טוב אז ככה, אני בן 28, התחלתי להתאמן לראשונה בחיי השנה, לא יכולתי להרים 5 קילו בקושי, לא ידעתי מה זה אימונים בכלל חח בקיצור אני 1.76. המשקל ההתחלתי שלי היה 60 קילו עם כרס יחסית קטנה ולא מחמיאה.סקיני פאט. כמובן שהתחלתי מסה נקייה, אוכל בין 2500-2800 קל, אני שוקל היום 74 קילו ורוצה להגיע ל80 לפני שאתחיל חיטוב. הבעיה היא כזו, אמנם עליתי במשקל אבל עליתי גם באחוזי שומן בעיקר בבטן שגודלת.
הבעיה היא שאני מתחתן בתחילת מרץ ואני רוצה להראות טוב ולא עם כרס או שמן וגם לא רציתי להראות רזה. מה שרציתי לעשות זה להמשיך את המסה עוד חודשיים בערך עד תחילת נובמבר ובנובמבר להתחיל חיטוב. השאלה היא האם ב3-4 חודשי חיטוב אספיק להתחטב ולהוריד את הכרס? מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ועושה אירובי 3 שעות בשבוע בערך.
מצרף תמונות שלי.. תמונה אחת כששקלתי 64 קילי זה מה שמצאתי ושאר התמונות מעכשיו 74 קילו.
הבעיה היא שאני מתחתן בתחילת מרץ ואני רוצה להראות טוב ולא עם כרס או שמן וגם לא רציתי להראות רזה. מה שרציתי לעשות זה להמשיך את המסה עוד חודשיים בערך עד תחילת נובמבר ובנובמבר להתחיל חיטוב. השאלה היא האם ב3-4 חודשי חיטוב אספיק להתחטב ולהוריד את הכרס? מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ועושה אירובי 3 שעות בשבוע בערך.
מצרף תמונות שלי.. תמונה אחת כששקלתי 64 קילי זה מה שמצאתי ושאר התמונות מעכשיו 74 קילו.
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: