הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ירידה במשקל מה טוב יותר קרדיו לבד או שילובי?

יונתן88

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
שלום , אני גבר ששוקל 115 קילוגרם , גובה 1.78 , התחלתי חדש בחדר כושר , ואני פשוט בתחלתי רק לעשות קרדיו בלי אימונים של הרמת משקלות / מכונות , שאלה שלי , מה יותר עדיף כדי לרדת במשקל באופן מהיר האם רק קרדיו או בשילוב עם הרמת משקלות ( מכונות ) ? כי חשבתי למשל , אם אני אעשה אימון של הרמת משקלות אז יהיה לי יותר מסה של שרירים ואז זה יוסיף לי משקל של מסך שריר אז לא אראה ירידה במשקל .. מה אתם חושבים ? למישהו ששוקל 115 קילו , מה עדיף יותר לרדת במשקל? אשמח לתשובה מכובדת .

שמירה/העלאת מסת שריר בחיטוב הוא נחוץ
במידה ואני שוקל 100 קילו ו30% מתוכם הם שומן והתחלתי להתאמן ובאותו ה100 קילו אני עכשיו 28 אחוז שומן זה משמעותי, בטח כשמדובר בירידה במשקל ועלייה במסת שריר.

בכל אופן ממליץ לך לפנות לייעוץ פה/מאמן אישי שילווה אותך.

שלום , אני גבר ששוקל 115 קילוגרם , גובה 1.78 , התחלתי חדש בחדר כושר , ואני פשוט בתחלתי רק לעשות קרדיו בלי אימונים של הרמת משקלות / מכונות , שאלה שלי , מה יותר עדיף כדי לרדת במשקל באופן מהיר האם רק קרדיו או בשילוב עם הרמת משקלות ( מכונות ) ? כי חשבתי למשל , אם אני אעשה אימון של הרמת משקלות אז יהיה לי יותר מסה של שרירים ואז זה יוסיף לי משקל של מסך שריר אז לא אראה ירידה במשקל .. מה אתם חושבים ? למישהו ששוקל 115 קילו , מה עדיף יותר לרדת במשקל? אשמח לתשובה מכובדת .
חד משמעית לשלב את שניהם עם עדיפות לאימוני כוח + גירעון קלורי

לא אימוני כוח ולא אימוני קרדיו יובילו את הגוף שלך לרדת במשקל, רק גירעון קלורי יעשה את זה.
בכל מקרה בשביל שתראה יותר טוב במשקל נמוך יותר (אני מניח שזאת המטרה של הירידה במשקל) כדאי לך גם לשלב אימוני כוח, בשביל שירד לך בעיקר שומן והשרירים שיש לך ישארו כמו שהם בלי לקטון, ואולי אפילו יגדלו קצת.
קרדיו לעניין אסטתי יכולים לשמש ככלי להגדלת השריפת קלוריות, אבל עדיין תצטרך להיות בגירעון קלורי בשביל שזה יוביל לירידה במשקל.

שלום , אני גבר ששוקל 115 קילוגרם , גובה 1.78 , התחלתי חדש בחדר כושר , ואני פשוט בתחלתי רק לעשות קרדיו בלי אימונים של הרמת משקלות / מכונות , שאלה שלי , מה יותר עדיף כדי לרדת במשקל באופן מהיר האם רק קרדיו או בשילוב עם הרמת משקלות ( מכונות )
כדי לרדת במשקל באופן מהיר צריך להיות בגירעון קלורי יחסית חריף (נעזוב רגע איך אתה מגדיר ירידה מהירה במשקל). הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לייצר גירעון קלורי מהתזונה ולא להתבסס על פעילות גופנית כאמצעי היחידי שמוביל לגירעון קלורי, כי אתה תצטרך לעשות המון פעילות גופנית אירובית כדי לייצר קצב ירידה מספק במשקל.

אחרי שייצרת גירעון קלורי מהתזונה, השלב הבא שלך זה לבצע אימוני כוח. אימוני כוח ישמרו את מסת השריר שלך ואף תוכל להעלות מסת שריר במקביל לירידה במסת השומן = שינוי הרבה יותר טוב בהרכב הגוף.
אם לא תעשה אימוני כוח, יש סיכוי שתאבד מסת שריר, וזו מסה שאתה לא רוצה לאבד
כי חשבתי למשל , אם אני אעשה אימון של הרמת משקלות אז יהיה לי יותר מסה של שרירים ואז זה יוסיף לי משקל של מסך שריר אז לא אראה ירידה במשקל .. מה אתם חושבים
אולי בהתחלה המשקל לא ישתנה כמו שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר אתה רוצה לרדת בצורה איכותית במשקל, משמע שהירידה במשקל תגיע כמה שיותר ממסת השומן שלך וכמה שפחות ממסת השריר שלך. לדוגמה, אתה לא עושה אימוני כוח ולאחר חודשיים ירדת ל 10 ק"ג במשקל, אבל בפועל ירדת 8 ק"ג שומן ו-2 ק"ג מסת שריר. לחלופין אם היית עושה אימוני כוח היית יורד 8 ק"ג במשקל, אך כל הירידה הגיעה ממסת השומן, זאת אומרת לא איבדת מסת שריר. אמנם בסיטואציה השנייה ירדת 2 ק"ג פחות, אבל איכות הירידה הרבה יותר טובה.

לגבי אירובי, אתה יכול להשתמש בזה ככלי להגדלת הגירעון הקלורי, אך אין חובה לבצע אימוני אירובי במהלך ירידה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית