הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי שיתוף רופא משפחה

Nitrox

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי, מעניין אותי לדעת איך זה אצל אחרים אם אתם משתפים את רופא המשפחה בלקיחת חומרים
אצלי למשל כבר כמה פעמים שעשיתי בדיקות דם ושהיו פרמטרים שיצאו לא תקינים לא שיטפתי כי לא ידעתי איך רופא משפחה מגיב
לסיטואציה כזאת

נערך לאחרונה:
התגובה מעל מכסה את כלל מקרי התביעה.
קרא שוב.
זה לא, כי ההתנהלות היא שונה לחלוטין אם זה מכוח חוזה (ההסכם שלך מול הביטוח) ובין אם זה תביעה נזיקית (מול המעסיק) ובין אם זה תביעת נכות (מול ביטוח לאומי).

מול הביטוח האישי שלך הייתי מציע באמת שקיפות די מלאה בשביל לקבל פיצויים אם תצטרך.

כל שאר הדברים מול המעסיק או מול ביטוח לאומי או משרדים ממשלתיים אחרים,הייתי מציע לך לטובתך להצניע פרטים שעלולים להזיק לך, למשל: אתה מעשן רק בחתונות או בברים, אבל אם תדווח לרופא אתה תתועד כמעשן נקודה.

ולא,אל תנסה לפרש את זה כהונאה או כ"לא יאמן שמתמחה מציע דבר כזה".
תפקיד של עורך דין טוב,זה לא להציג את האמת והצדק,זה להגן על הלקוח שלו בעזרת כל השטחים האפורים שאפשר להשתמש בהם.
אדם שישכור את שירותיי,הוא מצפה לצאת מנצח וזה מה שעורך דין טוב אמור לתת לו

זה לא, כי ההתנהלות היא שונה לחלוטין אם זה מכוח חוזה (ההסכם שלך מול הביטוח) ובין אם זה תביעה נזיקית (מול המעסיק) ובין אם זה תביעת נכות (מול ביטוח לאומי).

קופי פייסט.

חברות הביטוח לא אוהבת להוציא כספים ויעשו הכל, אם ניתן, כיד לשלם מינימום.
זו אקסיומה. זה תמיד נכון, בכל תביעה מולם.

עכשיו יש לשאול - האם כדאי או לא כדאי, להסתיר/לא להצהיר על מידע רפואי משמעותי - עישון, נטילת סטריואידים, מחלה גנטית במשפחה וכו'.
על כך אפשר לומר:

1. הסתרה של מידע רפואי משמעותי - מייד נותנת לחברת הביטוח, ולא משנה תביעה באיזה עניין, כלי להתנערות פוטנציאלית מחובת הביטוח. כדי למנוע מהן את האפשרות הזו, חשוב ביותר לוודא שההצהרות הרפואיות מדויקות.
  2. אם התביעה עוסקת בעניין שהמידע המוסתר רלוונטי לגביו - זו הונאת ביטוח פר אקסלנס. גם עבירה וגם מיידית אפשר לשכוח מתשלומי הביטוח.
זה נכון לביטוח לאומי, כמו למגדל/הראל/מנורה מבטחים.

חבר - תעשה חישוב מסלול מחדש.

יאללה. סיימתי.

יאללה. סיימתי.
תשמע זה טירלול אמיתי שאתה עדיין לא מצליח להבין מה אני טוען.
אנסה להסביר כמו לילד בן 5.
יש דברים שכדאי לא לדווח עליהם,כי כל הגופים הנ"ל יחגגו על זה גם כאשר אין שום קשר בין החומר שלקחת לבין הפציעה שנגרמה לך. כאשר כן יש קשר בין המחלה לבין החומרים שלך,כמובן שאתה אשם ואחראי ואין לנסות להונאות אף אחד.

אצטט שוב את הדוגמה מלמעלה שמסבירה היטב את כוונתי.
אתה שברת את הקרסול בעבודה שהחלקת במדרגות רטובות
* המעסיק או ביטוח לאומי פותחים את התיק שלך ורואים שאתה השתמשת בסטרואידים ועשית pct עם כלומיד.
* עורכי הדין שנגדך מיד יטענו שהעצמות שלך נחלשו בגלל הסטרואידים, ושהראייה שלך נפגעה בגלל הכלומיד ולכן אלו הן הסיבות היחידות שאתה החלקת ושברת את הקרסול, ושאין שום קשר לרצפה הרטובה.

תשמע זה טירלול אמיתי שאתה עדיין לא מצליח להבין מה אני טוען.
אנסה להסביר כמו לילד בן 5.
יש דברים שכדאי לא לדווח עליהם,כי כל הגופים הנ"ל יחגגו על זה גם כאשר אין שום קשר בין החומר שלקחת לבין הפציעה שנגרמה לך. כאשר כן יש קשר בין המחלה לבין החומרים שלך,כמובן שאתה אשם ואחראי ואין לנסות להונאות אף אחד.

אצטט שוב את הדוגמה מלמעלה שמסבירה היטב את כוונתי.

אני מבין מצויין מה אתה מנסה לטעון.
מתקשה יותר ויותר להאמין שאתה עוסק בעריכת דין.
אתה מציג טיעונים בעלי סתירה פנימית, או חסרי הגיון מלכתחילה.
זאת מעבר לחוסר הבנה בסיסי של ליטגציה בעולם הביטוחי.

יאללה כןלכם זייני מוח, לאף אחד לא מעניין שעשית שימוש באנאבולים ובטח לא הביטוח, תבעתי את הביטוח כמה וכמה פעמים ולא עניין אותם כלום.

חאלס לבלבל בשכל עם התיאוריות מטריקס שלכם, תגידו תאמת לרופא ושלום על ישראל תהיו בריאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית