הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 26 מתאמן המון שנים התייעצות לגבי התחלת חומרים

• פותח/ת השרשור Lps1
  • פורסם בתאריך

Lps1

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי חברים שלום לכולם אני בן 26 מתאמן המון שנים
גיל 16-19 סתם מתאמן בחדר כושר בלי יותר מידי ידע מתאתמן פשוט ואוכל הכל
מגיל 20 בערך קצת התחלתי יותר לחקור על תוכניות אימונים תזונה והכל היו תקופות שהקפדתי על תזונה והיו תקופות פחות
גיל 23 בערך התחלתי חיטוב פעם ראשונה ועשיתי שינוי רציני באמת לאכול נכון ולהקפיד שקלתי 79 26 אחוז שומן ירדתי ל12 אחוז שומן על משקל 63 ראיתי תוצאות מאוד יפות ועדיין לא הגעתי לקוביות ועדיין היה שומן עיקש בבטן בקטנה כזה לא הגעתי לתוצאה שרציתי זהו שמרתי על התוצאה איזה שנה ככה ואז שוב השמנתי רזיתי השמנתי רזיתי
לפני חודשיים התחלתי חיטוב שוב גם מאוד רציני הפעם הגעתי כבר לתוצאות מאוד יפות מבסוט על הגוף באמת די חטוב אבל הבטן לא משנה מה אני עושה אוכל לפי הספר מתאמן הכל ולא רואה קוביות! אני לקראת סוף החיטוב אבל עדיין לא רואה קוביות בבטן במצב רפוי רק שאני מפעיל שרירים
הבנתי שוינסטרול / אנאבר עושה את העבודה ופשוט חותך שומן וגורם לקוביות לצאת השאלה שלי אם להתחיל לקחת את הכדורים האלה ומה צריך לבדוק לפני ?
מבחינת תופעת לווי פוגע בציר? גורם להקרחה? אשמח לתשובות

• פותח/ת השרשור
תכתוב מה אתה עושה לפי הספר שנוכל לכתוב לך פה שאתה קורא את הספר הפוך
מאזן קלורי שלילי תפריט מסודר בקרה על פחמימה חלבון שומן ואימונים כמו שצריך לא תורה מסיני לא אוכל שטויות בכלל ארוחה מותרת פעם בשבוע שוב אני מדגיש אני רואה תוצאות אני ירדתי במשקל התחטבתי כל הגוף חטוב מרגיש בסוף החיטוב רק הבטן בחיים לא הגעתי לקוביות

• פותח/ת השרשור
קח את הכסף שאתה רוצה להשקיע על חומרים ותשקיע אותו על מאמן.
ככה גם תישאר טבעי וגם תשיג את התוצאות שלך ומעבר להן.

בהצלחה
אני עם מאמן הגעתי לתוצאות יפות גם המאמן אמר לי מגיע שלב שאי אפשר להתפתח יותר באיזשהו שלב בלי חומרים אני מתאמן שנים

אני עם מאמן הגעתי לתוצאות יפות גם המאמן אמר לי מגיע שלב שאי אפשר להתפתח יותר באיזשהו שלב בלי חומרים אני מתאמן שנים
תשמע אני לא רוצה להעליב או משהו אבל בתור מי שמתחרה בפיתוח גוף טבעי כמה שנים בארץ ובעולם
אני בספק שהגעת למקסימום שלך (גם אני לא הגעתי) ואני בטוח שיש לך עוד המון להשתפר בתור טבעי.

אתה מוזמן להעלות תמונה של הגוף ובאמת לקבל ביקורת רלוונטית יותר.

נ.ב,
בהנחה ואתה לא בגובה 1.65 אני לא רואה איך אתה קרוב ללמצות את הפוטנציאל שלך.

הבנתי שוינסטרול / אנאבר עושה את העבודה ופשוט חותך שומן וגורם לקוביות לצאת השאלה שלי אם להתחיל לקחת את הכדורים האלה ומה צריך לבדוק לפני ?
מבחינת תופעת לווי פוגע בציר? גורם להקרחה? אשמח לתשובות
הבנת לא נכון. ולפי רמת השאלות גם בכלל לא עשית קריאה לפני.

