הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפיכה מהירה 6 שנים אחרי שהפסקתי עם סטרואידים

• פותח/ת השרשור mike
  • פורסם בתאריך

mike

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום
הפסקתי להשתמש בסטרואידים לפני כ6 שנים אחרי שהשתמשתי 3 שנים כמובן מסודר עם pct
אבל משום מה מרגיש שמאז אני פשוט גומר אחרי 2 שניות שאני חודר . וזה לא משתנה עם הזמן .
בדיקות דם תקינות לחלוטין .
אובד עצות

יש טכניקה שנקראת EDGING.
זה טכניקה שעדיף לתרגל בהתחלה לבד... אתה משפשף עד שאתה קרוב ומפסיק לכמה שניות.. ואז שוב ממשיך ושוב עוצר לפני הגמירה..
ככה בערך חצי שעה ורק אז מגיע לפורקן...

בנוסף תבצע תרגילי PC זה תמיד מומלץ.

• פותח/ת השרשור
יש טכניקה שנקראת EDGING.
זה טכניקה שעדיף לתרגל בהתחלה לבד... אתה משפשף עד שאתה קרוב ומפסיק לכמה שניות.. ואז שוב ממשיך ושוב עוצר לפני הגמירה..
ככה בערך חצי שעה ורק אז מגיע לפורקן...

בנוסף תבצע תרגילי PC זה תמיד מומלץ.

אני יכול לגמור נטו מלראות פורנו בלי לגעת בו אפילו . זה משהו שלא היה לפני כמה שנים .
זה משהו הורמונלי?

אני יכול לגמור נטו מלראות פורנו בלי לגעת בו אפילו . זה משהו שלא היה לפני כמה שנים .
זה משהו הורמונלי?
זה חד משמעית חריג ולא הייתי מקל בזה ראש.
אני במקומך בודק את זה לעומק, זה יכול לנבוע מפגיעה פיזיולוגית (לדוגמה טראומה גופנית)או בכלל מפגיעה רגשית.
בקיצור פנה לרופא שלך בלי מבוכה וספר לו הכל והוא כבר ישלח אותך לכל הבדיקות הנדרשות.

אנשים הגזמתם!!!
זה ממש לא חריג , זה פשוט נושא לא מדובר 🙄
התכוונתי שזה חריג בנורמל, לא תקין
שפיכה מוקדמת זה שכיח וזה בר טיפול.

• פותח/ת השרשור
בלי קשר יש לי גם גינו שפשוט לא עוברררר לוחץ על הפטמות כואב לי . 6 שנים אחרי חומרים . כדורי קבותרים, מייבש חלב . יעזור ? לא רןצה לעשןת ניתוח

בלי קשר יש לי גם גינו שפשוט לא עוברררר לוחץ על הפטמות כואב לי . 6 שנים אחרי חומרים . כדורי קבותרים, מייבש חלב . יעזור ? לא רןצה לעשןת ניתוח

תתחיל קודם בבדיקת דם פרופיל הורמונלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית