הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוליגרף לפני תחרות wnbf

אבי ראב

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לקחתי חומרים בקטנה לפני 4 שנים , anavar קלן ועוד משהו שאני לא זוכר את השם שלו
כבר 4 שנים לא לוקח כלום , אני מת לעלות להתחרות ב wnbf אבל הבנתי שבפוליגרף שואלים על ה 10 שנים האחרונות.. אז כנראה שאני לא אעבור את הפוליגרף
מישהו יכול לעזור איך לעבור את הפוליגרף ? ובלי החרטות האלה של לבוא רגוע ודברים כאלה כי כולנו יודעים שברגע האמת אתה נלחץ , קראתי באינטרנט על חוסמי בטא משהו כזה שאפשר אולי לעבור איתם מה אתם חושבים ? ( מי שמבין בנושא )
ומצד שני אם אתה לוקח חוסמי בטא לפני הפוליגרף במידה ומי שעשה את זה זוכה ועושים לו בדיקות שתן זה לא פוסל לו את הבדיקות שתן? אשמח לקצת אור בנושא
ובלי שום קשר אני חושב שזה לא פייר שמי שבתור ילד עשה שטויות לקחת דברים כאלה בקטנה ואין מהם כבר זכר בגוף עדיין לא יכול לעלות שם כמו שצריך , וצריך לחפש דרכים עקיפות…

הלב שלי איתך, אבל זכותו של כל ארגון פרטי לקבוע את החוקים לתחרויות שלהם, ואם אתה לא עומד בקריטריונים אין לך את הזכות להשתתף.
בגלל הרמאים הם מביאים פוליגרף, ומה שאתה מבקש לעשות זה לרמאות, מצטער, אבל אין לי איך לטייח את זה.
הבקשה שלך לא חוקית, ולסייע לך זה לא מוסרי.

כאחד שעבר פוליגרף לתחרות פאוורליפטינג, הבודק שלי היה בוגר שב"כ שהתעסק בזה שם, הוא לא מישהו שקל לעבוד עליו אם בכלל.
בן דוד שלי עובד בשירות החשאי האמריקאי בבדיקות פוליגרף. המכונה זה לא עיקר הבדיקה שלהם, זה גם שפת גוף והרבה מעבר.

הסיכון בקנס לא שווה את המדליה המסכנה אם תנצח, עדיף לך להיות פתוח עם המארגנים ולבקש שיתנו לך להתחרות בכל זאת, ואם לא, לך לתחרות בלי בדיקות.

הכרתי שתי מתחרים שהשתמשו בעבר בחומרים וחשבו שיצליחו לעבור פוליגרף, שניהם נתפסו ונשאו בתוצאות. לדעתי זה לא מומלץ.

לקחתי חומרים בקטנה לפני 4 שנים , anavar קלן ועוד משהו שאני לא זוכר את השם שלו
כבר 4 שנים לא לוקח כלום , אני מת לעלות להתחרות ב wnbf אבל הבנתי שבפוליגרף שואלים על ה 10 שנים האחרונות.. אז כנראה שאני לא אעבור את הפוליגרף
מישהו יכול לעזור איך לעבור את הפוליגרף ? ובלי החרטות האלה של לבוא רגוע ודברים כאלה כי כולנו יודעים שברגע האמת אתה נלחץ , קראתי באינטרנט על חוסמי בטא משהו כזה שאפשר אולי לעבור איתם מה אתם חושבים ? ( מי שמבין בנושא )
ומצד שני אם אתה לוקח חוסמי בטא לפני הפוליגרף במידה ומי שעשה את זה זוכה ועושים לו בדיקות שתן זה לא פוסל לו את הבדיקות שתן? אשמח לקצת אור בנושא
ובלי שום קשר אני חושב שזה לא פייר שמי שבתור ילד עשה שטויות לקחת דברים כאלה בקטנה ואין מהם כבר זכר בגוף עדיין לא יכול לעלות שם כמו שצריך , וצריך לחפש דרכים עקיפות…
ברגע שלקחת משהו אין אופציה לבדוק מה לקחת וכמה לקחת וגם אף אחד לא ישקיע בך בדיקה כזו.
כל עוד אתה נכנס תחת המטריה של "שימוש בחומרים" בזמן הנקוב שהוחלט (שאגב גם הוא לדעתי קצר מידי)
כבר ראיתי אנשים שלקחו גם לפני 10 שנים ועדיין נהנים משיפור יחסי שקיבלו באותה תקופה.

הדבר היחיד שלא פייר זה שתתחרה בתור מי שלקח משהו שאסור לכל שאר המתחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית