נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עושה איזה אימון FBW בשבוע... ככה בשביל הבריאות.טוב שלא שאלת - מתאמן או לא??
😃
חחח כןהוא עושה איזה אימון FBW בשבוע... ככה בשביל הבריאות.
אז הוא לא נראה ככה מטונה , אבקת חלבון ו8 שעות שינה? 😎
חחח כן
דוגמן של פיור פלטיניום..
מוזרק מן הסתם ונראה אש...משהו שלא קשור לדיון אבל תמיד רציתי להשיג מסטרואידים גם-חיזוק של תווי הפנים למרות שאני בגיל שהפנים סיימו להתפתח תמיד עניין אותי אם זה משהו שאפשר לחשוב להשיג כדבר נוסף חוץ מהגיינז של הגוף חח
ככה אני גם חושב..הוא לא נראה טבעי.
גבר.. הוא מפלצת.אם תתעלמו רגע מהתאורה פתאום הוא לא נראה כזה ענק. נראה טוב אבל לא מפלצת.
הוא גדול מאוד, אבל התאורה מאוד מחמיאה לו. יש לך תמונה גרועה יחסית שלו?גבר.. הוא מפלצת.
הידיים שלו ענקיות...
הוא גדול מאוד, אבל התאורה מאוד מחמיאה לו. יש לך תמונה גרועה יחסית שלו?
www.instagram.com
שמע הוא מרשים מאוד, אבל לא ברמה שבדוק הוא לא טבעי. שים לב לתמונות החלשות שלו הוא נראה מעולה, אבל לא יותר מזה.כאן יש עוד תמונות שלו... 😲Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
שמע הוא מרשים מאוד, אבל לא ברמה שבדוק הוא לא טבעי. שים לב לתמונות החלשות שלו הוא נראה מעולה, אבל לא יותר מזה.
בתמונות קשה להאמין שהוא טבעי אבל ברגע שמסתכלים על סרטונים נראה הרבה יותר ריאלי,כאן יש עוד תמונות שלו... 😲Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com