הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול עם תאי גזע - Stem cells

Equinox

משתמש מתחיל
68
10
נק' מוניטין:
35
68
10
היי חברים, אני סובל כבר שנתיים מפריצת דיסק בגב תחתון L5-S1.
לאחרונה התחלתי לשמוע מחבר טוב שסובל מאותה פציעה על טיפול בתאי גזע, שהוא עשה בארהב וזה מאוד מאוד עזר לו ועכשיו הוא טס לקולומביה לעשות בקליניקה פרטית של אמריקאים את אותו טיפול אבל הפעם עם הרבה יותר תאים.(הם מגבילים בארהב לכמות מאוד קטנה של תאי גזע, בקולומביה אין את הרגולציה הזאת).

חקרתי ונראה שיש הרבה ספורטאים שטסים לשם ויוצאים כמו חדשים,
רציתי לשמוע אם מישהו מכיר, יצא לו לנסות ובכללי מה אתם חושבים על זה.
לקליניקה בקולומביה קוראים: BioXcellerator
מי שרוצה מוזמן לחפש אותם, גם באינסטגרם נראה שהם ממש חזקים.

אני לא יודע כלום על הטיפול, אבל נסית אימונים נכונים, דדליפט וסקוואט במשקל ובצורה נכונה בלי כאב?

ניסית ללכת לפיזיו טוב?
כמה אתה סובל באמת מפגיעה בתפקוד שלך וכמה אתה בטוח שזה קשור לפריצת דיסק?

מתייג פה לכל מקרה @kotzer

• פותח/ת השרשור
ניסית ללכת לפיזיו טוב?
כמה אתה סובל באמת מפגיעה בתפקוד שלך וכמה אתה בטוח שזה קשור לפריצת דיסק?

מתייג פה לכל מקרה @kotzer
הייתי אצל חמישה פיזיותרפיסטים שונים, גם ספורתרפיסטים וכל טיפול אלטרנטיבי אפשרי.(גם דיקור סיני, כוסות רוח וכל ההונאות למיניהם).
בכל מקרה, אני עם הפציעה שנתיים והייתי מאוד קרוב לניתוח, בסוף החלטתי להימנע ולהכיר את הגוף ממש טוב ולהבין את הסיבה ותוצאה של הכאב אצלי.

אז כרגע אני בסדר, חזרתי להתאמן כמה פעמים בשבוע, חזרתי להרים משקלים אבל לא עושה שום תרגיל רגליים חוץ מאופניים.

יש לי בעיית גמישות מאוד רצינית בגלל הפציעה(בקושי יכול ליישר את רגל ימין), לא יכול לשבת על כיסא מעל 15 דקות ובימים של שינה לא טובה יש הקרנות לרגל ונימולים.
זה מאוד תלוי תקופות אבל זה תמיד פה, זאת אומרת נסעתי להתאמן במחנה אימונים בתאילנד שזה היה יחסית אינטנסיבי וכמעט לא הרגשתי כלום, ופתאום ביום אחד אני יכול להחליט שאני עושה הליכה קצרה מחוץ לבית והרגל שלי נרדמת אחרי כמה דק.

אם איבחנו לך פריצת דיסק אז כל דבר שקשור למכניקה של החוליות או לעומס כלשהו שתצטרך תמיכה מהאזור הזה אתה תתקפל מיד, אין טכניקות שיעזרו לך בנושא הזה כל עוד אתה צריך תמיכה מהחוליות בתרגיל.
לא יודע מי אמר לך ללכת לכוסות רוח או לפיזיוטרפיה לגבי פריצת דיסק, זה לא יעזור לך וזה סתם בזבוז כספי מיותר. פיזיותרפיה זה שיקום אחרי פציעה. מסז' וכוסת רוח זה יותר לשרירים וגידים. מתיחה שלהם בעזרת עיסוי כדי לשחרר שרירים שכיווצת או נתפסו.

באופן כללי אם הייתי במצבך, הייתי חוקר אנשים שעשו אצלם את הטיפול ואיך הם נראים אחרי שנתיים+ כדי לראות כמה באמת יש תוצאות.

מצאתי איזה ניתוח בריפרוף בגוגל, (אל תסתמך עליו אלא תחפש עוד ותקרא) בעיקר מחזק את רוב מה שרשמתי לך כאן למעלה, מוזמן לקרוא ולמצוא ניתוח כשיר שמתאים לך. זה הגוף שלך והבריאות שלך, אל תשחק עם זה.
המון בהצלחה ובריאות איתנה 😃
שבת שלום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית