עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני שמרןגישה לגבי סוגי תזונה ,סוגי תוספות, סוגי אימונים...
תקרא לזה ''קבלת פנים''האם ייתכן שאדם שהוא שמרן יתקשה יותר בפורום כאן ?
הרוב פה מקבלים פנים, חלק 'בסתר'.תקרא לזה ''קבלת פנים''
גישה לגבי סוגי תזונה ,סוגי תוספות, סוגי אימונים...לשנות דברים מהחיים לפי מחקרים חדשים (ליברל יותר)או לפי מחקרי עבר כבדי משקל שנחקרו במשך מאות שנים…(שמרן יותר)איך מתבטא מישהו שמרן בנוגע לכושר?
כן אני שמרןגישה לגבי סוגי תזונה ,סוגי תוספות, סוגי אימונים...
תסביר למה אתה מתכוון, מה זה להגדרתך ליברל ומה זה שמרן בגישה לתוספי תזונה ולחדר כושר?האם רוב המשתמשים בפורום נחשבים שמרנים או ליברלים בגישה לחדר כושר ותוספים?
לא מסכים עם ההגדרות שלך, אבל אני מסתבר שמרן.גישה לגבי סוגי תזונה ,סוגי תוספות, סוגי אימונים...לשנות דברים מהחיים לפי מחקרים חדשים (ליברל יותר)או לפי מחקרי עבר כבדי משקל שנחקרו במשך מאות שנים…(שמרן יותר)
איך בידיוק מחליטים כמה זה ביסוס רציני של ראיות?אם אתה תתחיל לקחת תוספי תזונה על כל מחקר חדש שיוצא אתה תפתח בסופו של דבר בית מרקחת בבית.
לפני שמסיקים מסקנות לגבי נושא מסוים, צריך לחכות לביסוס רציני של ראיות ולהתהוות של ספרות מחקרית באותו נושא. וזה יכול לקחת שנים עד שזה יקרה, אם בכלל.
כן אני שמרן
זה לא מתאים רק לפוליטיקה זה מתאים לכל תחומי החיים.תסביר למה אתה מתכוון, מה זה להגדרתך ליברל ומה זה שמרן בגישה לתוספי תזונה ולחדר כושר?
זו חלוקה שיותר מתאימה לפוליטיקה לא?
לא מסכים עם ההגדרות שלך, אבל אני מסתבר שמרן.
17 גרם שמעתי..הרוב פה מקבלים פנים, חלק 'בסתר'.
בכל זאת תוספי מזון לך תדע..
17 'גרם' לא משביע אותי... 🤣17 גרם שמעתי..
לא רשמתי שהחלוקה הזו מתאימה רק לפוליטיקה, אלא כתבתי שהחלוקה הזו מתאימה יותר לפוליטיקה מאשר למדע.זה לא מתאים רק לפוליטיקה זה מתאים לכל תחומי החיים.
מה שעשית פה זה בעצם הבחנה בין מדע לדת, לא בין שמרנות לליברליותהליברלים מאמינים יותר בשינוי, בחדשנות , בזה שאין בידיוק טבע אנושי ובריאה מוגדרת- ושאנחנו סוג של יכולים לעשות הכל. בדרך כלל מי שיותר ליברלי זה המדענים.
השמרנים מאמינים שיש סדר טבעי, שיש משמעות לגבר ולאישה והם משלימים אחד את השני, שגבר תמיד ישאר גבר ואישה תמיד אישה. בדרך כלל השמרנים הם יותר אנשי הדת, הם יותר יצוקים במסורות העתיקות של מאות ואלפי שנים.
איך זה קשור לליברליות או לשמרנות? ומה זה "אמונה" שאסור לאכול הרבה ביצים? אתה לא "מאמין" במדע או בראיות מדעיות, ובכל אופן מי שחושב שזה נכון פשוט לא מעודכן ופועל לפי ראיות מדעיות של לפני 30 שנה, אין קשר לליברליות או לשמרנות. וגם "הרבה" זה מונח יחסי, כל אחד יכול לתת לזה ערך מספרי שונה.בתחום הספורט לדוגמא זה יכול לבוא לידי ביטוי באמונה שאסור לאכול הרבה ביצים,
שוב, מה הקשר ללבירליות או לשמרנות, עוד פעם עשית השוואה בין מדע לדת/אמונהלעומת לדוגמא ספר התנ״ך שכתוב אסור לשכב עם גבר עם גבר - זה דבר שחילחל בעם ולעולם במשך מאות שנים ….
או לדוגמא אסור לשכב עם אחותך- עוד לפני שגילו מוטציות היה מסורת של למנוע גילוי אריות…
כשיש כמות מספיקה של מחקרי התערבות איכותיים ומטא-אנליזות של מחקרי התערבות. אין cut-off של X מחקרים כי לא כל מחקר שווה למחקר אחר. זה מורכב וצריך לדעת סטטיסטיקה, קריאת מחקר, להבין את עולם המדע ולהכיר במגבלות המדע והמחקר כדי להעריך האם יש ביסוס מספק או לאאיך בידיוק מחליטים כמה זה ביסוס רציני של ראיות?
הו.... הקשר הוא קשר חשוב. הליברליות והשמרנות של הפוליטיקה,נובעת מהשמרנות/ליברליות בתחומי המדע ותחומי הרוח למיניהם /אמונה ודת ....לא רשמתי שהחלוקה הזו מתאימה רק לפוליטיקה, אלא כתבתי שהחלוקה הזו מתאימה יותר לפוליטיקה מאשר למדע.
מה שעשית פה זה בעצם הבחנה בין מדע לדת, לא בין שמרנות לליברליות
איך זה קשור לליברליות או לשמרנות? ומה זה "אמונה" שאסור לאכול הרבה ביצים? אתה לא "מאמין" במדע או בראיות מדעיות, ובכל אופן מי שחושב שזה נכון פשוט לא מעודכן ופועל לפי ראיות מדעיות של לפני 30 שנה, אין קשר לליברליות או לשמרנות. וגם "הרבה" זה מונח יחסי, כל אחד יכול לתת לזה ערך מספרי שונה.
שוב, מה הקשר ללבירליות או לשמרנות, עוד פעם עשית השוואה בין מדע לדת/אמונה
כשיש כמות מספיקה של מחקרי התערבות איכותיים ומטא-אנליזות של מחקרי התערבות. אין cut-off של X מחקרים כי לא כל מחקר שווה למחקר אחר. זה מורכב וצריך לדעת סטטיסטיקה, קריאת מחקר, להבין את עולם המדע ולהכיר במגבלות המדע והמחקר כדי להעריך האם יש ביסוס מספק או לא