הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ניתן לחלק את האימון SS לכמה ימים?

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן!

יש ל שאלה.. אחרי שאני מבצע במשקלי עבודה את הסקאווט אני מרגיש שבור פצוץ ואין לי כח להמשיך לבנץ' או לפרס, פשוט הסקאווט הורג אותי סופית! ניסתי לעשות קודם לחיצה ואח"כ את הסקאווט אבל זה גם לא היה לי יעיל, כי כבר לא היה לי כח לסקאווט הכבד אחרי הבנץ'.

רציתי לדעת אם ניתן לעשות לדוגמא את היום של "הסקאווט- בנץ'- דדליפט" על פני יומיים. כך שביום הראשון רק סקאווט, וביום השני את הבנץ' והדדליפט. והאם זה יהיה יעיל?

😃😉
😉😃

אהלן!

יש ל שאלה.. אחרי שאני מבצע במשקלי עבודה את הסקאווט אני מרגיש שבור פצוץ ואין לי כח להמשיך לבנץ' או לפרס, פשוט הסקאווט הורג אותי סופית! ניסתי לעשות קודם לחיצה ואח"כ את הסקאווט אבל זה גם לא היה לי יעיל, כי כבר לא היה לי כח לסקאווט הכבד אחרי הבנץ'.

רציתי לדעת אם ניתן לעשות לדוגמא את היום של "הסקאווט- בנץ'- דדליפט" על פני יומיים. כך שביום הראשון רק סקאווט, וביום השני את הבנץ' והדדליפט. והאם זה יהיה יעיל?

😃😉
😉😃

לא.

תאכל יותר,תישן יותר.

זה לא יהיה יעיל וזה לא יהיה SS.
אל תיגע בתוכנית! אם צריך לשנות משהו, זה את הטכניקה שלך, את כמות האוכל (ו/או החלוקה לאבות המזון) ואת כמות השינה שלך; סביר להניח שאת הכל.

לא רואה בעיה לעשות פרס/בנץ/מתח יום לאחר הסקוואט זה לא אמור להפריע באף דרך.
דדליפט ופאור קלין באמת לא כדאי לפצל מהסקוואט.
במקומך הייתי מנסה ורואה איך זה הולך...

לא רואה בעיה לעשות פרס/בנץ/מתח יום לאחר הסקוואט זה לא אמור להפריע באף דרך.
דדליפט ופאור קלין באמת לא כדאי לפצל מהסקוואט.
במקומך הייתי מנסה ורואה איך זה הולך...

אם תוכל לפרט על מבנה תוכנית האימונים החדש. 😃

אם אני לא טועה זה אומר שהוא יתאמן שש פעמים בשבוע,בהנחה והוא מתכוון לעשות 3 אימוני סקוואט

אם תוכל לפרט על מבנה תוכנית האימונים החדש. 😃

אם אני לא טועה זה אומר שהוא יתאמן שש פעמים בשבוע,בהנחה והוא מתכוון לעשות 3 אימוני סקוואט
לא אמרתי שזה אידיאלי ושזה יעבוד,אלא שאפשר לנסות ואני לא רואה בעיה עם זה...
6 ימים זה באמת הגזמה אבל אם לכוון לאזור ה 5 ימים ולאחר מכן יומיים מנוחה אפשר לראות איך זה עובד.

לא אמרתי שזה אידיאלי ושזה יעבוד,אלא שאפשר לנסות ואני לא רואה בעיה עם זה...
6 ימים זה באמת הגזמה אבל אם לכוון לאזור ה 5 ימים ולאחר מכן יומיים מנוחה אפשר לראות איך זה עובד.

YNDTP

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית