הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - 125 דדליפט

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4

ממשיך עוד להתקדם בחיטוב גם

האחיזה זה מה שהרג אותי,אני עובר לאחיזה משולבת...
בכל מקרה אני חושב שהבעיה היחידה זה שהרגליים חזקות יותר מהגב ובגלל זה הן עולות קודם ורק אז אני מיישר את הגב,חוץ מזה יש עוד משהו גרוע?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מושך עם גב עגול (זה נראה שאתה פשוט מושך בלי סט אפ בכלל)
תכנס תסט אפ יות טוב, תחזיק גב, תוציא תחת ואז תמשוך

• פותח/ת השרשור
תודה,אני כן נכנס לסטאפ בדיוק כמו בסרטון של ה 110 שאמרתם שהוא טוב,מוציא חזה ומחזיק גב,פשוט המשקל כבד יותר

כמו פה :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הקשר לרגליים חזרות יותר מהגב? אתה פשוט לא יודע או לא מנסה בכלל להחזיק אותו במצד הנכון.

• פותח/ת השרשור
הרגליים עלו קודם,ולא הצלחתי להחזיק את הגב כי הוא חלש והגב פשוט התעגל,כן

ההבדל הוא שהיה לי קשה פי 5 וכן היה קשה מאוד לשמור על הטכניקה,אני אשאר על אותו משקל ויעלה שוב סרטון,תודה בכל זאת...

אתה לא נכנסת לסט אפ ב 125
ולא משכת מבוקר, פשוט החזקת את המוט, הורדת תחת ומשכת...
כמובן שהמשקל משחק פה פאקטור רציני
אבל אי אפשר לדעת כי לא נכנסת לסט אפ, אם היית נכנס לסט אפ ומחזיק גב ותוך כדי הניתוק הגב היה מתעגל אז זה בגלל המשקל, ככה אי אפשר לדעת כי פשוט משכת

הרגליים עלו קודם,ולא הצלחתי להחזיק את הגב כי הוא חלש והגב פשוט התעגל,כן

ההבדל הוא שהיה לי קשה פי 5 וכן היה קשה מאוד לשמור על הטכניקה,אני אשאר על אותו משקל ויעלה שוב סרטון,תודה בכל זאת...

זה לא כי הגב חלש. תראה מה קורה למוט לפני כל משיכה, ותראה שאתה מנסה לתלוש אותו מהרצפה במקום למשוך בצורה מבוקרת.

בן אחי תחזיק חזק את המוט כנס לסט אפ טוב ודחוף את הרגליים הכי חזק לריצפה, תחשוב על לדחוף את הריצפה למטה עם הרגליים.

ב-00:17, זה ניראה כמו סטאפ טוב
אבל שניות אחרי אתה מרפא את הגוף למטה, וכמו שאלכס אמר אתה "תולש" את המוט מהריצפה.
דווקא הסט של ה-110 סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית