ממה שחיפשתי כל אריחי הגומי מגיעים בעובי של 2 סנטימטר (יותר מזה כבר יעשה לי את הדדליפט גבוה מידי), יש חברה או סוג מומלץ יותר מבחינת יכולת ספיגה?
@yanivgoft
@Whale
@yanivgoft
@Whale
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעדיף 2 ס"מ כי זה משלים לי לגובה של פלטה תחרותית...למה? זה הרבה יותר איכותי?![]()
אריח בלימה 15 מ"מ - ריצוף גומי לחדר כושר 100X100 ס"מ
אריח בלימה מקצועי לחדר כושר - ריצוף גומי פרמיום בעובי 15 מ"מ ריצוף עבה ומקצועי 15 מ"מ - מותאם לעומסים גבוהים אריח בגודל של מטרXמטר ריצוף שחור נקי קלאסי ואלגנטי!www.fitbander.com
1.5 ס"מ זה טוב?
אני צריך רק אחד, וממה שראיתי המחירים באזור 30 ש"ח כך שרק הנסיעה תעלה לי יותר, תודה!יש לי 10 אריחי גומי שאשמח להתפטר מהם, אם תרצה אמכור לך במחיר טוב.
אוכל לבדוק לך מה העובי שלהם כשאגיע לבית מאוחר יותר, אם זה רלוונטי.
שלי מטר על מטר עובי 2 ס"מ.אני צריך רק אחד, וממה שראיתי המחירים באזור 30 ש"ח כך שרק הנסיעה תעלה לי יותר, תודה!
אלא אם כן יש כמה סוגים ויצא לי לראות את הכי פשוט?
בדיוק בשביל זה פתחתי את האשכול...אבל אם הוא סבבה,
מרצפות?איזה רצפה יש לך מתחת?
אתה חייב לפחות שכבה אחת של עץ מתחת לגומי.מרצפות?
אני גם ככה מוריד לאט את המשקל, אין שום צורה שבה אני יכול רק "ללוות" את המשקל, עד עכשיו השתמשתי בשמיכות צמר, אבל הן מלאות אבק ומלכלכות במהירות, לכן אני רוצה להחליף, אם אני כבר מחליף אמרתי נבדוק אולי יש משהו יותר רציני, אבל אני לא חושב שאני אוכל באמת לזרוק מתישהו משקל...אתה חייב לפחות שכבה אחת של עץ מתחת לגומי.
כדי להיות זהיר, אני שמתי 2 שכבות עץ ו2 שכבות גומי.
זה לא המשקל כל כך שהורס ריצוף, זה גם משקל שנטרק, וגם אם תהיה מאוד זהיר, דברים קורים וחבל לקחת סיכון.
אריחי גומי לא ישמרו לך על הרצפה. אתה צריך במה כמו שצריך שכוללת בסיס מעץ, לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוריד בעדינות וכו׳, מספיק פעם אחת שהאחיזה בורחת לך או שאתה מוריד קצת יותר מהר ואתה שובר את הרצפה. בסיס מעץ יהיה לך זול יותר מאשר לתקן את הרצפה. קנה פלטת עץ סנדוויץ׳ איכותית, תחתוך אותה ל2 ותשים את שתי השכבות אחת על השניה ומעליהם את הגומי וככה תוכל לדעת שאתה בטוח.מרצפות?
אבל אז זה יהיה גבוה מידי, זה אומר או במה מוקטנת משהו חצי מטר על 2 מטר או שתי חתיכות שיהיו משני צידי המוט ועוד אחת שאני אעמוד עליה...אריחי גומי לא ישמרו לך על הרצפה. אתה צריך במה כמו שצריך שכוללת בסיס מעץ, לא משנה כמה אתה חושב שאתה מוריד בעדינות וכו׳, מספיק פעם אחת שהאחיזה בורחת לך או שאתה מוריד קצת יותר מהר ואתה שובר את הרצפה. בסיס מעץ יהיה לך זול יותר מאשר לתקן את הרצפה. קנה פלטת עץ סנדוויץ׳ איכותית, תחתוך אותה ל2 ותשים את שתי השכבות אחת על השניה ומעליהם את הגומי וככה תוכל לדעת שאתה בטוח.
טוב אף אחד לא אמר שחייבים להיות ביחסים טובים עם השכנים....🤡זה מרעיש עדיין ומרעיד את הרצפה.
יותר חשוב לשמור על יחס טוב עם השכנים!!טוב אף אחד לא אמר שחייבים להיות ביחסים טובים עם השכנים....🤡
לא הבנתי מה מפריע לך בזה שיש לך במה בגובה של כ5 ס״מ.אבל אז זה יהיה גבוה מידי, זה אומר או במה מוקטנת משהו חצי מטר על 2 מטר או שתי חתיכות שיהיו משני צידי המוט ועוד אחת שאני אעמוד עליה...
1. בהנחה שאני עושה משהו כזה, זה אומר שאפשר לזרוק את המוט בחופשיות?
2. מבחינת רעש, כמה זה רועש?
נ.ב. יש לך קישור לעץ טוב?
אם אני עומד על הרצפה ואני מגביה את הדדליפט ב5 ס"מ זה כבר מתחיל להיות דדליפט מבלוקים ולא דדליפט, אני אנצל את הבמה (😉) ואשאל מה הגובה התחרותי של מוט, כלומר כמה סנטימטר אמור להיות מהמקום שאני עומד לבין תחילת המוט?לא הבנתי מה מפריע לך בזה שיש לך במה בגובה של כ5 ס״מ.
לא הבנת נכון - אתה מגביה גם את החלק שאתה עומד עליו, לא רק את איפה שהפלטות.אם אני עומד על הרצפה ואני מגביה את הדדליפט ב5 ס"מ זה כבר מתחיל להיות דדליפט מבלוקים ולא דדליפט, אני אנצל את הבמה (😉) ואשאל מה הגובה התחרותי של מוט, כלומר כמה סנטימטר אמור להיות מהמקום שאני עומד לבין תחילת המוט?
נ.ב. באיזה עובי הבירץ'?
זהו זה מה שאני אצטרך לעשות, אני לא הולך לבנות במה כי זה לא נייד, אני חושב שאני אזמין שתי חתיכות עץ של 50*50 למוט עצמו ועוד אחת לעמוד עליהלא הבנת נכון - אתה מגביה גם את החלק שאתה עומד עליו, לא רק את איפה שהפלטות.
תודה רבה!פלטות תחרותיות זה 45 ס״מ קוטר - כלומר מרכז המוט יהיה 22.5 ס״מ מעל הרצפה.
בפלטות עץ יש לך עובי שונה שאתה יכול לקנות. הייתי מציע ללכת על 16-18 מ״מ.