אל תחפש קיצורי דרך. מציע לך לחפש מאמן חדש, יותר רלוונטי.

68 שוקל אני אוכל נכון ובמאזן קלורי שלילי הגעתי כבר לאחוז שומן נמוך
68 זה לא הרבה יותר מ63.
גם אם ארד ל3% שומן אשקול יותר ממך.
עד שתגיע ל80 או 90 ק"ג מה הדיבור בכלל על מיצוי גנטי והזמן להתחיל חומרים?
תחליף מאמן.

• פותח/ת השרשור
68 זה לא הרבה יותר מ63.
גם אם ארד ל3% שומן אשקול יותר ממך.
עד שתגיע ל80 או 90 ק"ג מה הדיבור בכלל על מיצוי גנטי והזמן להתחיל חומרים?
תחליף מאמן.
אתה מתכוון שאני צריך לעשות מסה?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני מצרף תמונה שלי כרגע באמצע החיטוב מבחינתי זה התוצאה שאני רוצה המטרה שלי להגיע סך הכל לגוף חטוב וקוביות הבעיה שהגוף לא נראה ככה בכלל במצב רפוי אני בחיטוב כבר המון המון זמן ולא מצליח להגיע לתוצאה הזאת

קבצים מצורפים

• IMG_7860.jpeg
    IMG_7860.jpeg
    KB 543.1 · צפיות: 132

אני מצרף תמונה שלי כרגע באמצע החיטוב מבחינתי זה התוצאה שאני רוצה המטרה שלי להגיע סך הכל לגוף חטוב וקוביות הבעיה שהגוף לא נראה ככה בכלל במצב רפוי אני בחיטוב כבר המון המון זמן ולא מצליח להגיע לתוצאה הזאת
אני לא רוצה להעליב אותך, אבל אתה רוצה לומר לי שמאמן הסתכל על הגוף שלך ואמר "זה הקצה שלך, אי אפשר להמשיך להתקדם בלי סטרואודים"???

אתה נראה בסדר, אין לך הרבה שומן, אבל גם אין מסת שריר. תבנה יותר שריר ותראה הרבה יותר גדול, אני לא מבין איך סטרואידים תפטור תוכנית אימונים גרועה.

כנראה שמסה איטית עם מאמן נורמלי זה מה שאתה צריך.

פעם אחרונה ששקלתי 68 ק"ג היה לפני 10 שנים שהייתי מאושפז חודשיים בלי לאכול, והייתי שלד עצמות.
גבר בגילך יכול לעלות הרבה במשקל טבעי ולהיראות טוב.

שמע אחי בלי להעליב
בקושי יש לך מסת שריר

בלי להעליב יש לך מלא להתקדם טבעי ואני הכי בעד סטרואידים אבל זה לא הקייס פה בכלל...שלא תבין לא נכון יש לך גוף אסתטי ועם מאמן טוב מהר מאוד תגיע לקוביות כמו שאתה רוצה כי בסיס טוב יש...

אחי יש לך קוביות, הטיקטוק מראה לך מראה עקומה.
איך שאצלך יראו הקוביות זה לא איך שהשרדד עם ה4 מיליון עוקבים יראה.
כמו כן ומיותר לחזור על זה יש לך עוד הרבה איפה להשתפר, בקיצור אם הקוביות שיש לך עכשיו לא מספק אותך רד עוד כ2-4 קילו עם אימוני כוח ואתה אמור להיות מרוצה.
זה באמת קייס מושלם של מאמן ולא חומרים.

אני עם מאמן
אני מתנצל אך הטעות נמצאת מהרגע שבו כל אדם שקיבל תעודה מוינגייט או שיאים נקרא "מאמן".
אדם הראוי להיקרא "מאמן" זהו אדם שלפחות יודע מה האנשים שהגיעו לתוצאות עושים...
ואפילו המאמן אומר שזה המצב
אני מתנצל אך הטעות נמצאת מהרגע שבו כל אדם שקיבל תעודה מוינגייט או שיאים נקרא "מאמן".
מציע לך לחפש מאמן חדש,
תחליף מאמן.

מה?

אדם שהוסמך הוא לגמרי בן אדם שראוי שיקרא מאמן.
אם הוא מאמן טוב או לא זה כבר נושא אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית