נק' מוניטין:
251
- 1,299
- 523
האם חשוב לכם או האם אתם מנסים להקפיד על כך שבכל ארוחה תהיה לכם כמות מספקת של לאוצין בשביל לפתח מסת שריר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, בגדול רוב החלבון באיכות סבירה + בכמות סבירה + ואני מסתפק בזה.האם חשוב לכם או האם אתם מנסים להקפיד על כך שבכל ארוחה תהיה לכם כמות מספקת של לאוצין בשביל לפתח מסת שריר?
אבל מה עם ה-Leucine threshold ?🙂לא, בגדול רוב החלבון באיכות סבירה + בכמות סבירה + ואני מסתפק בזה.
אני לא דוגמה, אני לא מקפיד על כלום 😆אתה מקפיד? 🙂
אפשר לראות התקדמות יפה גם אם לא דואגים *במיוחד* לסף הזה, אלא פשוט לדברים הגדולים והחשובים: כמות ואיכות חלבון, צריכה קלורית, אימוני כוח... אני לא מחפש אופטימיזציה זה פשוט יותר מדי התעסקות עבורי.אבל מה עם ה-Leucine threshold ?🙂
בגלל הקשר המכניסטי שלה לסינתזת חלבון שרירית. יש פירוט במבוא כאן: Evaluating the Leucine Trigger Hypothesis to Explain the Post-prandial Regulation of Muscle Protein Synthesis in Young and Older Adults: A Systematic Reviewלמה דווקא חומצת האמינו הזאת?
לאכול חלבונים שיש בהם כמות יחסית גבוהה של לאוצין. לא הייתי ממליץ לאדם ממוצע עם תזונה מגוונת להתחיל לספור כמות לאוצין, אני כן חושב שאצל קשישים לעתים דיאטנים שמים על זה יותר דגש (לדוגמה לשלב מזונות עם כמות לאוצין גבוהה באופן שגרתי).איזה צעדים אופרטיביים עומדים לפנינו על מנת להבטיח שיש כמות מספקת של חומצת האמינו הזאת בארוחה?
אם אני לא טועה, יש אפילו ראיות כלשהן לתועלת אצל קשישים שלוקחים BCAA או HMBלאכול חלבונים שיש בהם כמות יחסית גבוהה של לאוצין. לא הייתי ממליץ לאדם ממוצע עם תזונה מגוונת להתחיל לספור כמות לאוצין, אני כן חושב שאצל קשישים לעתים דיאטנים שמים על זה יותר דגש (לדוגמה לשלב מזונות עם כמות לאוצין גבוהה באופן שגרתי).