שלום לכולם, שמח מאוד להצטרף לאתר המעולה וללמוד עוד על פיתוח גוף, ספורט ובריאות. אני ברמת מתחיל, עם ידע מסוים בפיתוח גוף, על בסיס טבעי בלבד (ללא PED ומשפרי ביצועים). משקלי 92 ק"ג, גובה 185 ס"מ, מבנה גוף תקין (בדיוק באמצע) ושואף להתחטב ולבנות גוף שרירי לאורך זמן. מתאמן יומי בשילוב של קרדיו ומשקולות ורואה תוצאות יפות. שומר על תזונה איכותית של חלבון, פחמימות, שומן ונוזלים (שני ליטר מים ליום).
אני משתדל ללמוד מן הגדולים, למשל יוליסס ויליאמס המדהים. מצרף את התפריט היומי שלו:
fitnessvolt.com
יש פה לא מעט אבקת חלבון, בנוסף למזון רגיל. ספרתי למעלה ממאה גרם של אבקה וקזאין, כל יום. האם הגוף האנושי בכלל מסוגל לספוג כמות כזו של חלבון, יום אחר יום? מה לגבי העומס המצטבר על הכליות? אשמח ללמוד מכם.
תודה
אלון
אני משתדל ללמוד מן הגדולים, למשל יוליסס ויליאמס המדהים. מצרף את התפריט היומי שלו:
Ulisses diet
- Meal 1: 40g Whey Isolate Protein and a cup of Green Tea
- Meal 2: 6 boiled Egg Whites, ½ a cup of Oatmeal, 1/2 a Grapefruit and 1 serving of BCAA’s
- Meal 3: 40g Whey Isolate Protein
- Meal 4: 6 oz. Chicken Breast and 1/2 a cup of Brown Rice
- Meal 5: 6 oz. Tuna, 2 cups of Spinach, 1 small Banana & Flaxseed Oil
- Meal 6: Post workout shake: 50g Whey Isolate, A serving of Vitargo, a serving of L-Glutamine, BCAA’s, Multi Vitamin & Vitamin C
- Meal 7: 6 oz. Tilapia, 2 Sweet Potatoes & 1 cup of spinach
- Meal 8: 2 scoops of Casein Protein, 1 serving of Fish Oil & a serving of Glutamine
Ulisses Jr — Complete Profile, Workout and Diet Program – Fitness Volt
Ulisses Jr complete profile including personal stats, early life, career and competition, diet and nutrition, personal life, and more.
יש פה לא מעט אבקת חלבון, בנוסף למזון רגיל. ספרתי למעלה ממאה גרם של אבקה וקזאין, כל יום. האם הגוף האנושי בכלל מסוגל לספוג כמות כזו של חלבון, יום אחר יום? מה לגבי העומס המצטבר על הכליות? אשמח ללמוד מכם.
תודה
אלון