איך החברה פיור פלטינום?

• פותח/ת השרשור galk12
  • פורסם בתאריך
לא להיט בכלל שמן לא איכותי, לא יודע לגבי מינונים רק יודע שעשה לי פיפ
עכשיו אני עם ורטקס ומרגיש מושלם
מחזק מעליו סה״כ חברה שהמוצרים שלה מיוצרים בישראל אין מה לצפות יותר מדי חוץ מטסט (וגם זה בערך)

• פותח/ת השרשור
איזה חברות אז נחשבות טובות ולא מזוייפות? כל מה שאני מוצא זה רק הפיור פלטינום

איזה חברות אז נחשבות טובות ולא מזוייפות? כל מה שאני מוצא זה רק הפיור פלטינום
בקניה בארץ מצאתי רק ורטקס ששוה לקנות. אולי יש עוד ברנדים אני פשוט הפסקתי לחפשכשמצאתי.
וכמובן יש אפשרות להזמין מחול

ואיזה חברות אתם ממליצים?
פיור לא מומלצת ממה שמספרים מי שיש לו ניסיון איתה.
איזה סייקל אתה רוצה לעשות? אם אתה מחפש רק טסט אננטט בלבד תבקש מהדילרים להביא לך טסט אננטט רפואי של בית מרקחת מקורי מישראל הוא יותר יקר פי שלוש יותר מחומר אחר אבל לא תיהיה לך נפילה שם בשביל PCT שיקום תבקש טמוקסיפן וכלומיד אוביטריל אם אתה רגיש לגינו/נוזלים גם ארומזין. אם לא תשיג רפואי או שאתה בונה סייקל משילוב של מספר חומרים שונים יש כמה חברות טובות בשוק אם תצליח להשיג בניהם VERTEX (כיתוב קרמי על בקבוקים לא מדבקה)+ ברקודים לבדיקת זיוף באתר מקורי על בקבוקים ועל כדורים. חברת בלקן באמפולות אותו עיקרון אריזות+ברקודים לבדיקת זיוף באתר מקורי. יש גם MP Medil Phrma באמפולות גם. גם חברת CCCR עובדת טוב. יש עוד חברות לא רעות פה ושם צריח לחפש מקור אמין שהוא בדוק חברה שיש לה וותק וביקורות טובות.

ואלפה פארמה? וורטקס? איך הם ומה עדיף משניהם?
אני נצמד יותר ל VERTEX הרבה שנים משתמש בהם גם. לגבי אלפה פארמה זו חברה שעשו ייצור שלהם בכל מיני מקומות בעולם יצרנים שונים אתרים שונים איכות שונה. אתה צריח לסמוך על המקור שלך אם הוא טוב הוא יודע מה הוא מביא לך.

כרגע על סייקל של טסט וטורינבול של חברת סוייס פארמה וללא ספק מרגיש עלייה בכוח ובמסה.
ביצעתי 2 סייקלים עם פיור פלטניום והגעתי לתוצאות דיי יפות.

היתנסת עם שניהם שהגעת למסקנה שהן לא טובות?
אני מדבר מניסיון ולא מהאוויר.
ומזה אותו רעיון? חחחח בוא תסביר
כן התנסיתי עם שניהם אנאבר לא עובד טסט אנטט לא מורגש של האמפולות של סוויס (על 750 מ״ג) יש לי עדיין פה פשוט כואב לזרוק לא נוגע בהם

כן התנסיתי עם שניהם אנאבר לא עובד טסט אנטט לא מורגש של האמפולות של סוויס (על 750 מ״ג) יש לי עדיין פה פשוט כואב לזרוק לא נוגע בהם
אנאבר של פיור פלטינום אכן לא עובד. מניסיון.
לפחות מה שאני קיבלתי.

אז אני התנסיתי עם שניהם ועם תוצאות יפות ( בשילוב של תפריט נכון ואימונים )
ומזה אותו רעיון? לא הבנתי

אז תתפלא.... פיור אכן מיוצרת בישראל וסוייס פארמה מבושלת בטורקיה
בלי קשר לסוייס פארמה אני כרגע לא זוכר איפו הייצור שלה, אני הרבה שנים בתחום בישראל החאפרים פה מזייפים כל מותג אפשרי שקיים בחול שיש מדבקה על בקבוק. ברגע שאפשר להדפיס מדבקות לעשות אריזות הם עושים את זה. והייתה פה תקופה שהיו עושים את זה בממוצע כל שישה חודשים 👀 ☠️
חברות שאין להם מדבקה על בקבוק זה בעיה אחרת כבר.

בלי קשר לסוייס פארמה אני כרגע לא זוכר איפו הייצור שלה, אני הרבה שנים בתחום בישראל החאפרים פה מזייפים כל מותג אפשרי שקיים בחול שיש מדבקה על בקבוק. ברגע שאפשר להדפיס מדבקות לעשות אריזות הם עושים את זה. והייתה פה תקופה שהיו עושים את זה בממוצע כל שישה חודשים 👀 ☠️
חברות שאין להם מדבקה על בקבוק זה בעיה אחרת כבר.
על האמפולות של סוייס יש כיתוב קרמי ולא מדבקה.
כמו כן, ישנה אפשרות לבדוק קודים באתר שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית