קריאטין

IdoTheBuilder

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז אחרי עצות שקיבלתי פה, אני *אולי* אתחיל לקחת קריאטין, במידה וכן מתחיל לקנות, מאיפה כדאי לקנות ואיזה חברה? מעדיף בארץ...
ואם אני קונה, כדאי עוד משהו? פוסט וורקהאוט או משהו...

במידה וכן מתחיל לקנות, מאיפה כדאי לקנות ואיזה חברה? מעדיף בארץ...

תחפש קריאטין מסוג Creatine monohydrate. החברה פחות משנה במקרה של קריאטין
דוגמאות: 1, 2

ואם אני קונה, כדאי עוד משהו? פוסט וורקהאוט או משהו...
לא, אל תצא להרפתקאות. תתמקד בבסיס - אימונים, תזונה ושינה טובה. אל תתלהב מתוספי תזונה ואל תחשוב שהם יהפכו אותך לסופר מן. בגיל שלך מאוד קל ללכת שולל, בטח בתחום הזה. במקרה הטוב אתה "רק תבזבז עליהם כסף ובמקרה הפחות טוב הם עלולים לגרום לנזקים כאלה ואחרים. קריאטין הוא התוסף היחידי (פחות או יותר) שיעיל בהקשר של אימוני התנגדות.
ואם כבר, תשקיע את הכסף שלך במאמן ובתזונאי. תאמין לי שאתה תרוויח מזה הרבה יותר מאשר לבזבז את הכסף על תוספים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
תחפש קריאטין מסוג Creatine monohydrate. החברה פחות משנה במקרה של קריאטין
דוגמאות: 1, 2

לא, אל תצא להרפתקאות. תתמקד בבסיס - אימונים, תזונה ושינה טובה. אל תתלהב מתוספי תזונה ואל תחשוב שהם יהפכו אותך לסופר מן. בגיל שלך מאוד קל ללכת שולל, בטח בתחום הזה. במקרה הטוב אתה "רק תבזבז עליהם כסף ובמקרה הפחות טוב הם עלולים לגרום לנזקים כאלה ואחרים. קריאטין הוא התוסף היחידי (פחות או יותר) שיעיל בהקשר של אימוני התנגדות.
ואם כבר, תשקיע את הכסף שלך במאמן ובתזונאי. תאמין לי שאתה תרוויח מזה הרבה יותר מאשר לבזבז את הכסף על תוספים
תודה רבה על כל העזרה, אני כנראה אקנה "allin"... מה הכמות שלוקחים ומתי? לא יודע אם זה חשוב אבל מתאמן 3 פעמים בשבוע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית