עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא, כי ההתנהלות היא שונה לחלוטין אם זה מכוח חוזה (ההסכם שלך מול הביטוח) ובין אם זה תביעה נזיקית (מול המעסיק) ובין אם זה תביעת נכות (מול ביטוח לאומי).התגובה מעל מכסה את כלל מקרי התביעה.
קרא שוב.
זה לא, כי ההתנהלות היא שונה לחלוטין אם זה מכוח חוזה (ההסכם שלך מול הביטוח) ובין אם זה תביעה נזיקית (מול המעסיק) ובין אם זה תביעת נכות (מול ביטוח לאומי).
תשמע זה טירלול אמיתי שאתה עדיין לא מצליח להבין מה אני טוען.יאללה. סיימתי.
אתה שברת את הקרסול בעבודה שהחלקת במדרגות רטובות
* המעסיק או ביטוח לאומי פותחים את התיק שלך ורואים שאתה השתמשת בסטרואידים ועשית pct עם כלומיד.
* עורכי הדין שנגדך מיד יטענו שהעצמות שלך נחלשו בגלל הסטרואידים, ושהראייה שלך נפגעה בגלל הכלומיד ולכן אלו הן הסיבות היחידות שאתה החלקת ושברת את הקרסול, ושאין שום קשר לרצפה הרטובה.
תשמע זה טירלול אמיתי שאתה עדיין לא מצליח להבין מה אני טוען.
אנסה להסביר כמו לילד בן 5.
יש דברים שכדאי לא לדווח עליהם,כי כל הגופים הנ"ל יחגגו על זה גם כאשר אין שום קשר בין החומר שלקחת לבין הפציעה שנגרמה לך. כאשר כן יש קשר בין המחלה לבין החומרים שלך,כמובן שאתה אשם ואחראי ואין לנסות להונאות אף אחד.
אצטט שוב את הדוגמה מלמעלה שמסבירה היטב את כוונתי.
תוכל לצטט לי איפה סתרתי את עצמי?אתה מציג טיעונים בעלי סתירה פנימית, או חסרי הגיון מלכתחילה.
היית פעם בדיון או שראית suits ואתה חושב שהבנת איך דיון מתנהל ?זאת מעבר לחוסר הבנה בסיסי של ליטגציה בעולם הביטוחי.