הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על הוספת דקה ״קצר״ לסייקל.

נתי 899

משתמש מתחיל
117
18
נק' מוניטין:
18
117
18
כרגע בשבוע 6 בסייקל של 500מג טסט בשבוע
ב5 שבועות הראשונים לקחתי גם דיבול 20-30 מג ביום
הסייקל מתוכנן להימשך 20 שבועות
מעוניין להוסיף דקה קצר ויש לי כמה שאלות
מה טווח המינונים לשבוע שמצמצם את האפשרות לתופעות לוואי?
כמה שבועות להריץ את הדקה?
איך באמת קוראים לסטרואיד שאנחנו מכנים דקה קצר?
תודה

הסטרואיד נקרא ננדרולון.
דקה זה אסטר ארוך. זה פירוש המילה "דקה". לא אסטר ארוך של ננדרולון, אלא סתם אסטר ארוך. באותה מידה, תוכל לקרוא לטסט אנתת "טסט דקה" (חומר בעל אסטר ארוך).
איזה סייקל אתה?

• פותח/ת השרשור
הסטרואיד נקרא ננדרולון.
דקה זה אסטר ארוך. זה פירוש המילה "דקה". לא אסטר ארוך של ננדרולון, אלא סתם אסטר ארוך. באותה מידה, תוכל לקרוא לטסט אנתת "טסט דקה" (חומר בעל אסטר ארוך).
איזה סייקל אתה?
היי תודה על ההסבר
סייקל שלישי
ומתחילים קצת כאבים במפרקים בגלל העומסים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הסטרואיד נקרא ננדרולון.
איזה סייקל אתה?
הסטרואיד נקרא ננדרולון.
איזה סייקל אתה?
יודע להגיד מה הטווח מינונים הנורמלי?
וכמה שבועות לוקחים את החומר הנל?

נערך לאחרונה:
NPP - Nandrolone Phenylpropionate
תתחיל 300 מ״ג בשבוע מפוצל ל 3 זריקות 1 מ״ל בשבוע
משם תעלה לאט מאוד ל 400 ואם אתה רוצה כל-כך גם 500 אפשרי אבל זה בא עם תופעות מנטליות בשבילי לפחות בהתחלה ואז עבר לי

• פותח/ת השרשור
NPP - Nandrolone Phenylpropionate
תתחיל 300 מ״ג בשבוע מפוצל ל 3 זריקות 1 מ״ל בשבוע
משם תעלה לאט מאוד ל 400 ואם אתה רוצה כל-כך גם 500 אפשרי אבל זה בא עם תופעות מנטליות בשבילי לפחות בהתחלה ואז עבר לי
אפשר לפצל 300 מג ל2 זריקות?
איזה תופעות מנטליות חווית?
מינון כזה עלול לפגוע בחשק המיני / בליבידו?

עדיף 3 זריקות.
2 זריקות כמות החומר בדם לא תהיה יציבה, היות והננדרולון הוא בעל אסטר קצר ויוצא מהגוף תוך 2-3 ימים מההזרקה.
יש דעות לגבי "דיק דקה" - ברוך השם, ברמה האישית לא חוויתי פגיעה בליבידו מננדרולון. ננדרולון סטרואיד מעלה פרולקטין (כמו טרן), ורמות גבוהות של פרולקטין בדם עלולים לפגוע בחשק המיני.
תופעות לוואי נפשיות - ברוך השם, לא קרה שום דבר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדיף 3 זריקות.
2 זריקות כמות החומר בדם לא תהיה יציבה, היות והננדרולון הוא בעל אסטר קצר ויוצא מהגוף תוך 2-3 ימים מההזרקה.
יש דעות לגבי "דיק דקה" - ברוך השם, ברמה האישית לא חוויתי פגיעה בליבידו מננדרולון. ננדרולון סטרואיד מעלה פרולקטין (כמו טרן), ורמות גבוהות של פרולקטין בדם עלולים לפגוע בחשק המיני.
תופעות לוואי נפשיות - ברוך השם, לא קרה שום דבר.
וכמה שבועות להריץ אותו?

לא, אל תפצל, עדיף כמה שיותר מפוצל מינימום 3 פעמים בשבוע, לא חוויתי שום בעיה בחשק מיני אם כבר להיפך הוא עלה, ואם אתה לא יורד מ 500 מ״ג טסט אז הכל יהיה בסדר.
תופעות מנטליות קצת אגרסיביות שזה ממש תורם לי במכון אני אישית, במידה והמינון של החברה שיש לך ביד מדוייק 400 מ״ג שם אותי בנקודה אגרסיבית ומתונה שאני יכול לשמור על עצמי בגבול הטעם הטוב

וכמה שבועות להריץ אותו?
אפשר להריץ תקופה ארוכה בכיף, ננדרולון סטרואיד די נטול תופעות לוואי לעומת טרן (לדוגמה).
אבל, קריטי לעשות בדיקות דם, לראות שהכל נשאר תקין. אני כמעט איבדתי את חיי, עד שעשיתי בדיקת דם, והייתי בסכנה ממשית. לא לזלזל
באופן כללי תדע לך שננדרולון זה אחד הסטרואידים בוני המסה הכי חזקים שיש, ברמה מטורפת! תריץ אותו כמה חודשים ואתה הופך לענק... רק תדאג לשאר התנאים האופטימליים (תזונה, שינה, סטרס, וכן הלאה).

אפשר להריץ תקופה ארוכה בכיף, ננדרולון סטרואיד די נטול תופעות לוואי לעומת טרן (לדוגמה).
אבל, קריטי לעשות בדיקות דם, לראות שהכל נשאר תקין. אני כמעט איבדתי את חיי, עד שעשיתי בדיקת דם, והייתי בסכנה ממשית. לא לזלזל
באופן כללי תדע לך שננדרולון זה אחד הסטרואידים בוני המסה הכי חזקים שיש, ברמה מטורפת! תריץ אותו כמה חודשים ואתה הופך לענק... רק תדאג לשאר התנאים האופטימליים (תזונה, שינה, סטרס, וכן הלאה).
אפשר לדעת מה גילית ? באיזה שלב של הסייקל ? מה עשית לא נכון ? מה שינית ? איך הרגשת ?
תשתף דברים כאלה יש פה אנשים כמוני כמוך שצריכים לדעת ממה להזהר

ננדרולון ממש לא נטול תופעות לוואי (נשאיר בצד את התופעות לוואי הבריאותיות). מכיר אישית מישהו שלקח זריקה אחת בודדת של 19 בסייקל עם טסט והזין שלו הושבת לחודש. 19 ונגזרותיו זה אולי אחר הסטרואידים שהכי קשה להתאושש מהם כי ההשפעה שלהם נשארת יותר משנה.

לא הייתי כזה ממהר לקחת אותם אם אתה לא יורד אחרי זה לtrt.

ננדרולון ממש לא נטול תופעות לוואי. מכיר אישית מישהו שלקח זריקה אחת בודדת שלו יחד בסייקל עם טסט והזין שלו הושבת לחודש.
19 ונגזרותיו זה אולי אחר הסטרואידים שהכי קשה להתאושש מהם כי ההשפעה שלהם נשארת יותר משנה.

כמובן שכל מי ששוקל להתחיל דקה בכללי יתחיל מהגרסא הקצרה שלו NPP לסייקל שלם ורק אחרי זה יחליט עם עצמו בחדר אם להריץ את הגרסא הארוכה
מנסיון אישי שלי בסייקל הראשון של הדקה (קצר) קיבלתי את זה לא טוב בכלל הייתי מאוד אגרסיבי וכעוס ואחרי שהפסקתי עם זה רק שמתי לב (תוך 3.5 ימים) ההשפעה שלו יצאה לי לגמריי מהגוף ומהראש הרגשתי אנושי שוב, ממליץ לנסות NPP אם כבר הרבה פחות סיכוי לתופעות לוואי מתמשכות כל מי ששוקל להתחיל רק עם NPP (הגרסא הקצרה של דקה אותו הורמון בדיוק)

• פותח/ת השרשור
כמובן שכל מי ששוקל להתחיל דקה בכללי יתחיל מהגרסא הקצרה שלו NPP לסייקל שלם ורק אחרי זה יחליט עם עצמו בחדר אם להריץ את הגרסא הארוכה
מנסיון אישי שלי בסייקל הראשון של הדקה (קצר) קיבלתי את זה לא טוב בכלל הייתי מאוד אגרסיבי וכעוס ואחרי שהפסקתי עם זה רק שמתי לב (תוך 3.5 ימים) ההשפעה שלו יצאה לי לגמריי מהגוף ומהראש הרגשתי אנושי שוב, ממליץ לנסות NPP אם כבר הרבה פחות סיכוי לתופעות לוואי מתמשכות כל מי ששוקל להתחיל רק עם NPP (הגרסא הקצרה של דקה אותו הורמון בדיוק)
איזה מינוו לקחת?

ננדרולון ממש לא נטול תופעות לוואי (נשאיר בצד את התופעות לוואי הבריאותיות). מכיר אישית מישהו שלקח זריקה אחת בודדת של 19 בסייקל עם טסט והזין שלו הושבת לחודש. 19 ונגזרותיו זה אולי אחר הסטרואידים שהכי קשה להתאושש מהם כי ההשפעה שלהם נשארת יותר משנה.

מכל הטיפים שקיבלתי בחקירה שלי בנושא זה נשמע קצת הזוי.. אולי הזין לא עבד לי כבר לפני או משהו זה לא נשמע ככ הגיוני מה שאתה אומר

מכל הטיפים שקיבלתי בחקירה שלי בנושא זה נשמע קצת הזוי.. אולי הזין לא עבד לי כבר לפני או משהו זה לא נשמע ככ הגיוני מה שאתה אומר
גם לי היה נשמע הזוי וכנראה שדבר כזה קורה אחד למיליון.

אבל בלי קשר, קח בחשבון שאם אתה מחליט לרדת מסייקל לpct.. ההתאוששות יכולה להיות הרבה יותר קשה.
(בין אם גרסא קצרה או ארוכה של 19)

• פותח/ת השרשור
גם לי היה נשמע הזוי וכנראה שדבר כזה קורה אחד למיליון.

אבל בלי קשר, קח בחשבון שאם אתה מחליט לרדת מסייקל לpct.. ההתאוששות יכולה להיות הרבה יותר קשה.
(בין אם גרסא קצרה או ארוכה של 19)
כל עוד זה תלוי בי אני מושך תסייקל לנצח
בכל מקרה אני כנראה הולך על 300 מג בשבוע של קצר ולפי הבנתי זה מינון די עדין שלא אמור להשליך באופו קיצוני על הpct
בנוסף לדעתי אפסיק עם הננדרולון חודש חודשיים לפני שאפסיק עם הטסט
נקווה לטוב

איזה מינוו לקחת?

התחלתי מ 300 מג חודשיים ובעליה מ 300 ל 400 אני הרגשתי פיזית יותר אגרסיבי ויותר דרוך, זה ללא ספק סטרואיד שמתחבר למוח וגורם לך להוציא יותר אני אישית אוהב את האגרסיביות הזו למכון לדחוף את עצמי( בסוף עליתי גם ל 500) שוב, מדבר על NPP

כל עוד זה תלוי בי אני מושך תסייקל לנצח
בכל מקרה אני כנראה הולך על 300 מג בשבוע של קצר ולפי הבנתי זה מינון די עדין שלא אמור להשליך באופו קיצוני על הpct
בנוסף לדעתי אפסיק עם הננדרולון חודש חודשיים לפני שאפסיק עם הטסט
נקווה לטוב
יפה מאוד לא לרדת משניהם בבת אחת את הטסט תמשוך אחרי הדקה

ואחרי שהפסקתי עם זה רק שמתי לב (תוך 3.5 ימים) ההשפעה שלו יצאה לי לגמריי מהגוף ומהראש הרגשתי אנושי שוב
בדיוק מה שקרה לי עם טרן אייס. הרגשתי שזה השפיע על המצב הנפשי שלי לרעה. אובססיבי יותר, דכאוני הרבה יותר מן הרגיל, יותר רגיש(אני חושב שזאת המילה הנכונה) ויש עוד כמה שאני לא זוכר האמתי אבל ברגע שהחלטתי לרדת סופית אחרי שעשיתי משהו מפגר באמת אחרי כמה ימים הרגשתי סוף סוף בן אדם נורמלי וכמו שכתבת - אנושי.
לאחרונה החלטתי לחזור שוב לטרן אבל הפעם ארוך חחחחחח הפסקתי אחרי שבועיים ועכשיו אני מחליט לרדת לגמרי משיוט על טסט אפילו. אחכה שהטרן יצא לגמרי מהגוף ואעשה בדיקות דם לראות שהכל טוב

תסייקל לנצח
אם אתה מחליט דברים כאלה עדיף לעשות בלאסט וקרוז...

כתבתי, שעלולה להיות פגיעה בחשק המיני.
לא כתבתי שננדרולון נטול תופעות לוואי, אלא שהוא עדין יותר מבחינת תופעות לוואי לעומת חומרים חזקים יותר כמו טרן

בדיוק מה שקרה לי עם טרן אייס. הרגשתי שזה השפיע על המצב הנפשי שלי לרעה. אובססיבי יותר, דכאוני הרבה יותר מן הרגיל, יותר רגיש(אני חושב שזאת המילה הנכונה) ויש עוד כמה שאני לא זוכר האמתי אבל ברגע שהחלטתי לרדת סופית אחרי שעשיתי משהו מפגר באמת אחרי כמה ימים הרגשתי סוף סוף בן אדם נורמלי וכמו שכתבת - אנושי.
לאחרונה החלטתי לחזור שוב לטרן אבל הפעם ארוך חחחחחח הפסקתי אחרי שבועיים ועכשיו אני מחליט לרדת לגמרי משיוט על טסט אפילו. אחכה שהטרן יצא לגמרי מהגוף ואעשה בדיקות דם לראות שהכל טוב

אם אתה מחליט דברים כאלה עדיף לעשות בלאסט וקרוז...
מה עשית מפגר אם אפשר לשאול? אני כרגע עליתי על טרן ארוך בנתיים מרוצה...בעברי הייתי רק על טרן קצר וקיבלתי סיידס נוראיים מבחינה נפשית... עכשיו אני על ארוך שמן הסתם ייקח לזה יותר זמן להיכנס לפעולה ולצאת מהגוף אז מקווה לטוב...

מה עשית מפגר אם אפשר לשאול?
משהו שעדיף לא לכתוב חחחחח שיתפתי רק איזה 2 חברים קרובים וזהו
הפסקתי את הטרן עכשיו לפני שבאמת הרגשתי משהו מבחינת סיידס אז לא יודע להגיד, מקווה באמת שיהיה לך יותר טוב. החסרון שייקח לזה באמת הרבה זמן לצאת מהגוף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית