Q Question משתמש מתחיל 248 28 נק' מוניטין: 35 0 248 28 17/9/23 #1 כבר שנתיים בערך אני מתאמן בבקרים, איך שאני קם בבוקר, המקסימום זה קפה שחור ורציתי לדעת אם זה יש איזה מחקר או משהו שזה ידוע פיזיולוגית שצריך לאכול לפני אימון משקולות בשביל להרים יותר למשל
כבר שנתיים בערך אני מתאמן בבקרים, איך שאני קם בבוקר, המקסימום זה קפה שחור ורציתי לדעת אם זה יש איזה מחקר או משהו שזה ידוע פיזיולוגית שצריך לאכול לפני אימון משקולות בשביל להרים יותר למשל
D darkA משתמש פעיל 401 161 נק' מוניטין: 176 0 401 161 18/9/23 #2 אני גם מתאמן בבוקר, אבל אוכל ישר איך שאני קם ושעתיים אחרי אני באימון. לפני כן, הייתי מתאמן בלי לאכול קודם. אין שיפור באמת במשקלים אבל נראה שהאימון עובר בקלות יותר בהרבה. Upvote 0 Downvote
אני גם מתאמן בבוקר, אבל אוכל ישר איך שאני קם ושעתיים אחרי אני באימון. לפני כן, הייתי מתאמן בלי לאכול קודם. אין שיפור באמת במשקלים אבל נראה שהאימון עובר בקלות יותר בהרבה.
ד דניאלביטון10 משתמש קבוע 1,371 575 נק' מוניטין: 270 0 1,371 575 18/9/23 #3 זה מאוד סביר שלא לאכול כלום לפני יוריד ביצועים, אבל לך על פי ניסויי עם עצמך יודע להעיד על עצמי שזה קריטי. Upvote 0 Downvote
זה מאוד סביר שלא לאכול כלום לפני יוריד ביצועים, אבל לך על פי ניסויי עם עצמך יודע להעיד על עצמי שזה קריטי.
Maor Pichadza דיאטן קליני ותזונאי ספורט – צוות LBS 1,299 523 מנהל נק' מוניטין: 251 0 1,299 523 18/9/23 #4 נכתב ע"י Question: ורציתי לדעת אם זה יש איזה מחקר או משהו שזה ידוע פיזיולוגית שצריך לאכול לפני אימון משקולות בשביל להרים יותר למשל לחצו כדי להרחיב... כנראה שפשוט לא כדאי להתאמן כשאתה מרגיש רעב. ניתן לקרוא כאן להרחבה: אחד, שתיים Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Question: ורציתי לדעת אם זה יש איזה מחקר או משהו שזה ידוע פיזיולוגית שצריך לאכול לפני אימון משקולות בשביל להרים יותר למשל לחצו כדי להרחיב... כנראה שפשוט לא כדאי להתאמן כשאתה מרגיש רעב. ניתן לקרוא כאן להרחבה: אחד, שתיים