הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע להגיד לי את האחוזי חלבון ב..

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29

ב total blend הם טוענים שיש 7 סוגי חלבון
מישהו יודע להגיד כמה אחוז משם זה whey או casein כמה אחוז זה כל אד מהשבע...?

הם רק כותבים שם את סוגי החלבון ולא כותבים כמה יש..

אם לא רשום אז אי אפשר לדעת. אבל כל סוגי החלבונים שם נחשבים לחלבונים "איכותיים" - רוב החלבון זה חלבון Whey ויש לך גם חלבון קזאין וחלבון ביצה

הם רק כותבים שם את סוגי החלבון ולא כותבים כמה יש..
נכון כי זה טריק שיווקי ידוע לכתוב לך בלנד ולשים הרבה חלבון סויה שהוא יחסית זול ופחות חלבון מי גבינה/איזולט/ביצה שהוא איכותי ויקר יותר.

בכללי אבל זה לא משנה אם זה בלנד או לא בלנד – למהירות הספיגה אין באמת חשיבות וזה גימיק שיווקי כל הבלנדים למיניהם.

• פותח/ת השרשור
נכון כי זה טריק שיווקי ידוע לכתוב לך בלנד ולשים הרבה חלבון סויה שהוא יחסית זול ופחות חלבון מי גבינה/איזולט/ביצה שהוא איכותי ויקר יותר.

בכללי אבל זה לא משנה אם זה בלנד או לא בלנד – למהירות הספיגה אין באמת חשיבות וזה גימיק שיווקי כל הבלנדים למיניהם.
אני דווקא מחפש משהו כמו קזאין שיהיה שם בכמות
שטהיה ספיגה איטית בלילה

כפי שנטען לפני כן, ספיגת חלבון זה בולשיט שנצפה במספר רב של מחקרים ולכן אין יתרון לחלבון קזאין בלילה כנגד מי גבינה או כנגד לא לצרוך חלבון בלילה כלל – מה שחשוב זה כמה חלבון צרכת במהלך היום ולא כמה צרכת לפני השינה/לילה.

• פותח/ת השרשור
כפי שנטען לפני כן, ספיגת חלבון זה בולשיט שנצפה במספר רב של מחקרים ולכן אין יתרון לחלבון קזאין בלילה כנגד מי גבינה או כנגד לא לצרוך חלבון בלילה כלל – מה שחשוב זה כמה חלבון צרכת במהלך היום ולא כמה צרכת לפני השינה/לילה.
מה בולשיט?
חלבן ,whey נספג במהירות יותר...
חלבון. קזאין נספג לאט יותר ובמשך זמן

זה דבר בדוק..

מה בולשיט?
חלבן ,whey נספג במהירות יותר...
חלבון. קזאין נספג לאט יותר ובמשך זמן

זה דבר בדוק..
אין לזה שום משמעות לעלייה/שמירה על מסת השריר בהינתן שאתה צורך סך חלבון מספק ביום

• פותח/ת השרשור
אין לזה שום משמעות לעלייה/שמירה על מסת השריר בהינתן שאתה צורך סך חלבון מספק ביום
אבל אם לדוגמא אני הולך לישון ולוקח whey
בגלל שתוך שעה הוא נספג, זה לא משפיע שבמשך 7 שעות שינה אין חומצות אמינו בדם?

אבל אם לדוגמא אני הולך לישון ולוקח whey
בגלל שתוך שעה הוא נספג, זה לא משפיע שבמשך 7 שעות שינה אין חומצות אמינו בדם?
יש וזה לא חשוב כי סינתזת החלבון בשריר לא נמדדת בכמה חומצות אמינו יש לך בדם אלא כמה חלבונים נבנו ונהרסו (היחס) ברמת השריר וזה לא רק פקטור של חומצות אמינו אלא של שלל דברים אחרים בין היתר. גם החזה עוף שאכלת לפני 6 שעות, חומצות האמינו שלו עדיין מטיילים ויטיילו שעות רבות במערכת, כולל במערכת שרירי השלד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית