הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אדם גבוהה כנראה יהיה יותר חזק נכון?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
רקע:
קראתי שאדם גבוה פוטנציאלית יכול להיות יותר חזק ביולוגית מגבר נמוך.
כשכתבתי את זה באינטרנט ראיתי את התגובה הבאה מ-Quora , אצטט:
Yes and no. Being taller means you have a larger frame meaning you can put on more mass on your body than smaller framed people. However, if two people are the same weight with "the same muscle composition the shorter person would be stronger due to having a higher bmi, better leverage and having a more compact build.
בתרגום פשוט: יותר גובה אומר מסגרת גדולה יותר שזה אומר שאפשר לשים יותר מסת שריר על גוף, מאשר אנשים שהם קטנים יותר ויש להם מסגרת גוף קטנה יותר.

האמת שאני הרבה זמן כבר מתלבט על ניתוח גובה, אני עם מפרצים של נמל חיפה, ואני באזור המטר 72, וזה פשוט מוריד לי את הביטחון, כיוון שהמראה שלי נראה מבוגר וחושבים שאני בן 34 ואני רק בן 23... (ואני לא מדמיין אנשים אשכרה שיחקתי היום משחק ספורטיבי עם מישהו בן 35 והוא חשב שאני בגיל שלו לפחות...) -
השרירים והאימונים אכן הוסיפו לי ביטחון, אבל זה עדיין תמיד יש לי את ההרגשה שאני פונה למישהי בת 20 שאני מטריד אותה ושכולם מסתכלים עליי (היו גם מספר פעמים בלייב באינסטגרם שבנות בנות 18-19 צחקו עליי שאני נראה כמו אבא שלהן ושאני מטרידן וכאלה ולצאת להן מהלייב- והן לא האמינו לי שאמרתי שאני בן 23... )

זה שיש גם בנות שהן גבוהות יותר ממני(ויש לא מעט),על אף שהן נראות טוב יותר בעיניי וזה מושך מצד אחד, מצד שני זה גם רק מוסיף ולגמרי מרסק לי את הביטחון...

כאן זאת השאלה: (הכל היה רקע)
א. האם יצא לכם לאמן מישהו שעבר ניתוח גובה למטר 78/80 לדוגמא?
ב.האם הנתינת יותר מסגרת באופן מלאכותי על ידי להגביה את עצמי ,יאפשר לי באמת לעלות יותר במסה מאשר הגובה הנוכחי?
ג. האם יש זה שהגובה החדש יהיה באופן מלאכותי ולא טבעי, האם יש הבדל מבחינת בניית גוף?

קבצים מצורפים

• 1698091792083.png
    1698091792083.png
    KB 23.8 · צפיות: 48
נערך לאחרונה:
בתרגום פשוט: יותר גובה אומר מסגרת גדולה יותר שזה אומר שאפשר לשים יותר מסת שריר על גוף, מאשר אנשים שהם קטנים יותר ויש להם מסגרת גוף קטנה יותר.
א. תירגמת לא נכון....
ב. זאת הודעה של משתמש אנונימי ולא איזה מקור מדעי אז סיבה טובה להיות סקפטי. לא אומר שהוא טועה אבל סך הכל עוד דעה

• פותח/ת השרשור
א. תירגמת לא נכון....
ב. זאת הודעה של משתמש אנונימי ולא איזה מקור מדעי אז סיבה טובה להיות סקפטי. לא אומר שהוא טועה אבל סך הכל עוד דעה
נכון אמרתי מסגרת במקום מבנה גוף וכאלה דברים בסדר אני לא דייקתי...

נכון אמרתי מסגרת במקום מבנה גוף וכאלה דברים בסדר אני לא דייקתי...
לא קשור זה פשוט לא המסר של הבן אדם
גובה לא קשור לכוח ומסת שריר יכולה לעזור לך להיות יותר חזק אבל זה רק משתנה בודד מתוך כמה שמשפיעים על הכוח הכללי
אתה מתעסק בזוטות ואתה לא צריך שום ניתוח... תתאמן תפתח שריר ותקבל קצת ביצים

• פותח/ת השרשור
לא קשור זה פשוט לא המסר של הבן אדם
גובה לא קשור לכוח ומסת שריר יכולה לעזור לך להיות יותר חזק אבל זה רק משתנה בודד מתוך כמה שמשפיעים על הכוח הכללי
אתה מתעסק בזוטות ואתה לא צריך שום ניתוח... תתאמן תפתח שריר ותקבל קצת ביצים
אחי, לא יודע אם לא קראת, אבל להיראות כמו זקן בן 34 , בגיל 23/24 ואחר כך עם הזמן להרגיש כמו זקן קריפ כשאתה מדבר עם מישהי בת 19, ואתה רק בן 24, זה מרגיש ממש חרא... ולהיות נמוך ממנה זה עוד יותר גרוע. ואני לא רוצה להיות יותר נמוך מאישה.

אחי, לא יודע אם לא קראת, אבל להיראות כמו זקן בגיל 23/24 ואחר כך עם הזמן להרגיש כמו זקן קריפ כשאתה מדבר עם מישהי בת 19, ואתה רק בן 24, זה מרגיש ממש חרא... ולהיות נמוך ממנה זה עוד יותר גרוע. ואני לא רוצה להיות יותר נמוך מאישה.
צודק, תעשה ניתוח

@גוהן
נראה שאתה משוכנע שניתוח יעזור לך.
אחרי שתבדוק את העלות לניתוח, מה עושים בניתוח הזה ואיך הרגלים שלך יראו לאחר מכן, כנראה תירד ממנו ותעבוד על דברים אחרים שישפרו לך את הבטחון העצמי.

אחי, לא יודע אם לא קראת, אבל להיראות כמו זקן בן 34 , בגיל 23/24 ואחר כך עם הזמן להרגיש כמו זקן קריפ כשאתה מדבר עם מישהי בת 19, ואתה רק בן 24, זה מרגיש ממש חרא... ולהיות נמוך ממנה זה עוד יותר גרוע. ואני לא רוצה להיות יותר נמוך מאישה.

Proud Spongebob Squarepants GIF

אם זה היה נכון שגבוהים חזקים יותר (וזה לא), זה רק למי שנולד ככה ולא למי שריסק את העצמות של הרגליים כדי להאריך את עצמו, זה נקרא לייצר נכות זמנית, נכות לא תביא כוח.

כל מה שכתבת על בחורות לא נכון, ונראה לי שאתה פשוט לא קריזמטי ומושך לדעתך מספיק, ושום גובה לא יסדר את זה.
אני בן 31, לא חושב שאני פחות מושך משהייתי בן 24. לא מבין למה קראת ל35 זקן, אני יותר צעיר, אנרגטי וחזק משהייתי אי פעם.
אתה מרגיש זקן בגלל שאתה לא מתאמן מספיק חזק ונכון, ולא מושך בחורות כי אתה חסר בטחון עצמי.

הפתרונות יותר פשוטים וזולים מלפגוע בעצמך, תתאמן חזק ונכון, ותעצים את הבטחון עצמי שלך.

אם זה היה נכון שגבוהים חזקים יותר (וזה לא), זה רק למי שנולד ככה ולא למי שריסק את העצמות של הרגליים כדי להאריך את עצמו, זה נקרא לייצר נכות זמנית, נכות לא תביא כוח.

כל מה שכתבת על בחורות לא נכון, ונראה לי שאתה פשוט לא קריזמטי ומושך לדעתך מספיק, ושום גובה לא יסדר את זה.
אני בן 31, לא חושב שאני פחות מושך משהייתי בן 24. לא מבין למה קראת ל35 זקן, אני יותר צעיר, אנרגטי וחזק משהייתי אי פעם.
אתה מרגיש זקן בגלל שאתה לא מתאמן מספיק חזק ונכון, ולא מושך בחורות כי אתה חסר בטחון עצמי.

הפתרונות יותר פשוטים וזולים מלפגוע בעצמך, תתאמן חזק ונכון, ותעצים את הבטחון עצמי שלך.
עובדתית זה נכון שמי שיותר גבוה בעל פוטנציאל להיות חזק יותר מוזמן להסתכל על שיאי עולם אבסולוטים

עובדתית זה נכון שמי שיותר גבוה בעל פוטנציאל להיות חזק יותר מוזמן להסתכל על שיאי עולם אבסולוטים
אם נסתכל על קטגוריות משקל, נראה שהנמוכים שולטים בקטגוריות הנמוכות, טיילור אטווד ב74 ק"ג, ראסל אורהיי ימח שמו ב83... ככה שגובה לא מתורגם לכוח שיא בקטגוריות הנמוכות.

ללא קטגוריות, יש תרגילים מסוימים שגובה יתרון, ויש שלא. אדי הול לא כזה גבוה, במיוחד לא ביחס למתחרים שלו, ויש לו שיאים פסיכיים.

אם נסתכל על קטגוריות משקל, נראה שהנמוכים שולטים בקטגוריות הנמוכות, טיילור אטווד ב74 ק"ג, ראסל אורהיי ימח שמו ב83... ככה שגובה לא מתורגם לכוח שיא בקטגוריות הנמוכות.

ללא קטגוריות, יש תרגילים מסוימים שגובה יתרון, ויש שלא. אדי הול לא כזה גבוה, במיוחד לא ביחס למתחרים שלו, ויש לו שיאים פסיכיים.
למה אתה מערב קטגוריות משקל בסופו של דבר אפשר לעשות את זה נורא פשוט להתסכל על האנשים הכי חזקים ולראות מה הגובה שלהם מה לעשות שיוצא שגובהים חזקים יותר זה גם הגיוני גובה יותר ->שוקל יותר->יותר שריר-> יותר חזק

ברור בקטגוריות משקל נמוכים יש נמוכים חחח לא מבין מה תאה מנסה להוכיח

למה אתה מערב קטגוריות משקל בסופו של דבר אפשר לעשות את זה נורא פשוט להתסכל על האנשים הכי חזקים ולראות מה הגובה שלהם מה לעשות שיוצא שגובהים חזקים יותר זה גם הגיוני גובה יותר ->שוקל יותר->יותר שריר-> יותר חזק

ברור בקטגוריות משקל נמוכים יש נמוכים חחח לא מבין מה תאה מנסה להוכיח
למה קטגוריות זה לפי משקל ולא גובה אם כך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית