הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה על סאונה + שאלה על קינמון

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
היי חברה , אשמח לדעת כמה דברים שלא מצאתי תשובה חד משמעית לגביהם
בעיקר מבולבל מהשרלטנים באינסטגרם שאוהבים לרשום שטויות ללא ביסוס וגורמים לי לחפש מחקרים/הוכחות לדברים האלה
ולמה הפורום הזה קיים אם לא לכעוס עליהם ביחד 😁

קינמון - אני עושה דייסת שיבולת שועל כל יום עם קנמון - איזה מישהו רשם שהקנמון הפשוט שכנראה כולנו צורכים הוא לא בריא ועושה נזק לכליות , יש בסיס לדברים האלה ?
הבנתי שיש סוג יותר יקר של קנמון שכדאי לצרוך? ומה לגבי רגישות לאינסולין , הבנתי שזה דווקא משהו שכן נכון ובעל יתרונות .

סאונה - אני כמעט כל יום נכנס לסאונה רטובה אחרי אימון לרבע-חצי שעה , עם הפסקות שתייה בין לבין , הבנתי שחשוב מאוד להחזיר מלחים וגם אשלגן , כמה זה קריטי ? אני לא רץ מרתון ומאבד אלקטרוליטים בכמויות , אבל אם זה יכול לעזור להרגיש יותר טוב , לדעתכם נחוץ לקנות איזושהי אבקת איזוטנים או שאפשר גם להכין בבית עם מלח + ויטמינציק?

סאונה - אני כמעט כל יום נכנס לסאונה רטובה אחרי אימון לרבע-חצי שעה , עם הפסקות שתייה בין לבין , הבנתי שחשוב מאוד להחזיר מלחים וגם אשלגן , כמה זה קריטי ? אני לא רץ מרתון ומאבד אלקטרוליטים בכמויות , אבל אם זה יכול לעזור להרגיש יותר טוב , לדעתכם נחוץ לקנות איזושהי אבקת איזוטנים או שאפשר גם להכין בבית עם מלח + ויטמינציק?
ראיתי אנשים מתעלפים אחרי סאונה, לדעתי מאוד חשוב להחזיר מלחים.
למרות שאולי ביום רגיל ורק לרבע שעה בסאונה זה לא כזה נורא. אבל רובנו נכנסים גם אחרי אימון ולפעמים לחצי שעה ויותר, במצב כזה קריטי לפחות לשתות מעט מלח במים או לאכול ארוחה קטנה לפני.
קינמון - אני עושה דייסת שיבולת שועל כל יום עם קנמון - איזה מישהו רשם שהקנמון הפשוט שכנראה כולנו צורכים הוא לא בריא ועושה נזק לכליות , יש בסיס לדברים האלה ?
הבנתי שיש סוג יותר יקר של קנמון שכדאי לצרוך? ומה לגבי רגישות לאינסולין , הבנתי שזה דווקא משהו שכן נכון ובעל יתרונות .
שמעתי על קינמון שיעיל לאינסולין, ומניסיוני זה גורם מעט עצירות, אז שים לב.
לא יודע לגבי השאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית