הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יום ידיים אחד

Bondablesleet

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
היי, אני מתאמן בספליט PPL כבר תקופה
בזמן האחרון יצא לי לעשות פיצול של
A:חזה כתפיים
B:גב כתף אחורית
С:יד קדמית יד אחורית
D:רגליים
ככה ש:ABCDABX

עשיתי את זה בגלל שאימוני פוש ופול היו ארוכים מאוד.
אני לא בטוח אם יום ידיים אחד בשבוע, במקום לגעת בהן פעמיים בשבוע, יפגע בהתקדמות שלי בידיים?
נ.ב. כמובן שהנפח לידיים גבוה בהתאם לזאת

תשובה נבחרת
האידיאל הוא לעבוד פעמיים בשבוע על כל שריר.
אני לא יודע איך הגעת למצב שבPPL האימונים שלך ארוכים מאוד כי זה ספליט שמאפשר לתת מספיק נפח לכל שריר ועדיין לשמור על זמן האימון סביר(תחשוב על זה שיש אנשים שעובדים על כל הגוף באימון אחד של שעה וחצי)
אני יכול לחשוב על שתי סיבות לזה שאתה מגיע לאימונים מאוד ארוכים
1. יותר מדי תרגילים או בכללי יותר מדי נפח
2. מנוחות ארוכות מדי/התברברות במהלך האימון
תשים לב לדברים האלו ואולי תצליח לקצר את האימונים, אני אישית מתאמן כבר שנים בכל מני ווריאציות של PPL ובנפח יחסית גבוה(באיזור ה20 סטים לכל שריר בשבוע) ועדיין אני לא עובר את השעה וחצי אימון.

בנוגע לספליט שרשמת - יצא לי כבר לראות ספליטים דומים, במיוחד שיש שרירים שקצת יותר "מתקדמים" מהשאר, לדוגמה אם הרגליים והידיים שלך מאוד מפותחות ביחס לגב ולחזה, אולי יש הגיון...
זה יהיה פחות אידיאלי לידיים ולרגליים. פשוט תפצל את הידיים במשך השבוע ליותר מפעמיים בשבוע וככה לא הפול ולא הפוש יהיו ארוכים מידי. אתה יכול לעבוד על הידיים גם כל יום אם זה עובד לך. ושים לב לא להפקיר את הרגליים, נתת להם רק יום אחד בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זה יהיה פחות אידיאלי לידיים ולרגליים. פשוט תפצל את הידיים במשך השבוע ליותר מפעמיים בשבוע וככה לא הפול ולא הפוש יהיו ארוכים מידי. אתה יכול לעבוד על הידיים גם כל יום אם זה עובד לך. ושים לב לא להפקיר את הרגליים, נתת להם רק יום אחד בשבוע.
כן, יש לי אימון אחד עם נפח מאוד גדול עכשיו במקום שני אימונים כמו בppl,
אם אחזור לppl, האם אוכל לתת רק 10 סטים לאחורית ו10 לקדמית? פעם נתתי 12 והיה לי ארוך מדי, ואולי יש לך רעיון לפיצול שיתאים? תודה אח

היי, אני מתאמן בספליט PPL כבר תקופה
בזמן האחרון יצא לי לעשות פיצול של
A:חזה כתפיים
B:גב כתף אחורית
С:יד קדמית יד אחורית
D:רגליים
ככה ש:ABCDABX

עשיתי את זה בגלל שאימוני פוש ופול היו ארוכים מאוד.
אני לא בטוח אם יום ידיים אחד בשבוע, במקום לגעת בהן פעמיים בשבוע, יפגע בהתקדמות שלי בידיים?
נ.ב. כמובן שהנפח לידיים גבוה בהתאם לזאת
אתה רואה כרגע פער באחד מהשרירים? אם כן תוסיף לו נפח, ואם צריך אז על חשבון שריר שמשתלט על התנועה/שריר שגדול ביחס לשרירים.
אם לא אז תמשיך כרגיל בלי להתפלסף

האידיאל הוא לעבוד פעמיים בשבוע על כל שריר.
אני לא יודע איך הגעת למצב שבPPL האימונים שלך ארוכים מאוד כי זה ספליט שמאפשר לתת מספיק נפח לכל שריר ועדיין לשמור על זמן האימון סביר(תחשוב על זה שיש אנשים שעובדים על כל הגוף באימון אחד של שעה וחצי)
אני יכול לחשוב על שתי סיבות לזה שאתה מגיע לאימונים מאוד ארוכים
1. יותר מדי תרגילים או בכללי יותר מדי נפח
2. מנוחות ארוכות מדי/התברברות במהלך האימון
תשים לב לדברים האלו ואולי תצליח לקצר את האימונים, אני אישית מתאמן כבר שנים בכל מני ווריאציות של PPL ובנפח יחסית גבוה(באיזור ה20 סטים לכל שריר בשבוע) ועדיין אני לא עובר את השעה וחצי אימון.

בנוגע לספליט שרשמת - יצא לי כבר לראות ספליטים דומים, במיוחד שיש שרירים שקצת יותר "מתקדמים" מהשאר, לדוגמה אם הרגליים והידיים שלך מאוד מפותחות ביחס לגב ולחזה, אולי יש הגיון בספליט הזה. אבל אם המטרה שלך למקסם את הגדילה של הרגליים והידיים, עדיף שתשאר בPPL הרגיל ופשוט תאזן את הנפחים באימון ותמצא שיטות קצת לקצר אותו.

תשובה נבחרת
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית