לוג חדש שלי - HST

תלוי באיזה מאזן קלורי היית כשעבדת בRM גבוה יותר, בעיקרון אם אתה מצליח להתקדם במשקלים ב10 חזרות, אז אתה לא תחלש כנראה בRM5, אבל מצד שני זה דומה לתרגיל, אם אתה לא עובד עליו אתה לא תתחזק בו/תאבד קצת כוח, כדי לשפר משהו אתה צריךלעבוד עליו.
אני יכול להגיד לך שאני עשיתי HST אז נשארתי אחרי חודשיים של התוכנית עם אותו RM5

בקשרלפרס שתי אפשרויות - טכניקה - או שהתחלת לא מזמן לעשות את התרגיל, היחס לא הגיוני לטובת הבנץ'.

• פותח/ת השרשור
נכון רק לאחרונה התחלתי את הפרס - בתוכנית הקודמת עשיתי במקום הפרס חזה בשיפוע חיובי.

אני ינסה לבצע פרס ביום נפרד מהחזה לראות מה המצב שם - כי אני מבצע פרס אחרי הבנצ' ואז כבר אני מגיע לפרס סחוט.

מה היחס האופטימלי\כלל אצבע בין הפרס לבנץ'?

ד.א. הבאסה שלי היא לא בגלל הפרס הנמוך אלא בגלל שהבנץ' נמוך בהשוואה לתוכנית הקודמת

אני שמרתי את השיאים שלי בנתיים... לא ידרתי בכח.. אפילו טיפה טיפה התחזקתי... אפילו הורדתי איזה חצי אחוז שומן XD...
אני עדיין חושב שאם תוריד מקבילים ויד קידמית אתה בטוח תעלה משקל בבנץ , פרס, בנט
למה שלא תנסה? מסה אתה בטוח לא תעבד בידיים אין לך מה לפחד... וגם לא תצבור ממש הרבה מסה גם ככה ... גם ביגלל התזונה שלך וגם ביגלל שזה סך הכל שבועיים... אפילו תנסה להוריד רק בשבוע השני..
מה כבר תפסיד?

• פותח/ת השרשור
טוב הגעתי לשבועיים האחרונים של הHST - בחרתי באימונים אקצנטריים בחלק מהתרגילים.

כל תרגיל שבוצע באופן אקצנטרי היה 5 שניות ובחלק הקונצנטרי כמעט ולא היה עומס אם בכלל.

אימון לא קל מרגישים עבודה חזקה על הכתפיים בחלק מהתרגילים.*

סקוואט - 140 (בוצע רגיל עם חימום חזרות)
סטיף לג דדליפט - 130 (5 חזרות)
לחיצה חזה - 120 (5 חזרות), 130 (5 חזרות), 140 (חמש חזרות), 150 (2 חזרות) - אקצנטרי בכולם
חתירה - 95 (חמש חזרות)
לחיצת כתפיים - 60 (סט ראשון 5, סט שני 3 חזרות)
מתח עם משקל - 75 (2 סטים של 5 חזרות אצנטרי - אחי נתלה עליי בירידה מהמתח)
יד קדמית מוט - 80 (2 חזרות אקצנטרי), 70 (4 חזרות אקצנטרי), 65 (5 חזרות רגילות), 60 (5 חזרות רגילות)
מקבילים עם משקל - 70 (כבר לא היה כוח 4 חזרות כישלון ב5)
תאומים - לא עשיתי הייתי עייף
בטן - עייפות אין כוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מבין שזה מטורף לחלוטין, נכון? :D

פאק, זה נראה קשה.

כל הכבוד!

תודה זה בכלל לא קל - אבל שים לב במשקלים "המטורפים" מדובר בעבודה אקצנרית. בגלל זה הדגשתי את זה.

זה מטורף
צלם את הבנצ'

עכשיו ראיתי אקסצנטרי...

• פותח/ת השרשור
אימון מיוחד היום - אני שונא אימוני בוקר

סקוואט - 100,110,120,130,150 (חמש חזרות)
סטיף לג דדליפט - 130 (5 חזרות)
לחיצה חזה - 110 (5 חזרות), 130 (5 חזרות), 150 (חמש חזרות), 155 (5 חזרות), 160 (2 חזרות) - אקצנטרי בכולם (חמש שניות ירידה)
חתירה - 95 (חמש חזרות)
לחיצת כתפיים - 60 (3 חזרות כישלון בגלל הבנצ')
מתח עם משקל - 75 (2 סטים של 5 חזרות אצנטרי - אחי נתלה עליי בירידה מהמתח)
יד קדמית מוט - 65 (5 חזרות רגילות), 60 (5 חזרות רגילות)
מקבילים עם משקל - 60 (8 חזרות)
בטן - עייפות אין כוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון לקח שעה ורבע.

:120ag:

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 100,110,140,160 (חמש חזרות)
דדליפט - 120,140(5 חזרות)
לחיצה חזה - 110 (5 חזרות), 130 (5 חזרות), 120 (חמש חזרות), 140 (5 חזרות), 160 (5 חזרות) - אקצנטרי בכולם (חמש שניות ירידה)
חתירה - 90,95 (חמש חזרות)
לחיצת כתפיים - לא עשיתי הכתף הייתה ממש תפוסה מהבנצ'
מתח עם משקל - כתף תפוסה בטירוף
יד קדמית מוט - לא עשיתי אבל עשיתי דאמבלים 32.5 כל יד 6 חזרות
מקבילים עם משקל - לא עשיתי
בטן - עייפות אין כוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ניסיתי לבצע אתמול - חוץ מסקוואט חזק

הכל התרחבש.... בנצ' היה גרוע כאבים באמות ובכתפיים, משיכה בחתירה גרועה, בתרגילי הידיים (הקדמית והאחורית) הכל התרחבש בגלל הכאבים.

בקיצר אימון שפל.

בייחוד בנצ' שבקושי דחקתי 120 קילו 3 פעמים - הרגשה נוראית של תסכול ביחס לליניארית ששם הביצועים היו הרבה הרבה יותר טובים והתוצאות מעודדות. אין על תוכניות כוח
פשוט לא ממליץ יותר לאף אחד על סמך ניסיון אישי לבצע תוכניות הזויות כמו HST

כאן ליאור
רות סוף

• פותח/ת השרשור
לי הלך פחות רע.. דווקה יצא לי להתחזק טיפה ולרדת קצת באחוזי שומן
אבל אכן אין על תוכניות כח... הרבה יותר עדיף לתוצאות.
אבל כן ממליץ למי שנמאס לו מתוכניות כח ורוצה לחזור ולהתגעגע אליהם.. אם חשבתם שאימון נפח של 5X5 זה לא כיף, חכו לשבועיים הראשונים של התוכנית.. XP

כל כבוד על המשקלים!
בעצם מאז ומתמיד אתה פחות או יותר על מעזן נטארלי ומתקדם במשקלי עבודה,בכל זאת הגעת למסה מרשימה ואחוזי שומן ממש נמוך? היו לך תקוםות אמתיות של מסה?,או שתמיד הייית על אחוז שומן דומה?

• פותח/ת השרשור
כל כבוד על המשקלים!
בעצם מאז ומתמיד אתה פחות או יותר על מעזן נטארלי ומתקדם במשקלי עבודה,בכל זאת הגעת למסה מרשימה ואחוזי שומן ממש נמוך? היו לך תקוםות אמתיות של מסה?,או שתמיד הייית על אחוז שומן דומה?

נכנס לי ג'וק של חיטוב - ושמירה על א.ש נמוך. הייתה לי תקופת גדילה שהייתי גם כמעט 100 קילו.

בקרוב בקרוב אני אתחיל עם המדקאו התוכנית האהובה עליי מכולם.

נכנס לי ג'וק של חיטוב - ושמירה על א.ש נמוך. הייתה לי תקופת גדילה שהייתי גם כמעט 100 קילו.

בקרוב בקרוב אני אתחיל עם המדקאו התוכנית האהובה עליי מכולם.
אז איך זה עובד לך עד עכשיו?, מעלה קילוגרמים ונשאר חטוב?

אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל לעשות HST על מאזן נייטרלי ואז גם לא להמליץ עליה כי ירדת בכוח לא ממש עושה חסד עם התוכנית.

יותר בכיוון של גרמים..... אני מתחזק בעיקר ומשתדל להעלות שריר בעיקר אבל הוא יעלה במעט אבל איכותי 24K

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

אני לא רוצה להישמע קטנוני, אבל לעשות HST על מאזן נייטרלי ואז גם לא להמליץ עליה כי ירדת בכוח לא ממש עושה חסד עם התוכנית.

חיים אתה ממש לא נשמע קטנוני.

נדמה לי שאמרתי שמניסיון אישי לא אוכל להמליץ עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית