הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברה לא מוכרת

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
אהלן חברה
למי שמבין ב-iherb ומגנזיום , אני מזמין כבר שנים מגנזיום משם .
אני מזמין מהחברה מספר אחת באתר שם , California Gold Nutrition
וזה יוצא לי התוסף הכי יקר שאני לוקח עם 4 כדורים ביום .

התווספה חברה חדשה לאתר שקוראים לה TypeZero , ויש להם את אותו המגנזיום , והם טוענים שב-2 כדורים שלהם יש אותה הכמות כמו ב-4 של קליפורניה
וזה יוצא שליש מחיר , לי זה משמעותי שמסתכלים על זה לאורך שנה לדוגמא .

לא קצת חשוד לדעתכם? לחברה החדשה אין ביקורות , אין תמונות , אין בדיקות מעבדה של המוצרים ,
ונראה לי מוזר מדי שב-2 קפסולות יש אותה הכמות כמו ב-4 קפסולות באותו הגודל של חברה אחרת
יצא לכם להתקל במוצרים עם דיווחים מזוייפים של המינונים?
הייתם מזמינים את המוצר החדש?

אהלן חברה
למי שמבין ב-iherb ומגנזיום , אני מזמין כבר שנים מגנזיום משם .
אני מזמין מהחברה מספר אחת באתר שם , California Gold Nutrition
וזה יוצא לי התוסף הכי יקר שאני לוקח עם 4 כדורים ביום .

התווספה חברה חדשה לאתר שקוראים לה TypeZero , ויש להם את אותו המגנזיום , והם טוענים שב-2 כדורים שלהם יש אותה הכמות כמו ב-4 של קליפורניה
וזה יוצא שליש מחיר , לי זה משמעותי שמסתכלים על זה לאורך שנה לדוגמא .

לא קצת חשוד לדעתכם? לחברה החדשה אין ביקורות , אין תמונות , אין בדיקות מעבדה של המוצרים ,
ונראה לי מוזר מדי שב-2 קפסולות יש אותה הכמות כמו ב-4 קפסולות באותו הגודל של חברה אחרת
יצא לכם להתקל במוצרים עם דיווחים מזוייפים של המינונים?
הייתם מזמינים את המוצר החדש?
לגיטימי שחברה חדשה שיוצאת אל השוק תוריד מחירים ותעלה כמויות כדי למשוך בהתחלה קונים. המוצרים האלו נבדקים ואם זה היה חתול בשק זה לא היה נמכר ומוצד ב iherb

אתה יכול לקבל את כל ההיתרונות ואף יותר אם תדאג לקבל את הקצובה היומית שלך ממזון בלבד ולא מתוסף.
והכי חשוב, אתה לא תגיע לעודף.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקבל את כל ההיתרונות ואף יותר אם תדאג לקבל את הקצובה היומית שלך ממזון בלבד ולא מתוסף.
והכי חשוב, אתה לא תגיע לעודף.
לי אישית קשה להגיע לקצובה היומית ממזון , ומקרים של עודף נדירים ביותר משום שאני לוקח מינונים סבירים בהחלט . תודה על הדאגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית