הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין והשפעותיו

yosef haim

משתמש מתחיל
12
3
נק' מוניטין:
3
12
3
היי, האם יש השפעה מהקריאטין שגורמת לפעילות מעיים גדולות? זה יכול לגרום לשילשולים ולבעיות? התחלתי לקחת לאחרונה ואני מרגיש קצת בלגן בבטן אשמח לתגובה בנידון. תודה רבה.

תשובה נבחרת
לא סביר שמינון של 5 גרם יוביל לתופעות לוואי במערכת העיכול. יותר רואים את זה כשמבצעים פרוטוקול העמסה. אבל כנראה שאתה יותר רגיש לזה.
לחלק את זה ל-2 מנות זו אפשרות, תנסה ותראה האם זה עוזר. ובמקרה הכי גרוע פשוט תפסיק לקחת קריאטין - לא יודע מה מאמן הכושר אמר לך, אבל זה לא תוסף שחובה לקחת. ההשפעה שלו על מסת השריר היא מאוד קטנה גם ככה.
אני מבין, סתם שאלה יכול להיות שזה קשור לכמות מים? תמיד אני שותה באזור ה2 וחצי ליטר ביום, ומאז שהתחלתי לקחת קיריאטין אני שותה הרבה יותר.....
מתי התחלת לקחת?
מתי התחלת להרגיש את תופעות הלוואי האלה במערכת העיכול?
מה המינון היומי שאתה לוקח ולכמה מנות ביום אתה מחלק את זה?

• פותח/ת השרשור
מתי התחלת לקחת?
מתי התחלת להרגיש את תופעות הלוואי האלה במערכת העיכול?
מה המינון היומי שאתה לוקח ולכמה מנות ביום אתה מחלק את זה?
התחלתי לקחת לראשונה בשבוע האחרון המאמן בחדר כושר המליץ לי.
התחלתי להרגיש בערך יומיים אחר כך. המינון היה כף מלאה, לא שטוחה, ובפעם אחת, אתמול התחלתי לחלק 5 וחצי גרם ל2 מנות ביום, בתקווה לשיפור.
אני עושה את התהליך הארוך, לא את הכמות הגדולה כפול כמה מנות ביום, אני חושש מזה.

לא סביר שמינון של 5 גרם יוביל לתופעות לוואי במערכת העיכול. יותר רואים את זה כשמבצעים פרוטוקול העמסה. אבל כנראה שאתה יותר רגיש לזה.
לחלק את זה ל-2 מנות זו אפשרות, תנסה ותראה האם זה עוזר. ובמקרה הכי גרוע פשוט תפסיק לקחת קריאטין - לא יודע מה מאמן הכושר אמר לך, אבל זה לא תוסף שחובה לקחת. ההשפעה שלו על מסת השריר היא מאוד קטנה גם ככה.

• פותח/ת השרשור
אני מבין, סתם שאלה יכול להיות שזה קשור לכמות מים? תמיד אני שותה באזור ה2 וחצי ליטר ביום, ומאז שהתחלתי לקחת קיריאטין אני שותה הרבה יותר.....

תשובה נבחרת
אין קשר לצריכת מים שלך.
של איזו חברה הקיראטין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית