עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזק מעליו סה״כ חברה שהמוצרים שלה מיוצרים בישראל אין מה לצפות יותר מדי חוץ מטסט (וגם זה בערך)לא להיט בכלל שמן לא איכותי, לא יודע לגבי מינונים רק יודע שעשה לי פיפ
עכשיו אני עם ורטקס ומרגיש מושלם
דווקא הטסט שלהם זה שעשה לי פיפ של שמן מנועמחזק מעליו סה״כ חברה שהמוצרים שלה מיוצרים בישראל אין מה לצפות יותר מדי חוץ מטסט (וגם זה בערך)
בקניה בארץ מצאתי רק ורטקס ששוה לקנות. אולי יש עוד ברנדים אני פשוט הפסקתי לחפשכשמצאתי.איזה חברות אז נחשבות טובות ולא מזוייפות? כל מה שאני מוצא זה רק הפיור פלטינום
אני כרגע משתמש בחרה בשם מגנוס ונראה שיש רמה גבוהה.איזה חברות אז נחשבות טובות ולא מזוייפות? כל מה שאני מוצא זה רק הפיור פלטינום
פיור לא מומלצת ממה שמספרים מי שיש לו ניסיון איתה.ואיזה חברות אתם ממליצים?
אני נצמד יותר ל VERTEX הרבה שנים משתמש בהם גם. לגבי אלפה פארמה זו חברה שעשו ייצור שלהם בכל מיני מקומות בעולם יצרנים שונים אתרים שונים איכות שונה. אתה צריח לסמוך על המקור שלך אם הוא טוב הוא יודע מה הוא מביא לך.ואלפה פארמה? וורטקס? איך הם ומה עדיף משניהם?
גם חברה על הפנים שתיהן אותו רעיוןכרגע על סייקל של טסט וטורינבול של חברת סוייס פארמה וללא ספק מרגיש עלייה בכוח ובמסה.
ביצעתי 2 סייקלים עם פיור פלטניום והגעתי לתוצאות דיי יפות.
היתנסת עם שניהם שהגעת למסקנה שהן לא טובות?גם חברה על הפנים שתיהן אותו רעיון
כן התנסיתי עם שניהם אנאבר לא עובד טסט אנטט לא מורגש של האמפולות של סוויס (על 750 מ״ג) יש לי עדיין פה פשוט כואב לזרוק לא נוגע בהםהיתנסת עם שניהם שהגעת למסקנה שהן לא טובות?
אני מדבר מניסיון ולא מהאוויר.
ומזה אותו רעיון? חחחח בוא תסביר
אנאבר של פיור פלטינום אכן לא עובד. מניסיון.כן התנסיתי עם שניהם אנאבר לא עובד טסט אנטט לא מורגש של האמפולות של סוויס (על 750 מ״ג) יש לי עדיין פה פשוט כואב לזרוק לא נוגע בהם
אז אני התנסיתי עם שניהם ועם תוצאות יפות ( בשילוב של תפריט נכון ואימונים )כן התנסיתי עם שניהם אנאבר לא עובד טסט אנטט לא מורגש של האמפולות של סוויס (על 750 מ״ג) יש לי עדיין פה פשוט כואב לזרוק לא נוגע בהם
אותו רעיון זה ששניהם מיוצרות בישראלאז אני התנסיתי עם שניהם ועם תוצאות יפות ( בשילוב של תפריט נכון ואימונים )
ומזה אותו רעיון? לא הבנתי
אז תתפלא.... פיור אכן מיוצרת בישראל וסוייס פארמה מבושלת בטורקיהאותו רעיון זה ששניהם מיוצרות בישראל
וכנראה גם מאותו בישול
בלי קשר לסוייס פארמה אני כרגע לא זוכר איפו הייצור שלה, אני הרבה שנים בתחום בישראל החאפרים פה מזייפים כל מותג אפשרי שקיים בחול שיש מדבקה על בקבוק. ברגע שאפשר להדפיס מדבקות לעשות אריזות הם עושים את זה. והייתה פה תקופה שהיו עושים את זה בממוצע כל שישה חודשים 👀 ☠️אז תתפלא.... פיור אכן מיוצרת בישראל וסוייס פארמה מבושלת בטורקיה
על האמפולות של סוייס יש כיתוב קרמי ולא מדבקה.בלי קשר לסוייס פארמה אני כרגע לא זוכר איפו הייצור שלה, אני הרבה שנים בתחום בישראל החאפרים פה מזייפים כל מותג אפשרי שקיים בחול שיש מדבקה על בקבוק. ברגע שאפשר להדפיס מדבקות לעשות אריזות הם עושים את זה. והייתה פה תקופה שהיו עושים את זה בממוצע כל שישה חודשים 👀 ☠️
חברות שאין להם מדבקה על בקבוק זה בעיה אחרת כבר.