הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אריחי גומי לדדליפט

איתמר .ק.

משתמש פעיל
930
409
נק' מוניטין:
316
930
409
ממה שחיפשתי כל אריחי הגומי מגיעים בעובי של 2 סנטימטר (יותר מזה כבר יעשה לי את הדדליפט גבוה מידי), יש חברה או סוג מומלץ יותר מבחינת יכולת ספיגה?
@yanivgoft
@Whale

• פותח/ת השרשור

1.5 ס"מ זה טוב?
מעדיף 2 ס"מ כי זה משלים לי לגובה של פלטה תחרותית...למה? זה הרבה יותר איכותי?

נערך לאחרונה:
יש לי 10 אריחי גומי שאשמח להתפטר מהם, אם תרצה אמכור לך במחיר טוב.
אוכל לבדוק לך מה העובי שלהם כשאגיע לבית מאוחר יותר, אם זה רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
יש לי 10 אריחי גומי שאשמח להתפטר מהם, אם תרצה אמכור לך במחיר טוב.
אוכל לבדוק לך מה העובי שלהם כשאגיע לבית מאוחר יותר, אם זה רלוונטי.
אני צריך רק אחד, וממה שראיתי המחירים באזור 30 ש"ח כך שרק הנסיעה תעלה לי יותר, תודה!
אלא אם כן יש כמה סוגים ויצא לי לראות את הכי פשוט?

אני צריך רק אחד, וממה שראיתי המחירים באזור 30 ש"ח כך שרק הנסיעה תעלה לי יותר, תודה!
אלא אם כן יש כמה סוגים ויצא לי לראות את הכי פשוט?
שלי מטר על מטר עובי 2 ס"מ.
עלו לי 110 ש"ח כל אחד, לא הייתי מוכר בפחות מ50 ש"ח כל אחד והייתי רוצה להתפטר מכולם, אז זה לא מתאים לך.
אני לא יודע מה ראית, אבל אם הוא סבבה, שווה 30 אני חושב

אתה חייב לפחות שכבה אחת של עץ מתחת לגומי.
כדי להיות זהיר, אני שמתי 2 שכבות עץ ו2 שכבות גומי.
זה לא המשקל כל כך שהורס ריצוף, זה גם משקל שנטרק, וגם אם תהיה מאוד זהיר, דברים קורים וחבל לקחת סיכון.

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לפחות שכבה אחת של עץ מתחת לגומי.
כדי להיות זהיר, אני שמתי 2 שכבות עץ ו2 שכבות גומי.
זה לא המשקל כל כך שהורס ריצוף, זה גם משקל שנטרק, וגם אם תהיה מאוד זהיר, דברים קורים וחבל לקחת סיכון.
אני גם ככה מוריד לאט את המשקל, אין שום צורה שבה אני יכול רק "ללוות" את המשקל, עד עכשיו השתמשתי בשמיכות צמר, אבל הן מלאות אבק ומלכלכות במהירות, לכן אני רוצה להחליף, אם אני כבר מחליף אמרתי נבדוק אולי יש משהו יותר רציני, אבל אני לא חושב שאני אוכל באמת לזרוק מתישהו משקל...

אריחי גומי לא ישמרו לך על הרצפה. אתה צריך במה כמו שצריך שכוללת בסיס מעץ, לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוריד בעדינות וכו׳, מספיק פעם אחת שהאחיזה בורחת לך או שאתה מוריד קצת יותר מהר ואתה שובר את הרצפה. בסיס מעץ יהיה לך זול יותר מאשר לתקן את הרצפה. קנה פלטת עץ סנדוויץ׳ איכותית, תחתוך אותה ל2 ותשים את שתי השכבות אחת על השניה ומעליהם את הגומי וככה תוכל לדעת שאתה בטוח.

• פותח/ת השרשור
אריחי גומי לא ישמרו לך על הרצפה. אתה צריך במה כמו שצריך שכוללת בסיס מעץ, לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוריד בעדינות וכו׳, מספיק פעם אחת שהאחיזה בורחת לך או שאתה מוריד קצת יותר מהר ואתה שובר את הרצפה. בסיס מעץ יהיה לך זול יותר מאשר לתקן את הרצפה. קנה פלטת עץ סנדוויץ׳ איכותית, תחתוך אותה ל2 ותשים את שתי השכבות אחת על השניה ומעליהם את הגומי וככה תוכל לדעת שאתה בטוח.
אבל אז זה יהיה גבוה מידי, זה אומר או במה מוקטנת משהו חצי מטר על 2 מטר או שתי חתיכות שיהיו משני צידי המוט ועוד אחת שאני אעמוד עליה...
1. בהנחה שאני עושה משהו כזה, זה אומר שאפשר לזרוק את המוט בחופשיות?
2. מבחינת רעש, כמה זה רועש?
נ.ב. יש לך קישור לעץ טוב?

זה אף פעם לא טוב לזרוק את המוט, זה מזיק למוט, לפלטות ולגומי, אבל זה לא יפגע בריצוף כנראה. אבל מניסיון, זה מרעיש עדיין ומרעיד את הרצפה.

טוב אף אחד לא אמר שחייבים להיות ביחסים טובים עם השכנים....🤡
יותר חשוב לשמור על יחס טוב עם השכנים!!
אם פתאום חסר לך כוס חלב , נתקעת בלי סוכר... או שסתם פתאום באמצע הסייקל נגמר לך הדקה או הטרן ואתה צריך לבקש מהשכנה המבוגרת שמאכילה חתולים..
1712605791659.png

(סבתא אני צריך ספוטרית , את נכנסת לסט עכשיו? 😅 )

אבל אז זה יהיה גבוה מידי, זה אומר או במה מוקטנת משהו חצי מטר על 2 מטר או שתי חתיכות שיהיו משני צידי המוט ועוד אחת שאני אעמוד עליה...
1. בהנחה שאני עושה משהו כזה, זה אומר שאפשר לזרוק את המוט בחופשיות?
2. מבחינת רעש, כמה זה רועש?
נ.ב. יש לך קישור לעץ טוב?
לא הבנתי מה מפריע לך בזה שיש לך במה בגובה של כ5 ס״מ.
1. כן
2. רועש. יותר גומי יכול לעזור לצמצם רעש, אבל לא משנה מה תעשה זה יהיה רועש.

עץ בירץ׳ יעשה לך את העבודה

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה מפריע לך בזה שיש לך במה בגובה של כ5 ס״מ.
אם אני עומד על הרצפה ואני מגביה את הדדליפט ב5 ס"מ זה כבר מתחיל להיות דדליפט מבלוקים ולא דדליפט, אני אנצל את הבמה (😉) ואשאל מה הגובה התחרותי של מוט, כלומר כמה סנטימטר אמור להיות מהמקום שאני עומד לבין תחילת המוט?
נ.ב. באיזה עובי הבירץ'?

נערך לאחרונה:
אם אני עומד על הרצפה ואני מגביה את הדדליפט ב5 ס"מ זה כבר מתחיל להיות דדליפט מבלוקים ולא דדליפט, אני אנצל את הבמה (😉) ואשאל מה הגובה התחרותי של מוט, כלומר כמה סנטימטר אמור להיות מהמקום שאני עומד לבין תחילת המוט?
נ.ב. באיזה עובי הבירץ'?
לא הבנת נכון - אתה מגביה גם את החלק שאתה עומד עליו, לא רק את איפה שהפלטות.
פלטות תחרותיות זה 45 ס״מ קוטר - כלומר מרכז המוט יהיה 22.5 ס״מ מעל הרצפה.
בפלטות עץ יש לך עובי שונה שאתה יכול לקנות. הייתי מציע ללכת על 16-18 מ״מ.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת נכון - אתה מגביה גם את החלק שאתה עומד עליו, לא רק את איפה שהפלטות.
זהו זה מה שאני אצטרך לעשות, אני לא הולך לבנות במה כי זה לא נייד, אני חושב שאני אזמין שתי חתיכות עץ של 50*50 למוט עצמו ועוד אחת לעמוד עליה
פלטות תחרותיות זה 45 ס״מ קוטר - כלומר מרכז המוט יהיה 22.5 ס״מ מעל הרצפה.
בפלטות עץ יש לך עובי שונה שאתה יכול לקנות. הייתי מציע ללכת על 16-18 מ״מ.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית