הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאומים - לא ממש מצליח להסתדר בטכניקות

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
היי לכולם, אשמח לעזרה לגבי שריר התאומים

היה לי הרבה עליות ומורדות באימונים, בתקופה הזאת אני מתמקד בעיקר בפיתוח גוף עם דגש על הרגליים בפרט התאומים, שתמיד היו ארוכים, ודקים אצלי.

שמתי לב שאני לא באמת מצליח לאמן אותם ביעילות, אם בשרירים אחרים אני מאוד מצליח לטרגט אותם בתרגילי התאומים יש תחושה מוזרה-
רוב העומס מרגיש לי בכף הרגל, אולי בגיד אכילס, העליה מרגישה לי לא סימטרית (גם ברגל - רגל תחושה של חוסר איזון בתחושות בין ימין לשמאל) ובסופו של דבר כמו תמיד גם במסה הזאת כל הגוף גדל יפה חוץ מהתאומים.
ככל שהסטים מתקדמים באימון מרגיש יותר עומס על כל מה שלא שריר התאומים

יש איזה רעיון או כיוון לאיך לפתור את זה? להרגיש את התאומים לעבוד עליהם ביעילות ולהגדיל אותם?
(מבחינת תכנון לא חושב שפה הבעיה... מקבלים אותו דגש כמו כל שריר אחר)

לא ברור איזה ואריאציה בדיוק אתה עושה, אבל תנסה לשחק עם מה שאתה יכול - לנסות עם רגליים פונות קדימה, רגליים פונות החוצה, יותר חלק אחורי של הרגל באוויר, פחות חלק אחורי של הרגל באוויר, לנסות אחיזות שונות של המשקל.

בנוגע לרגל רגל - אם אתה מרים את אותו משקל לאותה כמות חזרות באותה איכות של טכניקה, גם אם ההרגשה פחות טובה בצד אחד כנראה ההבדל זניח.

ומשהו אחרון, תתייחס לתרגיל הזה כמו לכל תרגיל אחר, כי יש נטייה בתרגילים עם טווח תנועה קטן כמו זה להרוס את הטכניקה - תדאג שבירידה אתה יורד עד הסוף, אתה יורד לאט ובשליטה, יש לך מתיחה בשריר, אתה מגיע באמת לפחות קרוב לכשל אם לא לכשל עצמו... כל הדגשים הרגילים. שוב, יש נטייה לחפף בטכניקה ובקרבה לכשל. אני אישית הייתי מגיע לכשל בתאומים באופן קבוע (ועשיתי פחות סטים בהתאם) וזה עבד לי טוב. אני רואה הרבה אנשים מפמפמים משקל נוצה למרחק 10 חזרות מכשל ויש להם רגל עוף. שים לב שאתה לא נופל בזלזול הזה בלי מודעות.

לא ממש מצליח להסתדר בטכניקות​

אז תלמד להסתדר אחי
התרגיל הכי פשוט שקיים
פשוט לעלות ולרדת ...
בהצלחה חבר
אני עושה בסמית משין עם מדרגה . תנסה

• פותח/ת השרשור

לא ממש מצליח להסתדר בטכניקות​

אז תלמד להסתדר אחי
התרגיל הכי פשוט שקיים
פשוט לעלות ולרדת ...
בהצלחה חבר
אני עושה בסמית משין עם מדרגה . תנסה
חחחח בטוח שזה פשוט
כן זה מה שאני עושה
הכוונה שפשוט פרקטית זה לא עובד, משהו בכף רגל לא מסתדר ולא מרגיש את השריר, מרגיש את הכף רגל, אבל עניין באמת של למצוא זווית, לנסות עם נעליים ולא יחף וכו' בסוף יעבוד
ולג אקסטנשן יותר פשוט אני מאמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית