הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף/אבקה להשפעה

יונתן88

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
7
10
0
שלום עוד פעם אני בתהליך ירידה במשקל , עכשיו אני יש לי בעיה שאני כאשר אני מרגיש רעב אז אני אוכל ולפעמים אוכל כמיות, אבל רק השבוע התחלתי בקיצוץ כמויות , עכשיו אני משתדל לרדת בקלריות , אני מחפש על מוצר שאני יכול לצרוך כל יום כדי להרגיש פחות רעב ויותר שפע , עכשיו ממה שמעתי מחברים שלי ואחרים שכאשר הם לוקחים את החלבון באבקה הם פחות רעבים למספר שעות וזה עוזר להם להפסיק לדחוף אוכל , באיזשהו שלב אני צריך לקנות חלבון , כי גם אני לא אצליח להגיע לכמות החלבון הדרושה לגוף שלי בכל יום רק מאוכל וגם כי אני יורד במשקל ועולה במסת שריר , עכשיו האם לדעתכם חלבון יכולי לעזור לי במטרה של ההשפעה? אני ארגיש יותר שפע? מניסיון שלכם איך אתם מרגישים אחרי מנת חלבון ?
והאם יש מוצר אחר למטרה זו?

מאיפה חברים שלך הפליצו תחרטא הזה? אם אתה רוצה תקנה אבקת חלבון אבל ממש לא מהמניע הזה
קפאין סבבה
ריטלין (לא הייתי ממליץ לחיות על זה עכשיו כל יום 😐)

תאכל בשר עוף, סיבים תזונתיים, דגים, מוצרי חלב.
אבקת חלבון היא בסך הכל אבקה, ממש לא משביע.

• פותח/ת השרשור
תאכל מספיק חלבון ומאכלים עם דחיסות קלורית נמוכה. זה יתרום לשובע שלך.
והשאלה שלי אם קשה לי לאכול מספיק חלבון מהאוכל שאני אוכל , כאילו לא מגיע לרמה הרצויה , האם כדאי לי לקנות חלבון אבקה?

והשאלה שלי אם קשה לי לאכול מספיק חלבון מהאוכל שאני אוכל , כאילו לא מגיע לרמה הרצויה , האם כדאי לי לקנות חלבון אבקה?
אפשרי, תוסף חלבון בא להשלים חוסר.
בהנחה ולא רוב התזונה שלך תתבסס עליו זה בסדר גמור.

אני מחפש על מוצר שאני יכול לצרוך כל יום כדי להרגיש פחות רעב ויותר שפע , עכשיו ממה שמעתי מחברים שלי ואחרים שכאשר הם לוקחים את החלבון באבקה הם פחות רעבים למספר שעות וזה עוזר להם להפסיק לדחוף אוכל
אבקת חלבון סביר להניח שפחות תשביע אותך בהשוואה לאוכל מוצק מהסיבה הפשוטה שאבקת חלבון זה אוכל נוזלי, ואוכל נוזלי פחות משביע מאוכל מוצק. אל תבנה על זה בתור תוסף קסם שיסתום לך את הרעב, המטרה של האבקה הזו סך הכל היא לעזור להגיע לכמות החלבון היומית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית