הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי מסה- מה לעשות?

Danco2451

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
טוב אז ככה, אני בן 28, התחלתי להתאמן לראשונה בחיי השנה, לא יכולתי להרים 5 קילו בקושי, לא ידעתי מה זה אימונים בכלל חח בקיצור אני 1.76. המשקל ההתחלתי שלי היה 60 קילו עם כרס יחסית קטנה ולא מחמיאה.סקיני פאט. כמובן שהתחלתי מסה נקייה, אוכל בין 2500-2800 קל, אני שוקל היום 74 קילו ורוצה להגיע ל80 לפני שאתחיל חיטוב. הבעיה היא כזו, אמנם עליתי במשקל אבל עליתי גם באחוזי שומן בעיקר בבטן שגודלת.

הבעיה היא שאני מתחתן בתחילת מרץ ואני רוצה להראות טוב ולא עם כרס או שמן וגם לא רציתי להראות רזה. מה שרציתי לעשות זה להמשיך את המסה עוד חודשיים בערך עד תחילת נובמבר ובנובמבר להתחיל חיטוב. השאלה היא האם ב3-4 חודשי חיטוב אספיק להתחטב ולהוריד את הכרס? מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ועושה אירובי 3 שעות בשבוע בערך.

מצרף תמונות שלי.. תמונה אחת כששקלתי 64 קילי זה מה שמצאתי ושאר התמונות מעכשיו 74 קילו.

קבצים מצורפים

• לפני.jpg
    לפני.jpg
    KB 86.5 · צפיות: 54
  • WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.49.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.49.jpeg
    KB 219.7 · צפיות: 47
  • WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.50 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.50 (1).jpeg
    KB 218.5 · צפיות: 52
  • WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.50.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-11 at 20.34.50.jpeg
    KB 95 · צפיות: 49
  • WhatsApp Image 2023-08-11 at 21.46.05.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-11 at 21.46.05.jpeg
    KB 106.4 · צפיות: 53
נערך לאחרונה:
משהו בתהליך שעשית לא תקין..
מסת השריר נמוכה מאוד ולפי התמונות לא נראה שזה היה תהליך של 'מסה נקייה'.

ממליץ לפנות לאיש מקצוע ולבדוק את התהליך לעומק.
בהצלחה.

טוב אז ככה, אני בן 28, התחלתי להתאמן לראשונה בחיי השנה, לא יכולתי להרים 5 קילו בקושי, לא ידעתי מה זה אימונים בכלל חח בקיצור אני 1.76. המשקל ההתחלתי שלי היה 60 קילו עם כרס יחסית קטנה ולא מחמיאה.סקיני פאט. כמובן שהתחלתי מסה נקייה, אוכל בין 2500-2800 קל, אני שוקל היום 74 קילו ורוצה להגיע ל80 לפני שאתחיל חיטוב. הבעיה היא כזו, אמנם עליתי במשקל אבל עליתי גם באחוזי שומן בעיקר בבטן שגודלת.
יחסית ל14 ק"ג התהליך שלך נראה לא מדויק, אולי משהו בתזונה או באימונים אבל את הפוטנציאל גדילה שהיה לך אתה לא קרוב לנצל.
הבעיה היא שאני מתחתן בתחילת מרץ ואני רוצה להראות טוב ולא עם כרס או שמן וגם לא רציתי להראות רזה. מה שרציתי לעשות זה להמשיך את המסה עוד חודשיים בערך עד תחילת נובמבר ובנובמבר להתחיל חיטוב. השאלה היא האם ב3-4 חודשי חיטוב אספיק להתחטב ולהוריד את הכרס? מתאמן 4-5 פעמים בשבוע ועושה אירובי 3 שעות בשבוע בערך.
קודם כל המון מזל טוב,
אתה ב3-4 חודשים לחלוטין יכול להתחטב בהנחה ותעשה את זה כמו שצריך.

מצטרף להמלצה להיכנס לתהליך עם איש מקצוע,
המון בהצלחה

עם הטענה שאתה סקיני פאט, הייתי מתחיל מחיטוב, מוריד את כל השומן העודף ואז מתחיל מסה. המסה כמובן נקייה. הייתי מתייעץ עם אנשי מקצוע, במיוחד על התפריט- כשאני אומר אנשי מקצוע, אני לא מתכוון לדיאטנית של קופת חולים או משהו בסגנון, אלא מישהו שמתמחה בתזונת ספורט- בדגש על פיתוח גוף.

הבעיה היא שאני מתחתן בתחילת מרץ
המון מזל טוב!

לא כתבת מתי בדיוק התחלת להתאמן, רק שהתחלת להתאמן השנה. גם אם התחלת בחודש ינואר, עלית 14 ק"ג בשמונה חודשים - זה יוצא ממוצע של כמעט 2 ק"ג בחודש - קצת עלייה מאוד מהיר במשקל. גם עילויים גנטיים שמפתחים מסת שריר מ"רק להריח את המשקולות" יצברו כמות מכובדת של שומן בקצב העלייה הזה.

התמונות שלך עולות בקנה אחד עם קצב העלייה במשקל, כנראה שפיתחת מסת שריר, אך סביר להניח שעיקר העלייה במשקל נבעה מעלייה במסת השומן שלך.

בארבעה חודשים אפשר להתחטב, אבל כמו שהמליצו לך חבריי כאן, תיגש כמה שיותר מוקדם לתזונאי (עדיף לאחד/אחת עם זיקה לספורט ולאימוני כוח), מפני שאם תמשיך את תהליך המסה שאתה עושה עוד חודשיים אתה סתם תשרוף זמן, כי תהליך המסה שעשית עד כה לא עבד לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית