הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן והתופעות

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

חייב את עזרתכם !!!!

אני באמצע סייקל של חיטוב ואני לוקח קלן
3 כדורים ביום , אחד בבוקר אחד בצהריים ואחד שעתיים לפני אימון.
לקחתי שבועיים רצוף ועשיתי הפסקה של שבועיים וחזרתי לסבב נוסף עכשיו

אני רוצה לשתף אותכם במה שאני מרגיש אחרי שאני לוקח את את הקלן ולדעת אם מה שאני מרגיש זה נורמאלי וקורה לעוד אנשים .

אני מרגיש שהגוף שלי עייף ובלי מרץ, ההפך ממה שחשבתי שהקלן יתן לי ,
אני לא יודע אם זה מהקלן אבל אני מאמין ומרגיש שזה כן בגלל הקלן,

אני מרגיש את כל הגוף שלי מפורק כאילו עברה עלי רכבת , ואני עייף כל הזמן , אני מרגיש את כל העצמות שלי כואבות הכתפיים הידיים ממש הכל משהו מוזר , חשוב לי לציין שעברתי כבר שניי סייקלים בעבר , אבל בקודמים לא השתמשתי בקלן , זאת הפעם הראשונה שלי עם הקלן
לא יודע מה לעשות להמשיך לקחת , האם זה תופעות שאתם מכירים וזה ההשפעה של הקלן

אני מתאמן נכון, אוכל טוב, ישן טוב , לוקח ויטמינים כמו שצריך. אבל לא יודע הקלן הזה נראה לי מפרק לי את הצורה
איך אפשר למזער את התופעות האלה אם בכלל, לקחתי בחשבון שיש תופעות של רעידות קלות בידים , אבל את מה שאני מרגיש עכשיו לא ידעתי שזה עד כדי כך ממש כאילו הגוף מתפרק לי .

תודה רבה מראש על העזרה

קלן ידוע שהוא מעייף ואני בעצמי הרגשתי את זה, מה שאתה מתאר זה אחת הסיבות שאני לא נוגע בקלן.
אם אתה מחפש מרץ, אז תיקח אפדרין.

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לשלב את הקלן והאפדרין ביחד , או שזה לא רצוי
ואם השתמשת בעבר בקלן , מה היה יותר אפקטבי הקלן או האפדרין ?

הקלן הזה באמת פירק אותי לגמרי , עשה אותי עייף וחלש משהו מוזר , זה לא אמור לעשות יותר כוח או מרץ ?

דעתי? אפדרין.
אני אישית יותר אהבתי את האפדרין, בגלל שהקלן גרם לעייפות, האימון שלי נראה בהתאם.
האפדרין נתן לי מרץ וחשק לבצע את האימון יותר טוב.

בפעם האחרונה שלקחתי קלן זה היה לפני 3 שנים, זה הספיק לי.
לא תקרא בשום מקום בספרות שקלן נותן יותר כוח או מרץ.

• פותח/ת השרשור
זה נכון , הקלן גורם לי ממש לעייפות וזה גם משפיע על האימון , אין כוח להרים משקלים ולסיים אימון כמו שצריך.

יש משהו שיכול להזן את התופעה הזאת של העייפות שבאה עם הקל??? בגלל שאני באמצע הסייקל אני לא יודע אם זה יהיה חכם להפסיק את הקלן או להמשיך איתו , או פשוט להוריד את המינון . אני לוקח 3 כדורים
האמת שאני בדילמה לא פשוטה עם כל העניין הזה .
מצד אחד זה באמת מפרק אותי הקלן וגורם לי להרגיש לא הכי טוב , ומצד שאני אני באמצע הסייקל ואני לא יודע אם זה יפגע לי בתוצאות של הסייקל ,

אין משהו שיוכל לאזן את התופעה הזו, זה קלן ומה שאתה מתאר זה אחד מהתופעות לוואי שלו.
אני במקומך לוקח T3, כל זה בהנחה אם אתה לוקח אנאבולים.
אם אתה לא לוקח, אז הייתי עושה מנוחה של שבועיים ולוקח אפדרין.

מה הקטע בלקחת אפדרין בזמן המנוחה מהקלן אם שניהם עובדים על רצפטורי הבטא? נוצר מצב שאתה לא מפסיק עם הקלן ועדיין דופק את הרצפטורים.
לדעתי עדיף לקחת את זה עם קטוטיפן

אני שוקל 120 ק"ג ולוקח 160 מק"ג ביום 4 בבוקר וארבע לפני אימון ...
אני כבר בשבוע השלישי ולוקח גם קטוטיפן 2 כדורים לפני שינה ..(הכדור הזה מעייף אותך אש)
התופעה היחידה שאני סובל ממנה זה חום ...חם לי אששששש...אני מטפטף רק מלשרוך נעל...
יש גם כאלה שהתלוננו על כאבי ראש חזקים ...זה עובד על כל אחד בצורה שונה ..קשה לי להאמין שלוש כדורים ככה גורמים לך לעייפות תבדוק את אמינות הכדורים ...

לדעתי 160 מק"ג זה מינון מוגזם גם על משקל של 160 ק"ג לדעתי 120 מק"ג היה עושה את העבודה היטב.

מה הקטע בלקחת אפדרין בזמן המנוחה מהקלן אם שניהם עובדים על רצפטורי הבטא? נוצר מצב שאתה לא מפסיק עם הקלן ועדיין דופק את הרצפטורים.
לדעתי עדיף לקחת את זה עם קטוטיפן

משה צודק אבל גם אם אתה מחליט לקחת את הקלן עם קטוטפין אז אתה יכול לקחת את זה רק לשישה שבועות סייקל...
למרות שאני מעדיף לקחת לשבועיים סייקל ולא לקחת סיכון כי זה מספיק סיכון להשתמש בקלן מלכתחילה...
ואל תתעלם מכל ההזהרות כי זה באמת חומר מסוכן ויכול לדפוק לך את משך החיים עם לחיות עם כדורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית