"דל פחמימה"
אני מסכים עם הטענה בהנחה ו-
1. הוא לא נכנס לחיטוב דל פחמימה כי חשב שישיג יותר מכל הגבלה קלורית אחרת.
2. הוא היה מודע לכך שבהנחה והפחמימה שלו באמת נמוכה יש סיכוי לקיטוזיס שיכול להשפיע על ההרגשה שלו.

בסופו של דבר תלוי מה ההגדרה של הבחור ל"דל פחמימה" אך עם זאת אני סבור שהמחסור באנרגיה מגיע משם בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית