עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גבר הכל מובן, אנחנו המלצנו דברים ובינתיים הזמן רץ עד שתעשה את הקורס אז אין סיבה באמת שתתחיל את הסייקל פתאום במיוחד בגלל הקורס.רוצה לקחת טסט בגלל הקורס .. מה לא מובן? זה קורס פיזי
אז בוא תגיד לי למה לא להתחיל ? מה הסיבה שאתה אומר לא להתחיל?גבר הכל מובן, אנחנו המלצנו דברים ובינתיים הזמן רץ עד שתעשה את הקורס אז אין סיבה באמת שתתחיל את הסייקל פתאום במיוחד בגלל הקורס.
אתה לא תתאושש פתאום כמו סופרמן או תתחזק באופן לא נורמלי.
כמו שחבר אמר לי שבוע שעבר, אתה מחפש מישהו שיאשר את הרעיון המטומטם שלך ויגיד לך "כן תעשה את זה".
תעשה מה שבא לך וזהו
בגלל שאתה רוצה להתחיל במיוחד בישביל הקורס+אתה חושב שתתאושש כמו סופרמן או משהו ובטח מצפה להרבה דברים שלא בדיוק יקרו.אז בוא תגיד לי למה לא להתחיל ? מה הסיבה שאתה אומר לא להתחיל?
עוד הפעם .... אתה לא נותן סיבה אבל ... אתה פשוט כותב תתחיל אחרי הקורס .. שואלים למה מה הסיבה ולא נאאלי שהבנת .. לא התחלתי את הקורס הקורס שלי עוד חודשיים ...בגלל שאתה רוצה להתחיל במיוחד בישביל הקורס+אתה חושב שתתאושש כמו סופרמן או משהו ובטח מצפה להרבה דברים שלא בדיוק יקרו.
אם אתה רוצה להתחיל עדיף שתעשה את זה אחרי הקורס שלך. זאת דעתי אבל שוב פעם אני אדגיש שתבין אותי
תעשה מה שבא לך
חחח מה אתה רוצה ממנו אני לא מבין את השכל שלךעוד הפעם .... אתה לא נותן סיבה אבל ... אתה פשוט כותב תתחיל אחרי הקורס .. שואלים למה מה הסיבה ולא נאאלי שהבנת .. לא התחלתי את הקורס הקורס שלי עוד חודשיים ...
רק בריאותעוד הפעם .... אתה לא נותן סיבה אבל ... אתה פשוט כותב תתחיל אחרי הקורס .. שואלים למה מה הסיבה ולא נאאלי שהבנת .. לא התחלתי את הקורס הקורס שלי עוד חודשיים ...
תעשה רק טסט 350-500 מ"ג בשבוע, סייקל של 12 שבועות,פורום של מחארבטים מהתחלה כתבתי איזה סייקל בדרך כלל עושים כסייקל ראשוני ... עונים לי כמו פרופסורים משחקים לי אותנ כל אחד מר עולם פה תענו על שאלות בלי להתפלסף בגלל זה נועד הפורום הזה
ענו לך כמו שצריך ואתה שואל שאלות מסביב כמו מטומטםפורום של מחארבטים מהתחלה כתבתי איזה סייקל בדרך כלל עושים כסייקל ראשוני ... עונים לי כמו פרופסורים משחקים לי אותנ כל אחד מר עולם פה תענו על שאלות בלי להתפלסף בגלל זה נועד הפורום הזה
עזוב אותך, כולם כאן מבלבלים את השכל.פורום של מחארבטים מהתחלה כתבתי איזה סייקל בדרך כלל עושים כסייקל ראשוני ... עונים לי כמו פרופסורים משחקים לי אותנ כל אחד מר עולם פה תענו על שאלות בלי להתפלסף בגלל זה נועד הפורום הזה
האמת עשיתי אותו דבר אבל הוא עדיין כיסח אותי. עכשיו נכנסתי לתוך העסק של אומנויות לחימה אבל אני רוצה את החגורה השחורה. הם אומרים לי להתחיל עם לבנה לתאם את הסקיל אבל אין לי זמן לחרא הזה אני צריך את השחורה לפוצץ אותו מכות 🤪ביקשתי שמישהו יבוא לבית שלי ויחזיק לי את היד תוך כדי שמישהו נוסף יזריק לי חומרים שינפחו אותי להיות גדול סוף סוף, שאוכל לתת מכות לבריון של בית הספר.
K900 אומרים לך, כמה שאתה מעצבן שאתה לא מבין בחומרים.האמת עשיתי אותו דבר אבל הוא עדיין כיסח אותי. עכשיו נכנסתי לתוך העסק של אומנויות לחימה אבל אני רוצה את החגורה השחורה. הם אומרים לי להתחיל עם לבנה לתאם את הסקיל אבל אין לי זמן לחרא הזה אני צריך את השחורה לפוצץ אותו מכות 🤪