הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא עולה במסה, נתונים בפנים.

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
ערב טוב,

משקל - 66,
גובה 1.74.
גיל 26.

תפריט -
250 גרם אורז לבן.
200 גרם חזה עוף.

2 משקאות חלבון (140 קלוריות למשקה).
2 שייקים של חלבון (200 קלוריות ל-1).
חטיף חלבון (350 קלוריות אול אין) - לסירוגין, במידה ולא אוכל אותו, שותה עוד 2 שייקים של חלבון (עניין של נוחות בעבודה).

9 לחמית - 116 קלוריות ל-3 משמע 348 קלוריות.
גביע קוטג 5%.
קופסאת טונה.

כפית שמן בכל מנה.

3 אימוני FBW כרגע עקב המצב (שוטר).

מה הבעיה פה?
אני מנסה להכניס כמובן אקסטרה קלוריות - פירות וירקות לפי כמות הפעילות באותו יום - אם אני ביום פעיל יותר, מוסיף עוד בננה + כמות ירקות + אגוזים.

תקופה שאני לא עולה במשקל, לא יורד, על פניו אני ב+ קלורי מדוד, כמובן מסה נקייה ולא מחפש להוסיף שומן יותר מדיי.
האם אני אוכל מספיק?

סורי אם אני לא ממוקד מדיי - תקופה מאוד עמוסה עקב המצב והתפקיד שלי ולכן כותב בזריזות ואשמח לעזרה.

עכשיו הכל ברור...

וברצינות , תתחיל מזה שאתה עוקב אחרי שקילות ועולה במשקל לאורך זמן
לא עולה במשקל ? תאכל קצת יותר , לא בעייתי ...
ביחד עם אימונים כמו שצריך תעלה יפה מאוד במסה

עוד דבר ,
למה הרבה מהחלבון שלך זה ממשקאות חלבון וחטיפי חלבון ?
עוד נורה אדומה שאתה לא אוכל כמו שצריך....
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מפנה אותך לפוסט שלך
העצות שקיבלת שם תקפות גם פה , תתחיל ליישם ...

נערך לאחרונה:
2 שייקים של חלבון (200 קלוריות ל-1).
חטיף חלבון (350 קלוריות אול אין) - לסירוגין, במידה ולא אוכל אותו, שותה עוד 2 שייקים של חלבון (עניין של נוחות בעבודה).
התבססות גדולה מדי על משקאות וחטיפי חלבון, וכן, אני מבין את זה שזה נוח, במיוחד לשוטר במצב הנוכחי. יש יוגורטים שאתה יכול לקחת איתך, אתה להכין סנדוויצים וטוסטים עשירים בחלבון (פסטרמה, גבנ"צ גבינה לבנה, חביתה וכד') - אלה אופציות גם יותר טעימות (כי כמה אפשר לשתות משקאות חלבון ולאכול חטיפי חלבון 😜) וגם יותר מזינות.

ה הבעיה פה?
אני מנסה להכניס כמובן אקסטרה קלוריות - פירות וירקות לפי כמות הפעילות באותו יום
פירות וירקות אלה מוצרים שאתה צריך לשלב בתזונה היומיומית שלך. אלה דברים שאתה יכול לקחת איתך למשמרת או לשלב אותם (ירקות) בסנדוויצים. בוא נגיד ש-3 ירקות ופרי אחד בכל יום זה מקום טוב להתחיל ממנו

תקופה שאני לא עולה במשקל, לא יורד, על פניו אני ב+ קלורי מדוד, כמובן מסה נקייה ולא מחפש להוסיף שומן יותר מדיי.
האם אני אוכל מספיק?
מה תדירות השקילות שלך?

עוד משהו לגבי משקאות/חטיפי החלבון והירקות: מה שצריך להיות בראש סדר העדיפויות שלך מבחינה תזונתית זה לשלב מאכלים מזינים בתזונה שלך (ירקות, פירות, מוצרי חלב, ביצים וכד') ולשאוף שהתזונה שלך תהיה איכותית. רק אחרי שדאגת לאיכות התזונה אתה יכול להתפנות לדאוג לגבי כמות החלבון שלך ולגבי כמות הקלוריות שלך. מה שעשית פה זה להפוך את סדר העדיפויות, קודם כל דאגת לחלבון ולקלוריות אבל לא דאגת לאיכות התזונה.

250 גרם אורז לבן.
למה לא פסטה? פתיתים?
200 גרם חזה עוף.
למה לא פרגית? בשר טחון?
9 לחמית - 116 קלוריות ל-3 משמע 348 קלוריות.
למה לא פיתות / לחמניות לבנות?
גביע קוטג 5%.
למה לא 9%?
למה לא משקאות של 230 / 280 קל' למשקה?
אני מנסה להכניס כמובן אקסטרה קלוריות - פירות וירקות לפי כמות הפעילות באותו יום - אם אני ביום פעיל יותר, מוסיף עוד בננה + כמות ירקות + אגוזים.
איך הירקות / פירות / אגוזים תורמים ליום שאתה פעיל בו יותר?
אתה רוצה לעלות במשקל אז תאכל קבוע ותבין מה אתה אוכל.

בכללי מה שאני מנסה להגיד פה זה שאתה בוחר מאכלים גרועים למטרה שלך ושאם אתה לא יודע לבנות תפריט מתאים אז אל...
יש מספיק תפריטים מוכנים / אפליקציות / אנשי מקצוע שיכוונו אותך הרבה יותר טוב במקום שתמשיך להיות מתוסכל ותקוע במקום.

בהצלחה

מצד אחד אתה רוצה לעלות במשקל ומצד שני כל המאכלים שלך לא דחוסי קלוריות - זאת אומרת שאתה מנסה בתזונה שלך לשבוע כמה שיותר בכמה שפחות קלוריות

חמאת בוטנים, אגוזים וכו'- יעזור לך להכניס שומן טוב.
גרנולה (יש לי כמה מומלצות בעקבות כמות סוכר ושומן רווי נמוכות), פיתות, לחם (לא קל ולא אוורירי) יעזור לך להכניס פחמימות.
חלבון- יוגורטי חלבון (בערבוב עם גרנולה), סלמון, שימוש נכון באבקת חלבון למאכלים משביעים (לדוגמא דייסת שיבולת שועל עם סקופ חלבון זה דבר מטורף).

ומחקר קצר בגוגל יעזור לך למצוא עוד מאכלים כאלה, שמצד אחד דחוסים קלורית, אבל מצד שני לא בעייתיים לכלול בדיאטה.
ותתחיל להעלו כמויות (קלוריות) ולעקוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית