שלום לכולם ,
חייב את עזרתכם !!!!
אני באמצע סייקל של חיטוב ואני לוקח קלן
3 כדורים ביום , אחד בבוקר אחד בצהריים ואחד שעתיים לפני אימון.
לקחתי שבועיים רצוף ועשיתי הפסקה של שבועיים וחזרתי לסבב נוסף עכשיו
אני רוצה לשתף אותכם במה שאני מרגיש אחרי שאני לוקח את את הקלן ולדעת אם מה שאני מרגיש זה נורמאלי וקורה לעוד אנשים .
אני מרגיש שהגוף שלי עייף ובלי מרץ, ההפך ממה שחשבתי שהקלן יתן לי ,
אני לא יודע אם זה מהקלן אבל אני מאמין ומרגיש שזה כן בגלל הקלן,
אני מרגיש את כל הגוף שלי מפורק כאילו עברה עלי רכבת , ואני עייף כל הזמן , אני מרגיש את כל העצמות שלי כואבות הכתפיים הידיים ממש הכל משהו מוזר , חשוב לי לציין שעברתי כבר שניי סייקלים בעבר , אבל בקודמים לא השתמשתי בקלן , זאת הפעם הראשונה שלי עם הקלן
לא יודע מה לעשות להמשיך לקחת , האם זה תופעות שאתם מכירים וזה ההשפעה של הקלן
אני מתאמן נכון, אוכל טוב, ישן טוב , לוקח ויטמינים כמו שצריך. אבל לא יודע הקלן הזה נראה לי מפרק לי את הצורה
איך אפשר למזער את התופעות האלה אם בכלל, לקחתי בחשבון שיש תופעות של רעידות קלות בידים , אבל את מה שאני מרגיש עכשיו לא ידעתי שזה עד כדי כך ממש כאילו הגוף מתפרק לי .
תודה רבה מראש על העזרה
חייב את עזרתכם !!!!
אני באמצע סייקל של חיטוב ואני לוקח קלן
3 כדורים ביום , אחד בבוקר אחד בצהריים ואחד שעתיים לפני אימון.
לקחתי שבועיים רצוף ועשיתי הפסקה של שבועיים וחזרתי לסבב נוסף עכשיו
אני רוצה לשתף אותכם במה שאני מרגיש אחרי שאני לוקח את את הקלן ולדעת אם מה שאני מרגיש זה נורמאלי וקורה לעוד אנשים .
אני מרגיש שהגוף שלי עייף ובלי מרץ, ההפך ממה שחשבתי שהקלן יתן לי ,
אני לא יודע אם זה מהקלן אבל אני מאמין ומרגיש שזה כן בגלל הקלן,
אני מרגיש את כל הגוף שלי מפורק כאילו עברה עלי רכבת , ואני עייף כל הזמן , אני מרגיש את כל העצמות שלי כואבות הכתפיים הידיים ממש הכל משהו מוזר , חשוב לי לציין שעברתי כבר שניי סייקלים בעבר , אבל בקודמים לא השתמשתי בקלן , זאת הפעם הראשונה שלי עם הקלן
לא יודע מה לעשות להמשיך לקחת , האם זה תופעות שאתם מכירים וזה ההשפעה של הקלן
אני מתאמן נכון, אוכל טוב, ישן טוב , לוקח ויטמינים כמו שצריך. אבל לא יודע הקלן הזה נראה לי מפרק לי את הצורה
איך אפשר למזער את התופעות האלה אם בכלל, לקחתי בחשבון שיש תופעות של רעידות קלות בידים , אבל את מה שאני מרגיש עכשיו לא ידעתי שזה עד כדי כך ממש כאילו הגוף מתפרק לי .
תודה רבה מראש על העזרה