הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לעשות חיטוב ולהתמיד בו

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
היי אני בן 22 המון זמן שאני מנסה לרדת במשקל לחיטוב אבל אני לא מצליח להתמיד אני רואה אוכל אני נהיה עיוור למדתי כל מה שקשור לתזונה יש לי את כל הידע הדרוש אבל אני לא מצליח להחזיק בחיטוב מעל חודש

בעבר הייתי מצליח להתחטב בלי בעיות אבל מאז שאבא שלי נפטר אני לא מצליח לעשות חיטוב כל פעם שאני מנסה אני נשבר מהר מאוד

ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע, עדיף תזונאי קליני, שיסייע לך בנושא. נשמע שיש איזשהו עניין פסיכולוגי ברקע שמקשה עליך באספקט התזונתי.

תודה על התגובה …
התייעצתי עם הדיאטן ספורט שמלווה אותי שהוא די מוכר בתחום וגםהוא המליץ לי כרגע לחזור לנטרלי ואפילו מאזן חיובי לכמה זמן לאושש את הגוף .. אני צריכה לסדר את הראש שלי ולהבין שזה משהו שאני חייבת לעשות …
פשוט מפחדת לאבד את הגוף שעבדתי כל כך קשה כדי להשיג … אבל כן.. מבינה שאני צריכה לעשות את זה
תודה 😃

תודה על התגובה …
התייעצתי עם הדיאטן ספורט שמלווה אותי שהוא די מוכר בתחום וגםהוא המליץ לי כרגע לחזור לנטרלי ואפילו מאזן חיובי לכמה זמן לאושש את הגוף .. אני צריכה לסדר את הראש שלי ולהבין שזה משהו שאני חייבת לעשות …
פשוט מפחדת לאבד את הגוף שעבדתי כל כך קשה כדי להשיג … אבל כן.. מבינה שאני צריכה לעשות את זה
תודה 😃
איזה גוף השגת ?
תעלי תמונה נזרוק כמה מחמאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית